Časna Dijana Lončarek – najbolja pjevačica među redovnicama – položila doživotne zavjete

“Dijana Lončarek, slavuj hrvatskoga redovništva, danas je u svojem rodnom Svetom Križu Začertju pred biskupom Mijom Gorskim, predsjednikom hrvatskih redovnika Jurom Šarčevićem, sestrama križaricama, obitelji i prijateljima, položila doživotne redovničke zavjete.

Poslije su se nizale pjesme i dobre želje našoj dragoj Dijani i Gospodinu u čast”, objavila je ovu vijest na svojem Facebook profilu urednica s Hrvatskog radija, Tanja Baran.

Podsjećamo, časna Dijana je dio redovničkog sastava Laus, u kojem nastupa s još jednom redovnicom i petoricom redovnika, koji su nas prethodno oduševili svojom pjesmom ‘Anđel Gospodnji se moli’ – duhovnom otočnom baladom kojom se grupa predstavila javnosti.

Isto tako, mnogi su pretpostavljali da je ona autorica pjesme koja je postala internetska senzacija – ‘Dječaci’ – a kojom se autorica pod imenom Mlada Časna na YouTubeu predstavila javnosti, odgovarajući svojom rap pjesmom na pjesmu ‘Mlada časna’ grupe Dječaci, iako je ona naknadno izjavila da nije riječ o njezinoj pjesmi.

Tagged under