ROMANTIKA NA KVADRAT: “Kupio sam prsten dok je još bila na intenzivnoj, prije 4 g.”

Turia Pitt upoznala je Michaela Hoskina, svojeg sadašnjeg zaručnika, još u osnovnoj školi. Završili su u vezi 2009. godine, a 2011. je nastradala u požaru kada ju je zarobila vatrena stihija za vrijeme održavanja ultramaratona.

Tada je pretrpjela opekline na 65 posto tijela, ostala bez prstiju desne ruke i provela pet mjeseci u bolnici.

Nedavno su Michael i Turia objavili zaruke, nakon što je Michael odustao od karijere policajca kako bi mogao biti uz nju.

“Kupio sam dijamantni prsten još dok je Turia bila na intenzivnoj njezi, prije četiri godine”, kazao je Michael. “Ne želi da je ljudi sažalijevaju , samo želi nastaviti sa svojim životom”.

“Ima nevjerojatnu energiju. Obožava provoditi vrijeme vani, voli ocean jednako kao i ja pa stalno provodimo vrijeme zajedno”, opisuje Michael ljubav svojeg života.

Ushićenje zbog zaruka podijelila je i Turia kazavši: “Predivno je imati takvog čovjeka u svojem životu! Budi ono najbolje u meni i radujem se što ću provesti ostatak života uz njega”.

Turia često navodi upravo Michaelovu ljubav kao ključ svojeg oporavka i priznaje da se zbog njega osjeća kao ‘najsretnija cura na svijetu’.

Ova je sportašica i humanitarka do sada prikupila više stotina tisuća dolara u dobrotvorne svrhe, a nastavila se baviti trčanjem, biciklizmom, plivanjem i drugim sportovima.

Tagged under