Genijalna mama očitala sinu lekciju koju neće zaboraviti i oduševila sve na internetu!

Roditelji dobro znaju koliko tinejdžeri mogu da budu zahtijevni i tvrdoglavi. To je na svojoj koži osjetila i Estella Havisham koja je svom sinu Aronu nakon jedne ozbiljne rasprave napisala pismo kako bi mu očitala lekciju.

Estella Havisham iz Australije imala je jedan mali pubertetski “okršaj” sa svojim 13-godišnjim sinom Aronom. On je nedavno pokrenuo youtube kanal i počeo da zarađuje “sitniš”  nakon čega je vrlo hrabro rekao mami da više ne može da ga kontrolira.

Nakon toga Estel je “zaplijenila” njegove stvari i napisala mu kratko, ali jasno pismo koje je uslikala i poslala svojoj obitelji. Ono se ubrzo proširilo internetom i postalo pravi viralni hit.

U nastavku pročitajte kako je mama lavica očitala lekciju svom sinu.

"Dragi Arone,
s obzirom na to da si zaboravio da imaš samo 13 godina, a ja sam tvoj roditelj, izgleda da ti treba jedna mala lekcija iz samostalnosti. Bacio si mi u lice da sada zarađuješ pa će ti biti lakše da otkupiš sve stvari koje sam ti kupila u prošlosti. Ako želiš svoje lampe, sijalice ili pristup internetu, morat ćeš da snosiš svoj dio troškova.

Stanarina – 430 dolara
Struja – 116 dolara
Internet – 20 dolara
Hrana – 150 dolara

Morat ćeš da iznosiš đubre ponedjeljkom, srijedom i petkom, kao i da čistiš stan. Jednom nedjeljno čistit ćeš WC, pripremat ćeš svoje obroke i paziti da počistiš nered za sobom. Ako ne uspiješ, naplatit ću ti usluge spremačice u iznosu od 30 dolara za svaki dan kada ću ja to morati da radim umjesto tebe. Ako odlučiš da bi radije opet bio moje dijete, a ne moj cimer, možemo da pregovaramo o uvjetima.

S ljubavlju, mama"

Tagged under