„ U ono vrijeme: Reče Isus svojim učenicima: „Kao u dane Noine, tako će biti i Dolazak Sina Čovječjega. Kao što su u dane one – prije potopa – jeli i pili, ženili se i udavali do dana kad Noa uđe u korablju i ništa nisu ni slutili dok ne dođe potop i sve odnije – tako će biti i Dolazak Sina Čovječjega.
Read more ...

U zadnje vrijeme često se čuje treštava glazba, iz mnogih automobila, popularnog hita: „Zorica!“ Zanimljiv pripjev pjesme … a u zoru Zorica me budi… Započelo vrijeme Došašća, vrijeme misa zornica.
Read more ...

Zajednica sestara karmelićanki Božanskog Srca Isusova u Gabela Polju (BIH) odlučila je i kroz ovo došašće dodatno svaki dan zajednički moliti na nakane vjernika kojih je prošle godine pristiglo nekoliko tisuća na adresu sestara. No, ove godine ima i jedna novost.
Read more ...

Gošća današnje emisije PUT SRCA koje se emitira na Radiopostaji MIR Međugorje, a koju uređuje i vodi naša kolumnistica Paula Tomić je VERA ĐERFI – BOŠNJAK iz Osijeka, autorica i skladateljica, koja je 35 godina radila kao glazbena pedagogica i savjetnica za 15 osječkih vrtića.
Read more ...

Zanima te i ovo?
Božićna akcija: "Nosim tvoje ime u svetoj noći u Betlehem"
07. December 2019.
Pridružite nam se na Viberu popup-image
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.