"Samodestruktivnost je samo jedna od brojnih posljedica koja prati očeve namjerno pobačene djece."

“Baš u ovoj kampanji koja naglasak stavlja na muškarce i očeve želim javno posvjedočiti o iskustvu učinjenog pobačaja nad svojim djetetom, o samodestruktivnosti koja je zatim započela te obraćenju i susretu s Gospodinom koji me izbavio iz blata grijeha te pozvao u apostolat za život, u inicijativu „40 dana za život“ kao voditelja za grad Zagreb”, poručio je Vedran Politeo.

“Samodestruktivnost je samo jedna od brojnih posljedica koja prati očeve namjerno pobačene djece. Ima nekoliko faza i ako se ne reagira na vrijeme čovjek ulazi u još veći očaj. Imao sam milost susresti se s Gospodinom koji me je uslišao, jer sam spoznao težinu grijeha i zlo pobačaja i iskrena se srca pokajao, zatražio oprost u sakramentu ispovijedi nakon kojega je uslijedio proces ozdravljenja, izliječenja i iscjeljenja.”

Dođite čuti svjedočanstvo Vedrana Politea dana 24. ožujka u 19 sati u Tribinu Grada Zagreba na Kaptolu 27a te Lidiju Dugan, promicateljicu programa za iscjeljenje rana nastalih nakon pobačaja „Oprostom oslobođene“.

Osmrtnice ba

Zanima te i ovo?
Nadbiskup Trsta mons. Giampaolo Crepaldi: U Međugorju nam stiže hitan poziv na obraćenje
20. September 2019.
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok Decline