Roditelji moje djevojke/zaručnice imaju povjerenja u mene.

Ne želim proigrati njihovo povjerenje. Poštivat ću svoju djevojku/zaručnicu, kao što očekujem da drugi poštuju moju sestru.

Poštivat ću ženstvenost, jer je i moja majka žena: neću tražiti od svoje djevojke/zaručnice ništa čega bi se moja majka stidjela kad bi saznala. Moja mi djevojka/zaručnica iskazuje čast i pruža zadovoljstvo svojim društvom. Krivo bi bilo od mene očekivati nešto više od naših sastanaka. Moja će djevojka/zaručnica jednog dana biti supruga i majka. Ona mora biti primjer svojoj djeci i ponos svoga muža. Pomoći ću joj da bude toliko čista i pristojna kao da je već moja vlastita supruga.

Muževnost znači ne samo snagu tijela nego i jakost karaktera. Pomanjkanje samokontrole je znak slabosti. Tijelo moje djevojke/zaručnice-nije igračka. Pomoći ću joj da sačuva svoje djevičanstvo! Bog je svuda, sve vidi sve zna. Mrak me može sakriti od ljudi, ali me ne može sakriti od Boga.

Puoi pagare la donazione sul conto PayPal del portale di medjugorje-info.com

Zanima te i ovo?
Evanđelje dana, 20.1.2021.
20. Gennaio 2021.
I cookie rendono più facile per noi fornirti i nostri servizi. Con l'utilizzo dei nostri servizi ci autorizzi a utilizzare i cookie.