Jedan od najpoznatijih brazilskih nogometaša, Kaká, na društvenim je mrežama nedavno najavio svoju mirovinu uz koju je za fanove priložio i kršćansku poruku.

Kaká je rekao za Cru, neprofitnu kršćansku organizaciju koja radi sa studentima, da bez svoje vjere „… ne može učiniti ništa“.

„Možda se čini da imam sve, zbog svog bogatstva i slave, neki ljudi pitaju zašto trebam, i trebam li uopće Isusa. Moj je odgovor jednostavan: Isusa trebam svakog dana svoga života. Njegova Riječ, Biblija, govori mi da bez Njega ne mogu ništa učiniti“, rekao je.


„Zaista to vjerujem. Mogućnost da igram nogomet i ostalo, zaista su darovi od Boga. On mi je dao talent da ga koristim za Njega, i da se svakoga dana usavršavam“, nastavio je.

Od svoga krštenja kada je imao 12 godina, Krist mu je najvažnija osoba u životu.

„Roditelji su me uvijek učili o Bibliji i njezinim vrijednostima, kao i o Isusu Kristu i vjeri. Malo po malo prestao sam samo slušati o Isusu kojeg su mi roditelji opisivali. U jednom trenutku je došlo vrijeme kada sam želio proživjeti vlastito iskustvo s Bogom“, zaključio je Kaká.

Izvor: Novizivot.net

loading...
Osmrtnice ba

Zanima te i ovo?
Evanđelje dana, 23.9.2019.
23. September 2019.
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok Decline