Sud za kvorum u okrugu Washington na sjeverozapadu savezne američke države Arkansas u četvrtak je izglasovao rezoluciju kojom se čitav okrug izjašnjava za politike koje promiču život (‘Pro-Life’). Suci su u omjeru 10 – 4 izglasovali rezoluciju kojom je okrug Washington postao prvi u Arkansasu koji službeno promiče život, prenosi Breitbart.
Leggi tutto...

Nisam mogao vjerovati pričama da je to istina dok austrijski katolički portal Kath.net nije prenio obavijest iz njemačke katoličke župe Svete Elisabethe iz Fulde na čijim stranicama piše kako „davatelji ali i primatelji svete Pričesti (čak i u slučaju bolesti kad svećenici posjećuju bolesne u kućama i bolnicima), moraju imati spreman dokaz o cijepljenju“.
Leggi tutto...

Samo u prva tri mjeseca nakon smrti oca Charbela zabilježeno je 350 ozdravljenja po njegovu zagovoru (1828.-1898.) Uslišanja se redaju na tisuće, posebno je taj broj zabilježen kod Charbelovog groba. Velika je milost što njegov grob posjećuju i časte ne samo kršćani već i muslimani. Do dana današnjeg čuda po zagovoru ovog sveca iz Crkve Maronita ne prestaju se redati. Jedno o d novijih je izliječenje Dafne Gutierrez od sljepoće koje liječnici ne mogu objasniti  a vid joj je posve povraćen nakon što se molila Sv. Charbelu Makhloufu iz Libanona.
Leggi tutto...

Francuski predsjednik Emmanuel Macron posjetio je u četvrtak, 15. srpnja popodne marijansko svetište Lurd. Primio ga je papinski delegat za svjetski poznato marijansko svetište, pomoćni biskup Antoine Herouard, objavila je uprava svetišta, a prenijela agencija KNA.
Leggi tutto...

Zanima te i ovo?
Riguardo all’Incontro Internazionale dei Giovani di Medjugorje
27. Luglio 2021.
I cookie rendono più facile per noi fornirti i nostri servizi. Con l'utilizzo dei nostri servizi ci autorizzi a utilizzare i cookie.