Ljeto nam se vratilo, ali što ako još nismo spremni za ljeto? Kako smršaviti? Kako imati super kupaći kostim i zaboraviti na celulit? Gledajući na ove dvije krajnosti pitamo se gdje je nestala zlatna sredina? Gdje se skrila granica između ukusnog i neukusnog? Nismo na strani ni pretjerano pretilih ni ufilmanih bodybildera. Ni jedno ni drugo ne daju zadovoljavajući odgovor. 

Lito ide mala, bila je tema posljednjega susreta mladih grada Splita ove akademske godine, koji je upriličen u Nadbiskupskom sjemeništu u Splitu. Stoga se na ovom susretu željelo poručiti kako je doista bitno brinuti se za svoje tijelo. A o svemu tome i o onome koliko vrijedi izreka: „U zdravom tijelu zdrav duh" govorio je gost predavač prof. dr. fra Ante Vučković, profesor na splitskom KBF-u.

Časna sestra Josipa Otahal pružila je svoje svjedočanstvo o problemu pretilosti te je mladima u punoj dvorani prenijela svoj problem s kojim se dugo godina hrvala i na koncu izborila. Svjedočanstvo je objavljeno na facebook stranici Hrvatsko Nadzemlje.


Svake treće srijede u mjesecu je susret mladih u splitskom sjemeništu u 20,30 sati. Aktualne teme s katoličkog stajališta predstavlja svaki put novi predavač - stručnjak odabran za temu, sa začinom skečeva i muzike. Zabava i druženje uz pjesmu i zakusku poslije.

Izvor: misija.slobodnadalmacija.hr/fcb. Hrvatsko Nadzemlje

Osmrtnice ba

Zanima te i ovo?
SVJEDOČANSTVO: Fr. John Chepela Mulenga iz Zambije
18. October 2019.
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok