Luka Modrić odgovorio na pismo teško bolesne djevojčice Selene

Pismo hrabre djevojčice Selene ovih se dana proširilo internetom i nije bilo sumnje da neće stići na pravu adresu. Danas je njezin sretan dan jer joj stiže pismo od Luke i njegov dres.

U pismu ističe kako joj je Luka Modrić, Kapetan Vatrenih, najdraži nogometaš i kako bi voljela da joj odgovori na pismo te jednog dana dođe u posjetu.

Selena boluje od akutne limfoblastične leukemije, koja joj je zahvatila 98 posto tijela, a zadnjih nekoliko mjeseci njena bolest je u remisiji. Njena majka Iva Funtek putem društvenih mreža podijelila je njeno pismo koje je danas s odgovorom stiglo na pravu adresu.

HNS je na svojim službenim stranicama objavio poruku kapetana a Luka je Seleni uz odgovor na pismo poslao i dres reprezentacije.

Kao što ti navijaš za mene i za Hrvatsku, tako i mi svi igrači navijamo za tebe. Zbog takvih hrabrih navijača kao što si ti mi uvijek dajemo sve od sebe na terenu, napisao je Modrić u svom pismu, a Vatreni i HNS pridružuju se kapetanu reprezentacije u želji da se Selena nastavi uspješno boriti protiv bolesti. 

Hvala ti što si bila uz nas!

Suba i Šime puno pozdravljaju tvoju seku, Vida tvoju mamu, a ja šaljem tebi najveće pozdrave i zagrljaje.

Od srca,

tvoj Luka Modrić.

 

Tagged under