Poljska vlada najavila je povlačenje iz Konvencije Vijeća Europe o sprječavanju i borbi protiv nasilja nad ženama i nasilja u obitelji, poznatoj još pod nazivom Istanbulska konvencija. Poljska vlada smatra da određene stavke iz konvencije krše prava roditelja o odlučivanju o odgoju svoje djece, te da promiče takozvanu rodnu ideologiju.
Leggi tutto...

Samo u prva tri mjeseca nakon smrti oca Charbela zabilježeno je 350 ozdravljenja po njegovu zagovoru (1828.-1898.) Uslišanja se redaju na tisuće, posebno je taj broj zabilježen kod Charbelovog groba. Velika je milost što njegov grob posjećuju i časte ne samo kršćani već i muslimani. Do dana današnjeg čuda po zagovoru ovog sveca iz Crkve Maronita ne prestaju se redati. Jedno o d novijih je izliječenje Dafne Gutierrez od sljepoće koje liječnici ne mogu objasniti  a vid joj je posve povraćen nakon što se molila Sv. Charbelu Makhloufu iz Libanona.
Leggi tutto...

Zanima te i ovo?
4 GIORNO DEL MLADIFEST – 4 agosto 2020.
05. Agosto 2020.
I cookie rendono più facile per noi fornirti i nostri servizi. Con l'utilizzo dei nostri servizi ci autorizzi a utilizzare i cookie.