Evo da i ja posvjedočim kada vidim ova predivna svjedočanstva braće i sestara šta GOSPODIN čini u njihovim životima i njegovoj neizmjernoj ljubavi prema svakom čovjeku.

Prije 3 godine u Omišlju na otoku Krku bila je trodnevna duhovna obnova koju je vodio nas karizmatik fra Ivo Pavić. To je bilo 6.3 2011 god. datum sam jako dobro zapamtio jer je bio na dan moga rođenja.

Otišao sam sa svojom zajednicom na duhovnu obnovu neočekujuci baš ništa jednostavno sam se prepustio i predao GOSPODINU da on čini samnom što on želi.

Fra Ivo je krenuo sa održavanjem duhovne obnove sa dobro znanom molitvom "U IME ISUSOVO" ,kada se izmolila molitva krenulo se sa slavljenjem .

Dok se slavilo i radosno pjevalo fra Ivo je u jednom trenutku rekao da dođe 10-tak osoba koji bi htjeli novo rođenje DUHA SVETOGA kod oltara .Crkva je bila prepuna vjernika tako da kada je to rekao i posto sam na taj dan rošen bila mi je prilika za novo rođenje .
Jedna moja jako draga osoba tj moj duhovni vođa koje me prati od moga obraćenja koju mi je sam GOSPODIN poslao na put kada je to čula gurnula me iz reda i rekla pođi ,došao sam pred oltar sa 10-tak braće i sestara.

Počeo je polagati ruke na svakoga koji je došao i naravno svako mu je sapnuo na uho svoju želju koju bi htjeli da im GOSPODIN usliša, kada je prišao meni šapnuo sam mu da sam na današnji dan rođen i da bi volio novo rodenje .

Dok sam mu izgovarao fra Ivo je podignu svoju desnicu i polozio na moju glavu,odmah sam osjetio toplinu koja prolazi cijelim tijelom ,dok nije doslo do nogu gdje sam odmah pao i pocivao u duhu.

Proslo je vise od 5 minuta pocivanja u duhu gdje sam se neprestano smijao na sav glas ,pomalo sam poceo otvarati oci i dizati .Ustao sam bio sam sav osamucen ,veseo i dalje nasmijan svi su se se okretali i gledali sto se samnom dogada.Neki su znali o cemu se radi a ostalima sam bio zagonetka jer neznaju sta se samnom dogada. Kada sam dosao do svoje klupe osmijeh se nije skidao sa lica jedno vise od 20 -tak minuta ,u jednom trenutku prisao mi je brat u Kristu i rekao a brate je te pogodio duh radosti na sto sam mu ja samo klimnuo glavom jer nisam mogao govoriti od smijeha i radosti sto GOSPODIN radi samnom. Zato draga braco i sestre u Kristu poruka za sve vas ustrajte na putu i budite strpljivi,predajte sve GOSPODINU jer je on put,istina i zivot sto nas vodi k spasenju. "Jer je sve po Njemu,za Njega i u Njemu". Želim vam obilje Bozjega blagoslova i ljubite jedni druge kao sto GOSPODIN ljubi sve nas.Bb

loading...
Osmrtnice ba