Hvaljen Isus i Marija! Evo želim svjedočiti da sam i ja doživjela obraćenje. Bogu hvala!!!

Od malih nogu sam išla u crkvu,prisustvovala svetoj Misi skoro svake nedjelje, roditelji su me cijeli život odgajali krsćanskim životom. Sada sam udana žena, imam djecu i muža i zahvaljujem se dragom Bogu na njima.

Prije tri godine otišla sam sama u Međugorje kako bi prisustvovala Mirjaninom ukazanju koje je bilo kod Plavog križa. Nisam mogla pristupiti plavom križu. Sjećam se da je na ulici bilo mnoštvo vjernika. Tada za vrijeme ukazanja u meni se nešto prelomilo, nešto što ne mogu posve opisati riječima. Zatvorila sam oči i počela sam se spontano zahvaljivati Bogu i Gospi!

Predala sam im sve svoje misli i osjećaje, sve što je bilo u meni. Tada je uslijedio plač, plakala sam i plakala i taj osjećaj je bio divan i predivan. Dobila sam milost suza. Od tog dana počela sam o svemu razmišljati drugačije. Svetu Misu doživljavam u punini srca i dubini duše.

Sve je ljepše od tog trenutka. Zahvaljujem milosrdnom Isusu jer mi se mnogo puta očitovao u mom životu i molim ga da zauvijek ostane sa mnom kao i moja Gospa Međugorska!

Bvb. Snježana Lasić

Osmrtnice ba

Zanima te i ovo?
Boris Beck - Teror sreće mnoge vodi u očaj
21. September 2019.
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok Decline