Dana 26. studenog 2010. godine pokrenut je Portal Medjugorje - info.com s namjerom da svim ljudima dobre volje donese u njihove domove najnovije vijesti iz Međugorja, da unese veselje u njihove živote i da kroz zajedničku suradnju sa vama oblikujemo zajednicu ujedinjenu pod Gospinim barjakom, barjakom mira i ljubavi.

S našim čitateljima, koji nas prate cijelo ovo vrijeme, želja nam je podijeliti sve lijepo i sve dobro što smo zajedno postigli, svaku molitvu, pomoć ili lijepu riječ koju smo jedni drugima izgovorili, svaku misao, lijepu vijest i svjedočanstvo koje ste nam poslali. Hvala vam. Budite uz portal Medjugorje-info.com i u idućim godinama, a mi ćemo se truditi da svakog dana opravdamo vaše povjerenje i ponudimo vam uvijek više.

Danas kada nam mediji svakodnevno nameću informacije i vijesti koje ne služe u duhovnoj izgradnji čovjeka, od velike nam je važnosti da vam i dalje pružamo pozitivan, duhovan, okrijepljujući, motivirajući sadržaj koji doprinosi miru i rađa željom da ovaj svijet učinimo ljepšim za život svakog pojedinca.Zahvaljujući Gospodinu i Kraljici mira za sve milosti kojima su nas tijekom ovih šest godina obdarili, pozivamo na žarku molitvu da i dalje ustrajemo i vjerujemo u plan koje Nebo ima za sve nas.

Na kraju koristimo priliku da vam svima zahvalimo na suradnji, radovima, molitvama bez kojih naš portal ne bi bio ovako sadržajan, aktualan i kvalitetan. Naša rođendanska želja je da i naredne rođendane proslavimo zajedno s vama te da budemo još bolji.

Uredništvo Portala Medjugorje-info.com

loading...
Osmrtnice ba

Zanima te i ovo?
PSIHOSOMATSKE TEGOBE Gdje boli kada duša boli
16. October 2019.
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok