Klapa Samoana skupina je glazbenika koji uopće ne znaju govoriti hrvatski, ali znaju fenomenalno pjevati – na hrvatskom!

Klapa Samoana koju čini skupina glazbenika koji ne znaju govoriti hrvatski, zapjevala je tradicionalnu hrvatsku pjesmu 'Zdravo Djevo, Kraljice Hrvata' kod Hrvatskih franjevaca u Chicagu i oduševila sve prisutne.

Fra Joe Grbes, poglavar Franjevačkog reda u Americi i Kanadi te Hrvatske franjevačke kustodije Sv. Obitelji na svom Facebook profilu objavio je njihovu izvedbu koja je ujedno i jedna od najomiljenijih katoličkih pjesama u Hrvata posvećenih Djevici Mariji, Kraljici Hrvata.

Poslušajte:

Klapu Samoa čini skupina zaljubljenika u hrvatsku klapsku pjesmu. Osnovana u Aucklandu 2011. godine, klapa Samoana iste je godine imala i svoj prvi nastup i to na Božićnom koncertu Hrvatskog društva u Aucklandu. Potom klapa nastupa na raznim događanjima u hrvatskim i pacifičkim krugovima, njegujući tradicionalni hrvatski klapski a capella zvuk. Posebnost je klape što su njeni članovi porijeklom sa Samoe i Tonga, koji ne govore hrvatski jezik, a ipak besprijekorno pjevaju pjesme iz svih dijelova Hrvatske, čak i na dijalektu, te ih s visokim entuzijazmom i predanošću promoviraju na drugom kraju svijeta.

Samoa je otočna država u Tihom oceanu, poznata po tome što je to prvo mjesto na svijetu gdje stiže Nova godina.

loading...
Osmrtnice ba

Zanima te i ovo?
„Milijun djece moli krunicu“ za mir i nestale svećenike
19. Ottobre 2019.
I cookie rendono più facile per noi fornirti i nostri servizi. Con l'utilizzo dei nostri servizi ci autorizzi a utilizzare i cookie.
Maggiori informazioni Ok