Kobe Bryant i kći Gigi zajedno su se molili na misi u 7 sati ujutro u njihovoj mjesnoj crkvi, prije nego što su oboje poginuli u tragičnoj nesreći, piše DailyMail.com.

Košarkaška legenda i 13-godišnja Gigi toga su jutra u 7 sati prisustvovali na svetoj misi Gospe Kraljice anđela u Newport Beachu. Oboje su primili pričest.

Otac i kćer napustili su crkvu i ubrzo nakon toga ukrcali se na helikopter S-76 Sikorsky kojim je upravljao Ara Zobyan a letjeli su na Akademiju Mamba gdje je Gigi imala trening košarke.

Helikopter se srušio u nedjelju oko 10 sati ujutro iznad brdovitoga terena u Calabasasu u Kaliforniji, oko 65 km sjeverozapadno od Los Angelesa.

Glasnogovornica župe Gospe Kraljice anđela potvrdila je za DailyMail.com da je Kobe bio u nedjelju u ranim jutarnjim satima na misi s kćerkom.

Jedan župnik, koji je prisustvovao na kasnijoj misi u crkvi, napisao je na društvenim medijima: 'Tijekom svete mise, naš svećenik nas je obavijestio da su Kobe Bryant i njegova kćerka jutros prisustvovali misi u Gospinoj kraljici anđela.'

I otac David Barnes, katolički svećenik u Bostonu, također je potvrdio prisustvo Kobea.

U nedjelju je napisao na svom Twitter profilu: "Prijatelj mi je poslao SMS poruku danas kako bi mi rekao da je prijateljica jutros vidjela Kobea Bryanta na misi.

U dirljivom postu na Facebooku biskup Timothy Freyer, koji se trenutno nalazi u Rimu s Papom, rekao je da je Kobe 'katolik odan svojoj vjeri' koji je 'volio svoju vjeru'.

"Prisustvovao je na misi u 7 sati ujutro prije odlaska u zračnu luku okruga Orange John Wayne", rekla je glasnogovornica župe za DailyMail.com.

'Često je sudjelovao na Misi koja se slavi u 7 sati.

'Bio je vrlo diskretan. Ušao bi i stajao na kraju crkve, a isto tako i njegova obitelj, a obično bi odlazio malo ranije prije samog kraja službe.

  "U crkvi su ga jako voljeli i bio je vrlo pobožan, vrlo predan svojoj vjeri."

Prevela Erika Radovic/Medjugorje-info.com/Daily.com

loading...
Osmrtnice ba