Udruga "Čuvari svetišta Kraljice Mira", udruga Marijine Ruke zajedno sa zajednicom Cenacolo pokreću akciju obnove križa na Križevcu.

Svi zainteresirani koji žele pomoći mogu se priključiti akciji. Dopis od Udruge "Čuvari svetišta Kraljice Mira" u cijelosti pročitajte u nastavku:

Dragi priljatelji,

Čuvari svetišta su u suradnji sa zajednicom Cenacolo i udrugom Marijine ruke pokrenuli ideju da se obnovi križ na Križevcu koji je oštećen. Svi znamo da je Gospa u poruci rekla da je križ na Križevcu bio dio Božjeg plana, te da se u samom križu nalazi relikvija Isusova križa iz Jeruzalema. Svi smo upoznati sa povjesti izgradnje križa i koliko se čuda, obraćenja i ozdravljenja dogodilo na međugorskom svetom tlu, pa tako i na samom Križevcu.

24.11.2016 se obilježava godišnjica fra Slavkove smrti koji je učinio mnogo dobra za župu Medjugorje te je posvetio veliku brigu hodočasncima, siromašnima i mnogim drugim. Neumorno je širio evanđelje i Gospine poruke, a plodovi njegovor rada su i dan danas vidljivi.

Ponosni smo što ćemo biti dio ovog projekta kojim ćemo udruženim snagama napraviti u čast fra Slavka Barbarića i svih župljana župe Međugorje koji su ga i podignuli, te na taj način pokazati da ih nismo zaboravili.
U četvrtak 24.11.2016 na godišnjica smrti biti će put križa na Križevcu, misa u župnoj crkvi u spomen fra Slavka Barbarića.

Pozivamo sve one koji se žele priključiti akciji obnove križa, molitvenom programu i koji su željni sudjelovati u radu Čuvara Svetista da su dobrodošli!

Akcija traje svaki dan do Puta Križa na Križevcu u spomen fra Slavka.

"ČUVARI SVETIŠTA KRALJICE MIRA"

Osmrtnice ba

Zanima te i ovo?
Svjedok "Čuda Sunca" iz Fatime: Odjednom kiša je prestala. Sunce je počelo prelaziti s jednog mjesta na drugo, mijenjajući boje ...
13. October 2019.
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok