“Ovo ne objavljujem zbog mržnje, jer svi koji me prate i imali su priliku slušati moja svjedočanstva znaju da pozivam na beskompromisno opraštanje po uzoru na Isusa Krista i sa snagom u Njemu.” objasnio je Vilim Karlović, jedan od rijetkih koji je preživio Velepromet i Ovčaru uz zamolbu “Molim vas podijelite i širite dalje, ovo je povijest našega naroda!”
Read more ...

Splitska navijačka skupina Torcida napravila je nešto što će izazvati oduševljenje diljem Hrvatske. U čast sjećanja na „grad heroj“ Vukovar te poginulu djecu u Domovinskom ratu, navijači su u Vukovarskoj ulici u Splitu napravili divan mural, javlja portal 24 sata. Tematika slika se odnosi na knjigu autorice Ani Galović, napisala je i nedavno objavila knjigu „Mama, ne vidim nebo“.
Read more ...

Studeni je. Spustila se gusta magla nad tobom Dunave i miješa se s gustim crnim dimom, a tek miris paleži koji se miješa sa strahom... Čujem otkucaje srca.
Read more ...

“Pozivamo sve da upale svjetlo na svome prozoru – svijeću ili lampaš. Želimo da svojim malim svjetlom nade rastjeraju tmine oblaka – nepovjerenja, straha i nevjere – koji se polako uvlači ili se već uvukao među nas zbog straha od širenja virusa”, rekao je vlč. Damir Ocvirk, pozivajući sve da se odazovu inicijativi "Svjetlo nade na prozor nek' stane" prenosi hkm.hr.
Read more ...

U programu svečanog otvorenja obnovljenog Vodotornja, koja je bila u petak 30. listopada 2020. sudjelovale su sestre Ivana i Marija Husar koje su pjevale poznatu hrvatsku domoljubnu pjesmu Đanija Maršana i Drage Britvića: BOŽE ČUVAJ HRVATSKU uz klavirsku pratnju Saše Miočića dok je u isto vrijeme svećenik blagoslivljao zdanje Vodotornja.
Read more ...

Zanima te i ovo?
Evanđelje dana, 27.11.2020.
27. November 2020.
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.