Svećenik Jose Maniyangat, župnik župe svete Katarine Sijenske na Floridi proglašen je mrtvim te je uz pomoć svog anđela čuvara bio odveden u pakao, čistilište i raj, nakon čega je čudesno oživio. Danas svijetu svjedoči svoju nevjerovatnu priču koja je, znakovito, započela na sam blagdan Božanskog milosrđa. 
Read more ...

Gospodin je Bog uvjerljivo najbolji, najbrži, najpouzdaniji... liječnik. Osobito nas veseli što se u to osvjedočio tinejdžer koji je ozdravljenje primio na susretu u Globusu!
Read more ...

"Kada je fra Ivo prolazio pored mene sa Presvetim sakramentom osjetio sam snagu iz hostije", kaže Vedran, čitatelj portala medjugorje-info.com koji nam je poslao svoje svjedočanstvo kako bi ga podijelio sa svima. Na duhovnoj obnovi koju je predvodio fra Ivo Pavić osjetio je silnu milost, neizmjerno Božje Milosrđe koje mu je pokazalo da je Isus - Živi Bog!
Read more ...

„Autoritet je tu za nas, da ne bismo zalutali ... I Bog i nas može poslati da budemo primjer drugima. Shvatimo to kao iznimnu zaštitu koju nam je Bog darovao i ne dajmo se pokolebati ni kad nam svijet bude govorio da je to staromodno i da svatko može raditi što god hoće i što god on osobno smatra ispravnim!”
Read more ...

ANGELA BARONNI iz Kanade susrela se s Ivanom Pavlom II 2002. godine. Bolovala je od karcinoma koštane srži. Papa je molio nad njom, položio ruku na njezinu glavu i učinio znak križa. Ustala je iz kolica, a njen liječnik potvrdio je kako je potpuno zdrava.
Read more ...

Zanima te i ovo?
Sutra premijera predstave 'TRAGOVI LJUBAVI'
28. November 2020.
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.