Nevjerojatna priča preživljavanja jednog pilota čiji je zrakoplov bio oboren pokraj Međugorja... „Postojao je netko tko se molio i pazio na moj povratak kući, osjetio sam kako me pokrila svojim plaštom... To ukazanje bilo je najvažnije što mi se dogodilo u Bosni i Hercegovini.“
Read more ...

Fra Slavko Barbarić i ljubav BDM pomogli su mu da se obrati i sada navješta Boga i njegovu ljubav. Na molitvenom susretu za članove Karizmatske obnove u Duhu, kratko je posvjedočio o svom životu, s posebnim naglaskom na tome kako ga je Bog „koristio“ za obraćenje drugih ljudi, protjerivanje slugu zloga i uvođenje klanjanja u jednu župu, iako je još i on sam bio ovisnik o kockanju na aparatima za sreću. Dakle, Bog nas koristi i onda dok smo grešni, samo trebamo imati želju i volju da se mijenjamo i da mu služimo.
Read more ...

U ovom interesantnom svjedočanstvu donosimo vam isječke iz jednog razgovora sa gospođom dr. Hannah A. Schulz, Njemicom koja je do prije par godina živjela u Međugorju. Po zanimanju je socijalni radnik i psihoterapeut, a u Međugorju je imala posebnu službu savjetovanja i dušobrižništva.
Read more ...

Zanima te i ovo?
Robert Schuman, prvi predsjednik Euopskoga parlamenta, na putu svetosti
19. June 2021.
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.