Molitveni zid

Guest
10.12.2020 u 15:39h
Majčice Božja u tvoje ruke predajem svoju obitelj . Pogotovo molim te da isprošiš kod sina Božjega mislost za moga sina Lovru,da mu pomogne, da bude uz moga ne samo na sutrašnjem ispitu već da mu pomogne u savladavanju svih prepreka u životu. Molim te Majčice pomozi mu da izabere pravi put i da se počne baviti onim što najviše voli. Hvala ti Majčice!
Guest
10.12.2020 u 13:05h
Draga Gospo, majčice moja, molim te izmoli mi ustrajnost u življenju vjere. Umorna sam Gospo. Zamoli Isusa da me ne ostavlja. Molim te za posao. Hvala ti majčice. Volim te
Gordana
9.12.2020 u 11:54h
Molim za dusevno ozdravljenje sina M koji je dozivel pred ocima smrt svoje drage ljubavi. Ima veliku traumu i bore se dvje osobe u njemu. Boze pomozi mu da ozdravi i da bude onaj stari dobar decko. Amen

Molim za svoju cjelu obitelj za zdravlje, financijski blagoslov i uspjeh u skladu s Božjom voljom Amen.
Guest
9.12.2020 u 00:03h
Majko! Pomozi mojemu djetetu da ugleda lice Sina Tvojega, Gospodina našega Isusa Krista. Pomozi i ostaloj mojoj djeci koja još hodočaste prema kući Očevoj da spoznaju BITNOST KRISTA. Mila majko, sad mogu približno naslutiti kolika je bila tvoja tuga, o Prečista Majčice. Tvoje je Sveto Dijete umrlo zbog naših grijeha radi našega otkupljenja, a moje je dijete bilo samo jedno od stvorenja. Ali teško je, majčice, kad ti se od bića otkida krv tvoje krvi, meso mesa tvojega, i osoba koja je zračila nevjerojatnom energijom. Majko mila, Sveta Majčice, divna Marijo, Zvijezdo jutarnja, budi nam svima od pomoći i dalje i izmoli nam svima prosvjetljenje da budemo dobri i savjesni ljudi i da bez ogorčenja prihvaćamo plan Božje Providnosti koliko god nam to teško bilo. Moli, divna Marijo, za moje umrlo dijete.
Guest
9.12.2020 u 00:03h
Bezgrešna Djevice Marijo,molim Te,smiluj mi se u ovoj mojoj teškoj nevolji,usliši molitve svojoj neukoj grešnici.Isprosi nam milost kod svoga Sina.Hvala Ti Majčice!
Vio
8.12.2020 u 23:59h
Molim te draga Marijo Majko nasa da moj brat pronade posao te da pronade srodnu dusu i da zasnuje obitelj.Molim te da mama i tata budu dobro sa zdravljem i da tata u potpunosti ozdravi.Molim te da moj muz dozivi preobracanje i da se obrati Bogu.I da imamo dijete ako je volja Bozja.Hvala ti Isuse,hvala ti Gospo,Boze pomozi svim ljudima s njihovim bolestima da sto manje trpe i da se ne osjecaju osamljeno.Molim te blagoslovi sve ljude s ovog molitvenog zida.Slava Bogu Ocu!
Guest
7.12.2020 u 19:31h
Molim te majcice za zdravlje svoga djetea , samo da bude zdravo I sretno. Hvala ti majcice.
Guest
7.12.2020 u 14:24h
Majko moja,budi mi na pomoci,bojim se krociti sama ovim stazama. Cuvajte me i budite tu uz mene jer ja bez Vas ne mogu. Vi ste moj put,istina i zivot i molim Vas molite se za mene da uspijem na ovome svome putu i uspijem ostavriti svoj san uz Vasu pomoc.
VERA
6.12.2020 u 17:53h
Hvaljen Isus i Marija dragi molitelji Molila bi Vas da u svojim molitvama molite dragu Gospu za posao moje nećakinju Ružice jer sada di radi ne prima plaću Bože pomozi nama malima da imamo osnovno za život Aleluja Hvala Isusu
Ivana
6.12.2020 u 17:44h
Isuse mili, smiluj se mojoj kćeri Emi, zagazila je u podrucje okultnog, zanima se za demone. Obrati njezino srce, pošalji.joj Duha Svetoga. Molim za obraćenje svoje kćeri.
Mira
5.12.2020 u 10:26h
Marijo majko naša, molim te za zagovor i pomoć u svim okolnostima mog života,Gospodin i Ti ih sve znate.Neka se proslavi Gospodin po Tvom nježnom,majčinskom zagovoru.Budi mi na pomoći Majko dobrog savjeta, u ovom očaju,tjeskobi i neodlučnosti.Savjetuj me i vodi što i kako dalje.Pomozi da donesem dobru odluku za svoj život.I molim Te Marijo,izmoli mi milost da se nikada ne odijelim od našeg Gospodina.Predajem Tvom Majčinskom srcu svog muža,njegovo ranjeno,oholo,požudno i tvrdo srce,i svoje ranjeno srce i isprosi nam obraćenje,iscjeljenje i mir u našim srcima.Hvala Ti Marijo!Blagoslovi sve i pomozi svima na ovom molitvenom zidu!Neka se naš Gospodin proslavlja!
Marina
5.12.2020 u 09:30h
Draga Gospo, molim Te za ber jos jedan posjet k Tebi u Medjugorje! Primi moje padove, nemogucnost izlaska iz njih, molim Te zgazi glavu zmiji i podanicima i njihovom djelovanju na zdravlje mojih i moje zdravlje: OPREMI ME, OBRANI OD LAZI, OHOLOSTI, KONFOMIZMA, NEMOGUCNOSTI UCENJA I RAD, GUBITKA VJERE, LJUBAVI, SKRSI PREVARU I ISKORISTAVANJE I OVISNOSTI I LAZNE OBZIRE, UNISTI ZLODUHE TJELESNOG, DUSEVNOG, PSIHICKOG I DUHOVNOG POREMECAJA ZDRAVLJA, BOLI, ULAZENJA U UMOVE, VLASTI ONOSTRANOG OKO NAS, MOLIM TE, GOSPO, VODI NAS I BRANI NAS, NEDAJ NAS, GOSPO MIRA, MOLI ZA NAS! HVALATI, Marina
Snježana
5.12.2020 u 07:38h
Majčice najdraža,moli za mog muža,za njegovo duhovno i tjelesno zdravlje,da ga dragi Bog ojača i prebrodi ovo šta je pred njim.
Neka nas zaštiti Gospodin od bolesti duše i tjela,mog sina,oca,kći ,unuka,zeta,sestru i njenu obitelj,pokćerku i njenu obitelj,svekrvu i svekra,šogoricu i obitelj i mene samu.Neka obrati sva srca koja još nisu upoznala Bożju ljubav. Molim te majko da nas sve staviš pod svoju obranu i vodiš kroz żivot do svoga Sina. Ukażi mi Majko na sve šta nije dobro i šta trebam popraviti u životu! Čeznem za svime šta je od Gospodina,ljubim Ga svim svojim srcem i zahvaljujem na svim milostima. Hvala ti Majčice šta uvijek isjećam tvoju i Božju prisutnost u svakodnevnom životu. Moli za sve bolesne, potrebite i udaljene od Boga! Posebno te molim za mir i blagoslov u braku moje kćeri! Hvala Majko šta čuješ naše molitve i hvala na svim uslišanjima! Neizmjerno te ljubim i zahvaljujem!
N
4.12.2020 u 00:36h
Boze molim Te za Anitino i Rokino zdravlje. Molim te da su Rokini problemi s bubrezima izljecivi i da Anita nema rak. Molim Te daj nam snage i vjere u ovim teskim trenucima.
Guest
3.12.2020 u 23:54h
Majčice premila u Tvoje ruke i pod Tvoju zaštitu stavljam svoga tatu Juru koji je u jako lošem stanju...samo ga Ti majčice možeš spasiti.Zaštiti ga od svih zala,ozdravi ga molim Te... da i njega ne izgubim tako brzo poslije majke.Znaš sve Majčice zato Te molim za Tvoju pomoć.Ne mogu bez Tebe.U Tvoje milosrdne ruke predajem sve.
