Kao što je većini stanovništva Međugorja i Bijakovića poznato, zadnjih se par mjeseci intenzivno radilo na izgradnji i uređenju parkirališnog prostora ispred Vrtića Majčinog sela.

Kako bi ovaj novoizgrađeni parkirališni prostor bio izvor dobra i blagoslova za sve, u četvrtak 8. ožujka 2018. u 15.45 sati, ravnatelj Majčinog sela, fra Dragan Ružić zazvao je Božji blagoslov najprije na ovaj prostor, a zatim na vozila, te prisutne roditelje s djecom i djelatnike Ustanove.

Motivi izgradnje parkirališta bili su višebrojni: pedagoški, estetski, higijenski, ali najvažniji je svakako bio povećati sigurnost djece. Tome sada služi jasna vodoravna i uspravna signalizacija, te označeni pješački prijelaz – pa je fra Dragan zamolio sve prisutne i odsutne roditelje da se pridržavaju tih oznaka i da prilagode brzinu vožnje kako bi se djeca osjećala što sigurnije. U nastavku pogledajte fotogaleriju:

Osmrtnice ba

Zanima te i ovo?
Priopćenje hrvatskoj javnosti i medijima o fra Bernardinu: Molim vas da našu časnu braću ostavite u miru. „Preživajući“ zlo svojih prethodnika i sami postajete žrtve njihova golemog bezumlja – komunizma
22. September 2019.
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok Decline