Nestrpljivo očekivano otvorenje “Buba bara” u Vinkovcima – a prvi je to primjer socijalnog poduzetništva u Hrvatskoj – nakon proteka gotovo tri godine od ideje do realizacije, bit će uskoro, čim se, naime, dovrši i posljednja “papirologija”.- Uvijek se čeka još neki “papir” – kaže predsjednk Udruge za osobe s invaliditetom “Bubamara” Tomislav Velić dodajući da su bubamarci spremni i – jedva čekaju posluživati prve goste u toj kafeteriji, posebnoj po tome što će u njoj svoje prvo radno mjesto imati mahom osobe s Downovim sindromom, piše Glas Slavonije.
Leggi tutto...

Savez izviđača Hrvatske i ove godine, 27. godinu u nizu, organizira donošenje Betlehemskog svjetla mira u Hrvatsku. Šezdesetak hrvatskih izviđača preuzet će svjetlo 14. prosinca u Beču u Austriji, a tradicionalno unošenje svjetla u zagrebačku katedralu održat će se u nedjelju 15. prosinca u 11.30 sati.
Leggi tutto...

Za Hrabru mamu ste čuli; nije trebala doživjeti Uskrs 2017. godine... Dapače, nije trebala vidjeti ni svoje novorođeno dijete... No, Hrabra mama i dalje je s nama i ovo bi nam trebao biti treći Božić od kako je oboljela i, iako više nije ista i dalje je inspiracija cijeloj Hrvatskoj, kako se uz pozitivnu energiju i duh ipak crne prognoze mogu pobijediti...
Leggi tutto...

“Ovo ne objavljujem zbog mržnje, jer svi koji me prate i imali su priliku slušati moja svjedočanstva znaju da pozivam na beskompromisno opraštanje po uzoru na Isusa Krista i sa snagom u Njemu.” objasnio je Vilim Karlović, jedan od rijetkih koji je preživio Velepromet i Ovčaru uz zamolbu “Molim vas podijelite i širite dalje, ovo je povijest našega naroda!”
Leggi tutto...

Zanima te i ovo?
Kako prepoznati osobu svoga života?
26. Gennaio 2020.
Pridružite nam se na Viberu popup-image
I cookie rendono più facile per noi fornirti i nostri servizi. Con l'utilizzo dei nostri servizi ci autorizzi a utilizzare i cookie.