Još je manje od dva tjedna preostalo do koncerta duhovne glazbe ''Progledaj srcem''.

Uzbuđenje i veselje rastu među organizatorima, a za koncert se priprema i p. Ivan Ike Mandurić koji će svojim mislima i poticajima posebno doprinijeti duhovnoj noti koncerta.

Koncert ''Progledaj srcem'', održat će se 18. veljače 2017. g. u košarkaškom centru Dražen Petrović - ''Cibona'' u Zagrebu, s početkom u 20:00 sati.

Kupnjom karte za taj koncert pomažete produkciju programa i djelovanje Laudato televizije koja je na Božić 2016. g. obilježila prvu godišnjicu svoga emitiranja.

Uz postojeće emitiranje putem kabelskih platformi, LTV emitira i putem digitalnoga zemaljskog signala na području Grada Zagreba, Zagrebačke i Karlovačke županije.

Time je ekipa prve obiteljske televizije s kršćanskim vrijednostima u Hrvatskoj bliža svojoj velikoj, velikoj želji emitiranja u svakom hrvatskom domu.

Veseli nas što će na koncertu ove godine ponovo biti p. Ivan Ike Mandurić, duhovnik SKAC Palme, a koji na Laudato TV-u sudjeluje kao voditelj i urednik emisije ''Razlog nade''.

Na koncertu ''Progledaj srcem'' nastupaju:
BOŽJA POBJEDA, EMANUEL, ZVONIMIR KALIĆ, fra MARIN KARAČIĆ, s. DIJANA LONČAREK, THE MESSENGERS, ZBOR MIHOVIL, NADBISKUPIJSKI ZBOR MLADIH, OCTOBER LIGHT i GOST IZNENAĐENJA!

Koncertom ćemo zajedno zahvaliti Bogu za velika i divna djela kojima se proslavlja gradeći projekt LTV-a, obiteljske televizije s kršćanskim vrijednostima.

Ulaznice po cijeni od 50 kn (parter, stajanje) i 60 kn (tribine, sjedenje) mogu se kupiti na sljedećim prodajnim mjestima:

Laudato galerije – Importanne Galleria, Iblerov trg 10, Mezannin
webshop: galerije.laudato.hr
Verbum – Kaptol 29 i Teslina 11
Croatia Records – Bogovićeva 5
Naklada sv. Antuna - Kaptol 6

Osmrtnice ba

Zanima te i ovo?
Što je bl. Alojzije Stepinac govorio djevojkama
17. June 2019.

Medjugorje-info.com uses cookies to improve functionality of website and to adjust advertising system.