Novo ime
3.12.2020 u 19:24h
O ISUSE PREDAJEM SE TEBI, MISLI TI
SVETA MARIJO MAJKO BOŽJA NAŠA GOSPO BRZE POMOĆI POHITI DA NAM POMOGNEŠ
Guest
1.12.2020 u 16:50h
Majko moja,pomozite mi na ovome mome faksu,zapela sam i samo zelim izaci iz toga i s uspjehom sretno poloziti te kolokvije i usmene u roku. Molim Vas,budite mi na pomoci i molite se za mene jer jedino uz Vasu pomoc i pomoc sv.Josipa Kupertinskog cu uspjeti ostvariti svoj cilj. Molim Vas,budite uz mene,dat cu sve od sebe i uz Vasu pomoc i Vase cudo uspjeti jer Vasa cuda su predivna,neka bude volja Vasa!
Natalija
1.12.2020 u 10:41h
Molim Te za zdravlje moje obitelji. Svaki dan je sve tezi, dodu novi nalazi koji nose samo lose prognoze. Molim Te pomozi mojo sestri, necacima, roditeljima i meni da pobjedimo bolesti.
Jasmina
1.12.2020 u 09:34h
Molim te majčice draga za M.P spasi je od droge.Dva puta si pokušala oduzeti život. Pomozi joj majčice. Molim te za njezino obraćenje i udjeli joj svoju ljubav.
Z
30.11.2020 u 18:05h
Molim te Gospo, moja Majko iz dubine srca, pronađi mi djevojku da nebudem više sam onako kako to samo ti znas. Bozji blagoslov i mir svima! pozdrav
Guest
30.11.2020 u 16:19h
Draga moja majko,pomozi mi...zapela sam i nisam se pomakla u ovome problemu,ne znam kako doći do uspjeha.Zato Vas molim za pomoć se molite za mene i da mi pomognete kao što ste pomogli sv.Josipu Kupertinskom,uzdam se u Vas i Vašu pomoć, budite mi na pomoći da sretno ispolažem ove kolegije,neka bude volja Vaša. Budite tu uz mene jer Vi ste moj oslonac,moje sve.
Guest
30.11.2020 u 07:45h
Molim Te Majko najdraza oslobodi me od tjeskobe.ovisnosti,bolesti,nesreča,blagoslovi mene i ljude koje volim,pomozi mi na svim područjima,Amen.wn6zt5
Guest
29.11.2020 u 23:27h
Gospe hvala ti za sve.
Ti znas sta je za mene najbolje
Izmoli od svoga Sina moje zelje i potrebe onako kako samo On zna i da iste prihvatim u milosti.
Hvala ti
N
29.11.2020 u 19:31h
Molim za zdravlje moje obitelji, roditelja i sestre.
Molim Te budi uz nas.
Aida
29.11.2020 u 01:59h
Presveta djevice,majko nasa u tvoje ruke predajem svoje sinove,molim te za njihovo zdravlje.
Smiluj se nama,majcice nasa,volim te!
Anita
26.11.2020 u 15:33h
Moja majko, u pomoć priteći. Spasi nas i zaštiti
pod svojim plaštem ljubavi!
Guestk.l.
26.11.2020 u 10:46h
Majčica draga molim te za mog brata Edija da mu pomogneš nositi križ teške bolesti , boluje od karcinoma na crijevima ima jake bolove i ne može ništa jest smiluj mu se da prihvati da pozove svećenika da primi bolesničko pomazanja svetim uljem da mu bude dobro,hitno je, Bože neka bude volja tvoja smiluj se nama grešnicima.
Usliši molitve moje i vapaj naš k tebi da dođe, Zahvalna K.L
Snježana
26.11.2020 u 04:55h
Najdraža majčice! Hvala šta nas čuvaš i štitiš,što se uvijek tebi za zagovor utječemo. Ti si Majko naša nada u molitvi! Stoga u tvoje molitve stavljam svog muža,oca,sina,kći i zeta i unuka,pokćerku i obitelj, sestru i obitelj. Čuvaj nas od svega šta nije dobro i neka Gospodin providi šta nam je za život potrebno. Da rastemo u vjeri i ljubavi! Hvala majčice,ljubim te svim srcem!
