Denis Barta osvojio je 200.000 kuna kao pobjednik ovogodišnjeg Supertalenta koje će donirati u dobrotvorne svrhe

Nakon što je 20-godišnji Sarajlija, Denis Barta, odlukom publike, pobijedio na ovogodišnjem Supertalentu osvojivši 200.000 kuna, nesebično će poklonit novčanu nagradu u dobrotvorne svrhe, kako je prije nekoliko dana obećao njegov otac Nebojša Barta, piše 24 sata.


“Odlučili smo pola novca donirati bolesnoj djeci i djeci s invaliditetom u Republici Hrvatskoj, a drugu polovicu donirat ćemo Roditeljskoj kući u Sarajevu, u sklopu dječje pedijatrije gdje borave roditelji čija se djeca liječe”, rekao je Nebojša.

Posvetio pjesmu Kemala Montena bolesnima
Denisa, koji je inače rođen s epilepsijom, autizmom, sljepoćom i bolest mu onemogućuje koristiti ruke, u finale showa plasirala je pjesma Mate Miše Kovača “Ostala si uvijek ista”.

U finalu Supertalenta otpjevao je pjesmu “Vratio sam se živote” Kemala Montena, posvetivši je svima bolesnima i izazvavši emotivne reakcije žirija.

Emotivno dirnuo Martinu i Maju
“Denis je na ovoj pozornici Supertalenta apsolutno zasluženo i opravdano, ali iz više razloga. On ovdje nije Supertalent u pjevanju, prezentaciji, u sviranju. Denis ovdje dolazi i pobuđuje u većini nas jednu tugu. Dirne nas, dotakne nas, uskovitlaju se tu razne misli, da bi zapravo ja večeras propitkujući sebe došla u stanje sreće i zahvalnosti”, rekla mu je Martina.

Također je zadivio i Maju Šuput.

“Prvo ti suze krenu, pa navala sreće. Kad gledaš Denisa sretan si i zahvalan si, malo ljudi nas danas impresionira, ali kad ti netko tako dirne srce, onda to zaista iziskuje i zahvalu i aplauz i divljenje”, rekla je Maja.

Osmrtnice ba

Zanima te i ovo?
DEVETNICA SVETOM JOSIPU ZAŠTITNIKU HRVATSKE
01. June 2020.
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.