Zagrepčank su dijagnosticirali 2005. godine maligni tumor dojke.

Operirali su je, a potom su joj odstranili maternicu. Samo dvije godine poslije pronašli su joj metastaze na plućima. Kaže da se zavjetovala Gospi i njezinim zagovorom Bog ju je posve izliječio. Liječnici su je poslali u bolnicu, uslijedila je operacija pri kojoj su izvadili tumor. Počeo je mučan i težak oporavak. Nakon kemoterapija imala je problema s maternicom i jajnicima pa su joj ih odstranili. Već sljedeće, 2007., metastaze su se proširile na pluća.

- Cijeli svijet mi se srušio. Činilo mi se kao da sam se svih ovih godina uzalud borila. Mislila sam: čim su tu metastaze i kraj je blizu! - prepričava ova zagrepčanka.

Premda se je rodila u katoličkoj obitelji, u crkvu je dotad išla više iz navike.

- Godinama sam imala Bibliju, a nikad je nisam uzela u ruke i pročitala. Nikad je nisam ni otvorila. A ipak sam se pitala: ‘Bože, zašto baš ja?’ I tada sam počela razmišljati o svom životu i vjeri - govori zagrepčanka.

U bolnici je čula priču žene kojoj su liječnici dali tek nekoliko mjeseci života, a uspjela je pobijediti rak. Odlazila je u Lupoglav, u Zajednicu Dobri pastir kod karizmatika, velečasnog Dražena Radigovića. Privučena pričom, otišla je u Lupoglav.

- Ljudi ondje mole i slave Gospodina, a velečasni polaže ruke na bolesne. Bog kroz njega ozdravlja. Već nakon prvog odlaska znala sam da me Bog neće ostaviti i da ću ozdraviti - objasnila je.

Često se obraćala i Gospi u tihim, osobnim molitvama. Počela je hodočastiti u Međugorje. Nakon nekoliko tjedana pregled je pokazao da su metastaze nestale.

- Moja bolest je nestala kao da je rukom odnesena, i vjerujem da me je po Gospinu zagovoru ozdravio Bog - zaključuje ona sa širokim osmijehom na licu, držeći uredne nalaze u ruci.

Osmrtnice ba

Zanima te i ovo?
NAJEŽIT ĆETE SE Na današnji dan 1989. održan je famozni 'zabranjeni' koncert Prljavog kazališta u Zagrebu
17. October 2019.
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok