Prva i jedina hrvatska katolička Laudato TV u svom programu ima brojne zanimljive emisije. Jedna od njih je i edukativna emisija JESTE LI ZNALI? – koju vodi i uređuje Tanja Popec.
Read more ...

U novoj emisiji PUT SRCA, koja se emitira na Radiopostaji MIR Međugorje, a koju uređuje i vodi naša kolumnistica Paula Tomić tema je bila: Slijediti svoje snove, a gošća je bila Maria Vasilj, župljanka, studentica nutricionizma u Španjolskoj.
Read more ...

Kvatre (lat. četiri puta) ili četverovremena su dani na početku svakoga od četiri godišnja doba, u kojima se Crkva od davnine, prateći ciklus godišnjih doba, posvećuje molitvama.
Read more ...

U svojoj knjizi Istina američki pisac G. Weigel oštroumno analizira stanje duha današnjega svijeta, za kojeg tvrdi da je uslijed raznih ideologija i ateističkih sustava postao “svijet bez vrata i prozora”. Drugim riječima, postao je zatvoren za transcendentno. Zbog toga je ozračje u njemu zagušljivo. Razložno ukazuje na mnoge tragove transcendencije koje zatječemo u svijetu i pritom se često poziva na američkog sociologa P. Bergera.
Read more ...

Zanima te i ovo?
Fra Mario Knezović " U mom malom selu nikada se nije čulo da je muškarac pretukao svoju suprugu'
24. March 2019.

Medjugorje-info.com uses cookies to improve functionality of website and to adjust advertising system.