U Međugorju od nedjelje 15. rujna 2019. borave hodočasnici iz Singapura, njih 43.

Ova 4 dana u Međugorju dio su njihova devetnaestodnevnog hodočašća koje se zatim nastavlja kroz češki Prag (posjet praškom Malom Isusu) i zatim kroz Poljsku (grob sv. Faustine, rodno mjesto pape Ivana Pavla II. i Czestochowu), a zatim se vraćaju kući.

Hodočasnici su zapravo župljani župe Marije, Kraljice Mira (Mary, Queen of Peace) koja je prije 65 godina sagrađena i proročki posvećena baš Mariji Kraljici Mira o kojoj još nije bilo ni spomena ovdje u Međugorju. Vodi ih njihov župnik i duhovnik Fr. Timothy Yeo kojem je ovo prvi puta u Međugorju. O hodočašću je rekao: „Ovdje smo kako bi iskusili i susreli Isusa i Mariju u našim životima. Svećenik sam već 23 godine, i za sada ovo što vidim u Međugorju je vrlo pozitivno. Puno se moli. A i došli smo ovdje potaknuti pozitivnim svjedočanstvima ljudi koji su već bili ovdje.“

Hodočašće je organizirao bračni par Michael i Catrin. Oni kažu kako je razlog dolaska bio i sam naziv njihove župe istovjetan s međugorskom Kraljicom Mira, pa su stoga ovim hodočašćem željeli iskazati svoju ljubav prema Njoj. Oni su kao i većina hodočasnika iz grupe ovdje po prvi puta, a došli su stoga jer su im neki članovi koji su već bili u Međugorju tri ili četiri puta, živo posvjedočili o ozdravljenima i obraćenjima koja su ovdje doživjeli. „Mi smo sada u našim kasnim sedamdesetim godinama i želja nam je bila, prije nego nas Gospodin pozove k sebi, doći i vidjeti Međugorje!“ – kaže nam Catrin.

Osmrtnice ba

Zanima te i ovo?
NAJEŽIT ĆETE SE Na današnji dan 1989. održan je famozni 'zabranjeni' koncert Prljavog kazališta u Zagrebu
17. October 2019.
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok