Još je manje od dva tjedna preostalo do koncerta duhovne glazbe ''Progledaj srcem''.

Uzbuđenje i veselje rastu među organizatorima, a za koncert se priprema i p. Ivan Ike Mandurić koji će svojim mislima i poticajima posebno doprinijeti duhovnoj noti koncerta.

Koncert ''Progledaj srcem'', održat će se 18. veljače 2017. g. u košarkaškom centru Dražen Petrović - ''Cibona'' u Zagrebu, s početkom u 20:00 sati.

Kupnjom karte za taj koncert pomažete produkciju programa i djelovanje Laudato televizije koja je na Božić 2016. g. obilježila prvu godišnjicu svoga emitiranja.

Uz postojeće emitiranje putem kabelskih platformi, LTV emitira i putem digitalnoga zemaljskog signala na području Grada Zagreba, Zagrebačke i Karlovačke županije.

Time je ekipa prve obiteljske televizije s kršćanskim vrijednostima u Hrvatskoj bliža svojoj velikoj, velikoj želji emitiranja u svakom hrvatskom domu.

Veseli nas što će na koncertu ove godine ponovo biti p. Ivan Ike Mandurić, duhovnik SKAC Palme, a koji na Laudato TV-u sudjeluje kao voditelj i urednik emisije ''Razlog nade''.

Na koncertu ''Progledaj srcem'' nastupaju:
BOŽJA POBJEDA, EMANUEL, ZVONIMIR KALIĆ, fra MARIN KARAČIĆ, s. DIJANA LONČAREK, THE MESSENGERS, ZBOR MIHOVIL, NADBISKUPIJSKI ZBOR MLADIH, OCTOBER LIGHT i GOST IZNENAĐENJA!

Koncertom ćemo zajedno zahvaliti Bogu za velika i divna djela kojima se proslavlja gradeći projekt LTV-a, obiteljske televizije s kršćanskim vrijednostima.

Ulaznice po cijeni od 50 kn (parter, stajanje) i 60 kn (tribine, sjedenje) mogu se kupiti na sljedećim prodajnim mjestima:

Laudato galerije – Importanne Galleria, Iblerov trg 10, Mezannin
webshop: galerije.laudato.hr
Verbum – Kaptol 29 i Teslina 11
Croatia Records – Bogovićeva 5
Naklada sv. Antuna - Kaptol 6

loading...
Osmrtnice ba

Zanima te i ovo?
Nadbiskup Trsta mons. Giampaolo Crepaldi: U Međugorju nam stiže hitan poziv na obraćenje
20. September 2019.
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok Decline