Povodom šeste srijede Velike pobožnosti svetom Josipu u Nacionalno svetište svetoga Josipa hodočastila je Župa sveta Tri kralja iz karlovačkog naselja Banija predvođena svojim župnikom vlč. Antunom Kolićem, koji je predvodio misno slavlje u zajedništvu s rektorom Nacionalnog svetišta svetog Josipa, mons. Antunom Senteom ml.
Read more ...

Veseljko Kralj angažirani je katolički muškarac, otac sedmero djece i predsjednik neformalne udruge ”Muževi katolici”. Od svog obraćenja zalaže se za povratak hrvatskog društva tradicionalnim, katoličkim vrijednostima a kako te iste primjenjuje u svom osobnom i obiteljskom životu pogledajte u videu produkcije Snaga za život . Naime, ovaj otac sedmero djece u obiteljskoj je kući napravio kapelicu a ona ovako izgleda.
Read more ...

14. kolovoza 2016. Usain Bolt, slavni sprinter iz Jamajke, osvojio je zlatnu medalju u dinamičnoj i naizgled bezbrižnoj utrci na 100 metara na svom trećem uzastopnom nastupu na Olimpijskim igrama, ovoga puta u Rio de Janeiru, čineći ga prvim sportašem koji je uzastopno osvojio tri zlatne olimpijske medalje u utrci na 100 metara.
Read more ...

Zanima te i ovo?
Sveti Josip na čudesan način nacrtanu kuću na papiru pretvorio u pravi dom obitelji Mihanović
26. February 2021.
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.