Najveći koncert suvremene duhovne glazbe u Hrvatskoj – koncert 'Progledaj srcem' u produkciji Laudato TV-a, održat će se u subotu 11. svibnja 2019. g. u Areni Zagreb s početkom u 20,00 sati.

Ulaznice nabavite OVDJE.

Budite i vi jedan od posjetitelja koji će zahvalno i molitveno u jedan glas pjevati na slavu Bogu s tribina najveće koncertne dvorane u Hrvatskoj! S vama će biti izvođači duhovne glazbe:

Božja pobjeda
Emanuel
sestre Palić
zbor Mihovil
Alan Hržica
fra Marin Karačić
Hanna i sestre Halužan
Rafael Dropulić Rafo
Ante Cash

Njihov duh i interpretacija i vas će ponijeti u visine i dubine. Ohrabriti i odmoriti… Pokrenuti i nasmijati… Svi koji su na koncertu već bili, znaju - 'Progledaj srcem' izaziva radost i suzu koja cjeliva…

Taj koncert dar je svim ljubiteljima duhovne glazbe i podrška djelovanju Laudato TV-a. Prihod od prodaje ulaznica namijenjen je za produkciju LTV programa, obiteljske televizije koja promiče kršćanske vrijednosti.

Djeco, mladi, očevi, majke, djedovi i bake! Tražitelji i pronositelji Dobra, Istine i Ljepote - dođite 11. svibnja u zagrebačku Arenu! Želite darovati nekoga? Poklonite mu kartu za koncert 'Progledaj srcem'. Okupite svoje prijatelje i uputite se u Zagreb na duhovno glazbeno hodočašće!

Želje posjetitelja za dolaskom iz godine u godinu su se umnažale, pa podsjećamo kako je koncert 'Progledaj srcem' rastao. Počelo je s Hypo centrom 2014. g. (2 000 posjetitelja). Dom sportova ispunili smo 2016. g. (4 000). Cibonu je 2017. pohodilo 6 000, a 2018. g. 6 500 glasova. Peta koncertna godina, a prva u Areni – jer vi ste to tražili! I to iz svih dijelova Lijepe naše.

Ono što se održi po prvi put uvijek se osobito pamti, a 'Progledaj srcem' je prvi put u Areni. Koncert će zasigurno olakšati put svim izvođačima duhovne glazbe da pune velike dvorane. Podržimo svoje omiljene duhovne izvođače i zahvalimo koncertom za Laudato televiziju!

Duhovne poticaje uputit će vlč. BORIS JOZIĆ i fra JOZO GRBEŠ, OFM.
Kroz večer će vas voditi s. DIJANA LONČAREK, MARIN PERIŠ i JOSIP KEŽIĆ.
Glazbenim sastavom ravna GORAN KOVAČIĆ.

Organizator koncerta: Laudato televizija i Udruga Ime dobrote

Ulaznice po cijeni od 70 kn (parter, stajanje) i 80 kn (tribine, sjedenje) mogu se kupiti svim prodajnim mjestima Eventima i putem stranice eventim.hr.

Kada je u pitanju kupovina više od osam ulaznica, Eventim će izdati predračun putem kojeg se kupuju ulaznice. Molimo za predračun kontaktirajte Antoniju Nikšić:
Tel +385 1 5530 878
Mobile +385 99 428 8245
Skype antonija.niksic50
Mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Ulaznice za djecu do 7 godina su besplatne, kao i za osobe s invaliditetom.

Odgovore na sva dodatna pitanja oko prodaje ulaznica potražite na broju 01 46 46 888 ili mailu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

laudato-poster.jpg

Pogledajte kako nam je bilo prošle godine:

loading...
Osmrtnice ba

Zanima te i ovo?
Hodočasnici iz Singapura u Međugorju
16. September 2019.

Medjugorje-info.com uses cookies to improve functionality of website and to adjust advertising system.