Ja sam Anna iz Piacenze (Italija). Upoznala sam fra Slavka otprilike prije 25 godina.

Doživjela sam s njim različite dogodovštine, jer sam s grupom volontera i hodočasnika dolazila u Međugorje i za vrijeme rata dovozeći humanitarnu pomoć. Tako da sam ga upoznala „iz bližega“. A jutrima, kad bih išla moliti na brda, znala sam ga susresti kako se penje ili spušta, a nekad smo znali i zajedno moliti.

Nakon njegove smrti, osim velike žalosti, odmah sam povjerovala u njegovu svetost, odnosno u moć njegova zagovora, kako je to Gospa i rekla u poruci od 25. studenog 2000. („Radujte se jer se vaš brat fra Slavko rodio u nebu i zagovara za vas!“) U snagu njegova zagovora sam se doista uvjerila kad sam svog bolesnog brata prikazala fra Slavkovom zagovoru. Svaki dan sam se molila fra Slavka i njemu ga predavala. Moj brat je umro 24. studenog oko 15.30 sati (otprilike kao i fra Slavko) moleći krunicu Božanskog Milosrđa. To je za mene bila potvrda da se fra Slavko doista brinuo o njemu i da su sada zajedno pred licem Božjim.

anna-iz-piacenze.jpg

Osmrtnice ba

Zanima te i ovo?
IN MEMORIAM - GENERAL BLAGO ZADRO
16. October 2019.
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok