Obiteljima je danas sve teže pronaći vrijeme za kvalitetno druženje i odmor.

Svjesni ove potrebe međusobnog zbližavanja samih članova obitelji, ali i obitelji istog, katoličkog svjetonazora, Franjevački svjetovni red iz Mostara i ove godine organizira OBITELJSKI DAN u Masnoj Luci, u parku prirode Blidinje. Susret je predviđen kao duhovno-rekreacijski dan (molitva, druženje, igre...) za bračne parove i djecu. Održat će se u nedjelju 3. rujna 2017. Program započinje u 12.00 sati sa Svetom misom u prirodi, zatim je ručak, pa duhovni program (radionica sa biblijskim tekstom), igre, razgledavanje franjevačke kuće i galerije te molitva krunice. Oko 18.00 sati planirani je povratak kućama.

Svi koji su ovim susretima već prije nazočili, znaju koliko bogatstvo i ljepota ostanu u duši nakon ovog dana međusobnog druženja, zajedništva s prirodom i Bogom. I sami smo nakon prošlog puta rekli kako moramo opet ovakav izlet ponoviti, ali eto vrijeme prođe i čovjek se sam nikako ne organizira. Zato je lijepo kad te ovako drugi pokrenu i za tebe organiziraju. Stoga ne dopustite da vam ova prilika rasta u zajedništvu ove godine promakne. Detaljnije obavijesti pronađite OVDJE.

medjugorje-info.com

loading...
Osmrtnice ba

Zanima te i ovo?
Svjedok "Čuda Sunca" iz Fatime: Odjednom kiša je prestala. Sunce je počelo prelaziti s jednog mjesta na drugo, mijenjajući boje ...
13. October 2019.
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok