Stotine je ljudi prisustvovalo misi i procesiji mira u New Yorku, te molilo za Kristovo milosrđe za sve one koji su u opasnosti da budu pobačeni…

Započela pro-life kampanja u New Yorku: Pogledajte kako je izgledala procesija krunice za nerođenu djecu u jednom od najvećih svjetskih gradova

U subotu su, u New Yorku, stotine prisustvovale početku proljetne kampanje 40 dana za život. Nakon mise, koju je služio biskup Peter Byrne iz Newyorške nadbiskupije u bazilici stare katedrale sv. Patrika, uslijedila je procesija krunice do lokalne klinike za pobačaje i planirano roditeljstvo.

Svećenici i vjernici okupili su se kako bi molili za Kristovo milosrđe i iscjeljenje za sve one koji su u opasnosti da budu pobačeni. Susreli su se s protivnicima njihovih ideja, ali su ostali snažni pred verbalnim zlostavljanjem i vikanjem.

Podsjetimo se, 40 dana za život pro-life je molitvena inicijativa za zaštitu majki i nerođene djece, koja je započela 2004. godine od strane lokalnih kršćanskih zajednica u Teksasu. Inicijativa se sastoji od 40 dana molitve i posta u kombinaciji s miroljubivim bdijenjem ispred klinike ili bolnice u kojima se vrše pobačaji, te u osvješćivanju lokalne zajednice o problemu pobačaja.

Izvor: Aleteia/book.hr

Osmrtnice ba

Zanima te i ovo?
(VIDEO) Zlostavljani 11-godišnjak koji je pobijedio rak oduševio svijet svojim talentom
25. June 2019.

Medjugorje-info.com uses cookies to improve functionality of website and to adjust advertising system.