Osuđujući nasilni napad Trumpovih pristaša na Kapitol u Washingtonu u tijeku zajedničke sjednice na kojoj se trebao potvrditi izbor Joea Bidena za predsjednika, predsjednik Biskupske konferencije SAD-a nadbiskup Jose Gomez poručio je da je "mirni prijenos vlasti jedna od značajki ove velike nacije“, prenosi 7. siječnja Vatican News.
Leggi tutto...

Monsinjor Moses Chikwe, pomoćni biskup Owerrija, otet 27. prosinca zajedno s vozačem, sinoć je pušten na slobodu. Nadbiskup Owerrija, Antony Obinna, u jednom je priopćenju zahvalio za djelovanje policijskih snaga te papi Franji koji je jučer u podnevnom nagovoru uputio apel za puštanje na slobodu biskupa i svih žrtava otmica
Leggi tutto...

Nakon burne rasprave koja je trajala do srijede navečer, argentinski senat glasao je u 4:00 ujutro o odobravanju zakonodavstva kojim se legalizira pobačaj kroz prvih 14 tjedana trudnoće. Tisuće pro-life aktivista ispred zgrade je čekalo rezultat. Najava je, kad je stigla, bila porazna. Mnogi su jecali od tuge.
Leggi tutto...

Zanima te i ovo?
Fra Ivo Pavić: Pozive Gospe iz Međugorja nismo ozbiljno shvatili
23. Gennaio 2021.
I cookie rendono più facile per noi fornirti i nostri servizi. Con l'utilizzo dei nostri servizi ci autorizzi a utilizzare i cookie.