Hrvatska je dobrom igrom u drugih 45 minuta slomila Ukrajince pred njihovim navijačima te tako izborila play-off kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo.

Kapetan Vatrenih Luka Modrić odigrao je još jednu odličnu utakmicu, a posebno se istaknuo sjajnom asistencijom za prvi gol Andreja Kramarića, piše gol.hr.

U izjavi nakon utakmice Modrić nije padao u euforiju jer je svjestan kako reprezentaciju čeka okršaj protiv jedne od reprezentacija koja, za razliku od Hrvatske, neće biti nositelj u ždrijebu.

No Modrić je bio itekako sretan nakon posljednjeg sučevog zvižduka jer zna pod kakvim su pritiskom rezultata bili sinoć naši nogometaši. Uoči utakmice Darijo Srna je poručio Ukrajincima kako će njegov nasljednik s kapetanskom vrpcom odvesti Vatrene do pobjede i tako je bilo.

Pri izlasku s terena Modrić je držao ruke visoko u zraku i gledao prema loži gdje je slavio bivši kapetan Srna koji je stigao dati potporu nekadašnjim suigračiman dan prije u hotelu. Kasnije su tamo zajedno i proslavili ovu veliku pobjedu.

loading...
Osmrtnice ba

Zanima te i ovo?
Boris Beck - Teror sreće mnoge vodi u očaj
21. September 2019.
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok Decline