Leo Messi još je jednom osvojio mnoga srca diljem svijeta...

Najbolji nogometaš svijeta Lionel Messi postigao je jedan od najljepših i najdirljivijih 'pogodaka' u svojoj karijeri. Usrećio je 5-godišnjeg Murtazu Ahmadija iz Afganistana, poznatijeg kao dječaka koji je osvojio internet noseći improvizirani dres argentinskog nogometaša napravljen od plastične vrećice. Messi je svom očito velikom navijaču, u suradnji s UNICEF-om, poslao dva potpisana dresa i loptu, te mu time ispunio san.

"Volim Messija, a na mom dresu piše i da on voli mene", rekao je presretni Ahmadi, koji je odmah pokazao svoje nogometne vještine pred kamerama i u svom novom dresu.

Podsjetimo, cijela ova priča o malenom dječaku iz Afganistana s plastičnom vrećicom na sebi s ispisanim Messijevim imenom na leđima krenula je u siječnju kada je na argentinčevom profilu fan Twittera osvanula njegova fotografija uz emotikon slomljenog srca.

Kasnije je dječak lociran, a njegov otac je ispričao cijelu priču.

"On jako voli Messija. Molio me da mu nabavim njegov dres, no onda sam mu morao reći da živimo u siromašnom selu, daleko od grada i da je jednostavno nemoguće kupiti dres. Plakao je danima dok mu brat Hamayon nije napravio dres od plastične vrećice. Prestao je plakati i postao je presretan".

I uistinu. Na prvoj fotografiji koja se pojavila na internetu Ahmadi presretan pokazuje na broj 10 na svom 'dresu'. No ta se sreća vjerojatno ne može ni usporediti s novom dozom kada je dobio pravi, potpisani dres od svog idola.

Hoće li se Messi i upoznati s malenim dječakom kako je bilo isprva najavljeno tek treba vidjeti...

 

loading...
Osmrtnice ba

Zanima te i ovo?
„U ime obitelji“ poziva na neradne blagdane i nedjelje
15. October 2019.
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok