Svaka čast: Džeko je ovim potezom pokazao da ima veliko srce

Nesretni osmogodišnji dječak boluje od TAR sindroma.

Edin Džeko, napadač Rome i kapetan reprezentacije BiH, uplatio je novac za kompletne troškove liječenja osmogodišnjeg Haruna Kape koji boluje od TAR sindroma (trombocitopenija s odsustvom radijusa), prenose tamošnji mediji.

Obitelj dječaka je nedavno objavila kako Harun treba četiri tisuće eura u svrhu odlaska na operaciju u Tursku, pa ubrzo istaknula da je nepoznati dobročinitelj uplatio potreban novac.

- Dragi naši, javljamo se uz lijepe vijesti. Harunu je uplaćen novac za operaciju od anonimne osobe u iznosu od 4.000 eura. Novcem koji smo skupili plaćamo put do Turske i hotel. Hvala anonimnom čovjeku koji je uplatio ovaj iznos. A hvala i portalima koji su podijelili našu priču - napisala je između ostalog obitelj Kapo, koja inače živi u stanu od 13 kvadrata u naselju Bistrik.

- Edin je desetine puta sudjelovao u humanitarnim akcijama za koje javnost zna, a još duplo više puta je sudjelovao u humanitarnim akcijama za koje javnost ne zna. Nikad ne pomaže da bi se time hvalio, već zbog toga što je dobar čovjek i što želi pomoći. Nažalost, u BiH ima mnogo ljudi i organizacija kojima je pomoć itekako potrebna, a Edin i njegova supruga su posebno slabi na djecu.
Edin Džeko

Da, Edin je uplatio cjelokupan iznos koji je bio potreban za operaciju Haruna Kape i pratit će njegovo zdravstveno stanje", odgovorili su na upit portala Klix.ba iz Džekinog PR tima.