Korisnica Instagrama poslala je na američki katolički portal ChurchPOP sliku ultrazvuka na kojem se vide obrisi Blažene Djevice Marije kako drži bebu trudne žene a koji podsjeća na jedan drveni portret.

Korisnik je objasnio da je ultrazvučna slika snimljena prije 15 godina, dok je majka bila trudna s petim djetetom. Liječnici su joj prognozirali kako nikada više neće moći začeti, ali je usprkos toj dijagnozi rodila još devetero zdrave djece.

Evo cijelog teksta priče:

ultrazvuk-obris-djevice-marije.jpg

Foto: Anna Ducayne

“Prije 15 godina moja je obitelj iskusila nešto što nikada nećemo zaboraviti.

"Godinama prije nego što se to dogodilo, majci je rečeno da neće moći imati više djece zbog nekih zdravstvenih problema, ali ih je na kraju imala još svega ukupno devet.

“Život je bio nešto što je oduvijek bilo dragocjeno za moje roditelje, i oni su usadili tu ljubav za život u sve njezine djece.

“Kad je moja majka bila trudna s petim djetetom, otišla je na pregled kako bi joj se napravio ultrazvuk.

“Na slici, kako se vidi, pojavio se obris Gospe koja drži bebu. Svi smo bili šokirani ali i zadivljenim onim što smo vidjeli.

“Možemo savršeno dobro vidjeti oči, nos i usta Blažene  Djevice Marije i nije bilo sumnje u naše misli o tome što se dogodilo.

“Ovo je slika koju će moja obitelj uvijek vrednovati. Ovo čudo je znak da nas naša Nebeska Majka uvijek nadgleda čak i kad smo u utrobi!

“Misao ove slike je nešto što se uvijek pojavljuje i dijeli društvenim mrežama u vrijeme Hoda za Život (March for Life), jer pokazuje koliko je dragocjen život i u maternici.

“Mi doista želimo podijeliti ovu sliku sa svijetom kako bismo svima pokazali da je Gospa Majka svima. "

POGLEDAJTE SNIMKU ULTRAZVUKA IZBLIZA

ultrazvuk-obris-djevice-marije-1.jpg

Foto: Anna Ducayne

Ako ne možete vidjeti sliku, evo vizualnog opisa navodne slike ultrazvuka:

ultrazvuk-obris-djevice-marije-2.jpg

Što mislite o slici? Mislite li da je to doista Gospa? Pitali su svoje čitatelje na katoličkom portalu Churchpop koji je objavio ove nevjerovatne fotografije.

Prijevod: Erika Radović|medjugorje-info.com

loading...
Osmrtnice ba

Zanima te i ovo?
Četvrta obiteljska zapovijed – Djeca su dužna slušati roditelje do punoljetnosti a poštivati ih do svoje smrti
21. August 2019.

Medjugorje-info.com uses cookies to improve functionality of website and to adjust advertising system.