U petak, 24. svibnja 2019. obilježen je Dan Zavoda za školstvo. Prigodom ove svečanosti, ravnatelje, učitelje, odgajatelje, i goste, pozdravili su prisutni iz Vlade i Ministarstva HNŽ-a i čestitali svima Dan Zavoda.

Veselko Čerkez, predsjednik Ureda predsjednika Vlade Hercegovačko –neretvanske županije, u svoje ime i u ime dr.sc. Nevenka Hercega predsjednika Vlade Hercegovačko – neretvanske županije, istaknuo je važnost uloge odgojno-obrazovnog procesa i pripreme mladih da mogu svojim znanjem spremno odgovoriti na sve životne izazove.

Dr.sc.Rašid Hadžović – ministar prosvjete, znanosti, kulture i športa istaknuo je izuzetno značajnu ulogu te upravne organizacije i uputio iskrene čestitke svim nagrađenim učenicima na osvojenim nagradama na ovogodišnjim županijskim natjecanjima uz želju da nastave nizati uspjehe. Kazao je: „Čestitam i nastavnicima i učiteljima koji nesebično ulažu vrijeme u otkrivanje, njegovanje i razvijanje učeničkih talenata. Naša je dužnost poticati učenike da budu najbolja verzija sebe, da vrijedno uče i rade, te da njihov trud prepoznajemo i nagrađujemo, jer su oni naša budućnost“.

Željko Ćorić, ravnatelj Zavoda za školstvo Mostar pozdravljajući nazočne zahvalio je Vladi Hercegovačko – neretvanske županije ističući odličnu suradnju Zavoda s osnivačima škola, ali i drugim institucijama koje skrbe o obrazovanju.
Priznanja djelatnicima predškolskih ustanova je dodijelila dr.sc.Marina Zeleničić – savjetnica za predškolski odgoj.

Odgajateljica Darija Juričić – Ustanova za predškolski odgoj i socijalnu skrb „Majčino selo“ Dječji vrtić „Sveta Mala Terezija“ Međugorje je dobila priznanje - ODGAJATELJ GODINE.
Ova nagrada je uistinu priznanje i pohvala za iznimno zalaganje i uspjeh u dugogodišnjem odgojno-obrazovnom radu, izuzetno stručnom partnerstvu s roditeljima djece i obitelji, kao i s radnim kolegicama, i spremnost na pomoć u svim segmentima rada.

Pohvala našoj djelatnici – odgajateljici Dariji Juričić je priznanje i pohvala cijeloj ustanovi „Majčino selo“ za dugogodišnji kvalitetan odgojno-obrazovni rad.

Voditeljica vrtića: s.Veronika Martinović

loading...
Osmrtnice ba

Zanima te i ovo?
NAJEŽIT ĆETE SE Na današnji dan 1989. održan je famozni 'zabranjeni' koncert Prljavog kazališta u Zagrebu
17. October 2019.
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok