Popularni hrvatski svećenici i studentski kapelani, pater Ike Mandurić i don Damir Stojić zajedno s povjerenikom za pastoral mladih Zagrebačke nadbiskupije vlč. Ivanom Valentićem, organiziraju veliku duhovnu obnovu za studente u Košarkaškom domu Dražen Petrović, popularnoj ‘Ciboni’.

Duhovna obnova pod imenom “Isus na brucošijadi” održat će se 28. i 29. listopada, s početkom u 10 sati, piše narod.hr.

Osim nagovora koji će održati spomenuti svećenici, obnova će imati i svoj slavljenički dio koji će animirati Alan Hržica (zajednica Srce Isusovo) i Petar Buljan (zajednica Božja pobjeda), uz pratnju Nadbiskupijskog zbora mladih.
Detaljan program bit će naknadno objavljen, javlja Bitno.net.

“Isus na brucošijadi” nije prvi veliki duhovni događaj koji će se održati u ‘Ciboni’. Tako je u veljači ove godine nekoliko tisuća ljudi dupkom ispunilo dvoranu tijekom koncerta Progledaj srcem, a ranije je duhovne obnove u tom prostoru organizirala i zajednica Dobri pastir.

Također, spomenimo kako se večer uoči duhovne obnove za studente održava i Večer slavljenja zajednice Božja pobjeda. Tako će studenti građani Zagreba tri dana moći uživati u bogatim duhovnim sadržajima, zaključuje narod.hr.

loading...
Osmrtnice ba

Zanima te i ovo?
SIRIJA Turska ofenziva nagnala mnoštvo u bijeg. Stotine džihadista u bijegu iz zatvora. Kršćani u strahu
17. October 2019.
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok