Sveta Stolica i Kina produžile su, 22. listopada 2020. godine, privremeni sporazum o imenovanju biskupa za još dvije godine, objavio je, u posebnom priopćenju, Tiskovni ured Svete StolicePo isteku Privremenog sporazuma između Svete Stolice i Narodne Republike Kine o imenovanju biskupā, koji je sklopljen u Pekingu 22. rujna 2018. godine, a na snagu je stupio nakon mjesec dana, dvije strane su se dogovorile da se produži probno razdoblje Privremenog sporazuma za još dvije godine – stoji u priopćenju.
Leggi tutto...

Sredinom listopada u Pakistanu su se, između ostalih, dogodila dva zločina iz vjerske mržnje koji su privukli pozornost medija, a posebice "International Christian Concerna" (ICC). Jedna je kršćanka brutalno pretučena, a druga, inače maloljetna, oteta, preobraćena na islam i prisiljena na brak...
Leggi tutto...

Poljski Ustavni sud sastao se danas kako bi donio odluku o eugeničkom razlogu za pobačaj u važećem zakonu, odnosno raspravljao je o pobačaju u slučaju kada postoji velika vjerojatnost da će fetus imati tešku i neizlječivu bolest ili bolest koja prijeti njegovom životu. Nakon rasprave, Ustavni sud presudio da je takav zakon protuustavan.
Leggi tutto...

Zanima te i ovo?
Ljubimo Boga iznad svega i bližnjega svoga kao sebe samoga!
25. Ottobre 2020.
I cookie rendono più facile per noi fornirti i nostri servizi. Con l'utilizzo dei nostri servizi ci autorizzi a utilizzare i cookie.