Guest
26.11.2020 u 00:16h
Draga Majčice,stavljam u Tvoje ruke moga brata Slavena.Stavi ga molim Te pod svoju zaštitu.Smiluj se njemu grešniku i pomozi mu da pobjedi zlo u sebi.Da ga napusti mržnja a zavlada ljubav u njegovu srcu...da se iscjele njegove rane i da oprosti samome sebi.Da spozna da ne ide pravim putem a to može samo po Tebi Majčice.Zagovaraj ga molim Te kod Oca našega i udjeli mu istinsko obračenje i jaku vjeru.Podaj cijeloj našoj obitelji blagoslov i strpljenje osobito mome ocu koji trpi zbog njega kao i mi svi.Daj nam molim Te svima razuma i pameti.Spomeni se draga Majčice i duša u čistilištu osobito onih koje dugo trpe i za koje nema tko moliti i utrostruči moje molitve da po njima i po Tvojoj volji što više njih ugleda lice Božje.Stavi moju majku pod svoj sigurni plašt.Amen.Hvala Ti Majčice što me uvijek čuješ!
Guest
25.11.2020 u 23:38h
Boze molim Te za zdravlje moje sestre i mojih roditelja. Roditelji su bolesni, a sad su i sestri dosli losi nalazi. Molim te budi uz nju, daj joj vjeru i snagu i oslobodi je straha. Molim te da moj necak pocne izvrsavati svoje skolske obaveze, da bira bolje drustvo i da razvije bolji odnos s roditeljima i da im pokaze vise ljubavi i njeznosti.

Na kraju Te molim i nesto za sebe: Ti znas sve sto mi lezi na srcu i koliko me sve to boli i kako utjece na moje zdravlje. Molim te, pomozi nam i budi uz nas.
Molim svaki dan, ali uzasno mi je tesko i svaki dan imam sve manje snage za sljedeci dan.
Hvala svima koji molite za nas, neka vas prati Bozji blagoslov.
Sandra
25.11.2020 u 22:43h
Majko Sveta,
Molim te od sveg srca da mi pomognes da budem svojoj djeci dobra majka i da se moja djeca zdrava i radostna razvijaju.
Oslobodi i iscijeli me od svake rane iz mog djetinstva i mladosti. Neka po tvome svetom zagovoru nikad vise ne vladaju samnom, Amen! Bvb
Vera Bilal
25.11.2020 u 18:32h
Vera B.
25.11.2020. 18:16
Hvaljen Isus i Marija!
Gospo moja milostiva molim milost za mene Veru B.moga muza,moja dva sina Dalibora i Dejana, moja dva unuka Tinu i Liama, i moju snahu Kamilu da nas sviju primis pod svoj plast ljubavi, da nas zaogrnes,prosvjetlis i okrijepis. Oslobodi nas Gospo moja milostiva i zastiti od svakoga zla koje nece da odstupi od nas. Posalji ga u neku drugu stranu, ukazi mu neki drugi put i nedaj mu se nikada vise vratiti medju moju obitelj. Bydi uz nas Gospo moja milostiva. Vodi nas putem spasenja, i providi sa nama kako je najbolje.
Isprosi milost i od sina svoga milostivoga Isusa Krista i Boga dragoga da nam i oni budu u pomoci i zastite od svakoga zla.
Hvala Ti Gospo moja milostiva, hvala Ti Isuse milostivi, hvala Ti Oce svemoguci. Amen
Petra
25.11.2020 u 13:38h
Draga Gospe,molim te budi uz mene,bojim se i ne znam činim li ispravno sve. Molim Vas čujte moje molitve i želje te uvijek budite uz mene, kada sam s Vama sve mogu učiti jer Vi ste moja snaga i moj šiti. Spasite me Vašim čudom. Puno vas volim.
Marija
25.11.2020 u 05:11h
Majko božja pomozi mojo Sandra da dobije posao, da ne pada u depresije,zbog toga a isto tako da si nadje srodne dusu jer je nezadovoljna sa sobom neka joj dragi Bog bude n pomoći, Amen. H vala ti majčice.
