Uoči božićnih blagdana Marko Bošnjak odlučio je na najljepši mogući način čestitati svojim fanovima. Slavuj iz Rame, čudo od djeteta koji je sa samo 12 godina pobijedio na regionalnom glazbenom natjecanju “Pinkove Zvezdice” objavio je cover pjesme “Mary, Did You Know”(hrv. "Marijo, jesi li znala?"). Pjesma "Mary, Did You Know?" već je dugi niz godina jedna od slušanijih pjesama suvremene duhovne glazbene scene i jedna je od onih suvremenih božićnih pjesama koja nije podlegla banaliziranju i svođenju na pjevanje o lijepome raspoloženju za vrijeme božićnih blagdana, a kojoj se popularnost unatoč tome ne umanjuje. Pjesmu «Mary, Did You Know?» poslušajte u Markovoj izvedbi: TEKST PJESME: Marijo, jesi li znala?Marijo, jesi li znala da će Sin tvojjednog dana po vodi hodati? Jesi li znala da će Sin tvojjednog dana sinove i kćeri naše spasiti? Jesi li znala da je došaoi tebe stvorenjem novim učiniti? Jesi li znala da će Dijete koje si rodilai tebi život novi dati? Marijo, jesi li znala da će Sin tvojslijepima vid vratiti;da će rukom Svojom oluju utišati? Jesi li znala da je Sin tvoj hodaotamo gdje su anđeli koračali? Marijo, jesi li znala dok si Dijete svoje ljubila,da ljubiš lice Božje? Slijepi će gledati, gluhi čuti, mrtvi uskrsnuti,hromi skakati, a nijemi hvale Janjetu klicati! Marijo, jesi li znala da je Sin tvojGospodar svega stvorenog? Jesi li znala da će jednog dana svim narodima vladati? Jesi li znala, Marijo,da je Sin tvoj savršeno Janje Božje? Jesi li znala da je usnulo Dijete u rukama tvojimVELIKI "JA JESAM"?

Uz nekoliko informacija o svetoj Klari, čiji spomendan Crkva danas slavi, na kraju članka možete pogledati poveznicu na stranicu zagrebačkih klarisa i preuzeti notne zapise pjesama i mise u čast svete Klare.
Leggi tutto...

Zanima te i ovo?
Evanđelje dana, 25.1.2020.
25. Gennaio 2020.
Pridružite nam se na Viberu popup-image
I cookie rendono più facile per noi fornirti i nostri servizi. Con l'utilizzo dei nostri servizi ci autorizzi a utilizzare i cookie.