Fra Mario Knezović objavio je na svom Facebook profilu oštru reakciju na medijske napise i osvrnuo se na izjavu biskupa Jezerinca koja je jučer odjeknula u medijima.

Objavu prenosimo u cijelosti:

MEDIJSKA SPRDAČINA JE RAZINA ŠPRAJCA I EKIPE
Iste ovakve naslovnice s ciljem da ogade Crkvu i Stepinca pojavljivale su se u vrijeme komunizma. Tada je uz Stepinčevu sliku pisalo kako je zločinac koji djeci vadi oči. Tim stazama revolucije i danas neki mediji marširaju. Naravno da ovo sad nije širenje mržnje. Reći nekome da je glup i gluplji je pohvala i izraz ljubav!? Razumje se da je biskup Jezerinac učinio lapsus i nije se adekvatno izrazio. Htio je, vjerojatno, reći da se od nerođenih prave kreme, a ne parfemi, kako je izgovorio. Međutim, zar je jedna kriva izjava vrijedna ovakva linča i mržnje. A vi narode kupujte i uz 24 sata se zaglupljujte. Vi narode gledajte Zorana Šprajca. Vrh medijskoga uspjeha u Hrvatskoj je taj tko će bolje i gušće pljunuti na Crkvu i vjerničke vrednote. Zato je Šprajc novinar godine. Dokle god novinarske nagrade primaju oni koji na "sprdačini" grade rejting i gledanost sve je baš "sprdačina" i tako će ostati.
Harold Laski, engleski pisac političkih tekstov je zapisao: "Narod bez pouzdanih vijesti jest, prije ili kasnije, narod bez temelja slobode."
P.s. Večeras će isti mediji izvjestiti kako župnik Ravlić iz Teslića kupuje inavlidska kolica siromahu. Taman hoće, malo sutra!

Osmrtnice ba

Zanima te i ovo?
Evanđelje dana, 28.5.2020.
28. May 2020.
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.