Guest
24.11.2020 u 23:10h
Molimo za Majcinu zastitu od zloga i obraćenje, u jednoj velikoj obitelji, koja je u velikoj potrebi, jednoj osobi treba napose, izljecenje, duhovno, duševno i oslobodjenje
Marija
24.11.2020 u 20:06h
Kraljice mira, molim te za mir u svijetu, prestanak pandemije koronavirusa te obracenje svijeta i prestanak napada na krscane. Molim te za zdravlje cijele nase obitelji, da vlada ljubav, mir i sloga medju obiteljima i da moj decko dobije trajno zaposlenje u struci u domovini i da se sto prije vrati nazad. Molim te za brak i obitelj po Bozjem naumu te da moje prijateljice postanu majkama. Hvala ti na svim blagoslovima i uslisanim devetnicama. Kraljice svete krunice moli za nas.
Suzana
23.11.2020 u 18:49h
Dragi moji pomolite se za me da ozdravi od kronicnog gastritisa jer me uzasno muci hvala ti I slava Isuse
Petra
23.11.2020 u 07:36h
Gospo moja,budi mi na pomoći da uspijem u svome cilju i da ga uz tvoju i Vašu pomoć ostvarim. Budite mi na pomoći oko studija da sve završi dobro. Uzdam se u Vas,neka bude volja Vaša. Uvijek ću Vas voljeti.
Martina
22.11.2020 u 22:38h
Draga moja Gospo, predajem u tvoje ruke moj brak i obitelj. Molim te moli za mog supruga, za njegovo preobračenje i povratak obitelji. Moli i za moj mir, zdrav razum i mudrost da sve izdržim. Neka mir i radost dođu u naš dom, neka Duh Sveti ispuni naša srca ljubavlju. Neka bude volja Božja! Amem
Ankica TomčićGuest
22.11.2020 u 19:30h
Dragi Bože molim te za Mladena ozdravi ga Bože , i njegovu obitelj, Tihomira i njegovu Obitelj, mene i sve nas. Bože budi uvijek uz nas čuvaj nas i vodi kroz život Bože dragi .Hvala Ti Bože i Isuse vječna. Amen!
Vera Bilal
21.11.2020 u 18:44h
Vera B.
21.11.2020. 18:30
Gospo moja milostiva smiluj se na moga sina Dejana . Oslobodi ga od svakoga zla,depresije, nocne more koja ga proganja vec duze vrijeme. Primi ga pod svoj plast ljubavi. Zaogrni ga,prosvjetli ga, vodi ga putem spasenja i budi mu u pomoci u ovoj teskoj situaciji. Gospo moja milostiva svojim precistim rukama spusti svoje milosti i svoj blagoslov na njega da mu dotaknu dusu i srce
Koje mu je ranjeno od zloga.
Zlo posalji u neky drugu stranu, ukazi mu neki drugi put, a sa mojim Dejanom providi kako je najbolje.
Isprosi i milost od sina svoga milostivoga Isusa Krista i Boga dragoga da mu i oni podare svoj blagoslov i ukazu put spasenja.
Hvala Ti Gospo milostiva. Hvala Ti Isuse milostivi. Hvala Ti oce svemoguci.
Ja se ufam u Vas. Uvijek ste mi bili u pomoci, budite i sada. Amen
Suzana
21.11.2020 u 17:46h
Gospe od zdravlja molim te zaštitu tvoju ,za moje zdravlje, čuvaj me od svakog zla, daruj mi mir, strpljivost sa mojom materom. Smiluj mi se Bože moj .
Guest
20.11.2020 u 08:35h
Draga Majčice. Molim te zaštiti moje djetešce koje se još nije rodilo. Molim te za njegovo zdravlje i da mogu pružiti sve što mu je potrebno, a najviše ljubav. Podari mi majko samo zdravlja da mogu odgojiti svoje dijete i da mu mogu pružiti potporu kroz život. Hvala ti majčice.
GuestVera
19.11.2020 u 19:02h
Hvaljen Isus i Marija, dragi moliteljica sestre i braćo u Kristu Isusu. Zahvaljujemo majci Božjoj što je uslišala moj vapaj moje i Vaše molitve i moj se nećak zaposlio Ja ću molitvom zahvaliti dragoj Gopi našoj majci ali voljela bi da i Vi dragi molitelji zavalite jer ste molili i do molili uslišane Bog Vas blagoslovio Amen Aleluja
Guest
18.11.2020 u 22:53h
Molim Te draga Majko blagoslovi i čuvaj moju majčicu od svake bolesti ,zla i nesreće daj joj mira sreće i blagoslova ,Amen !
Guest
18.11.2020 u 22:47h
Draga majcice molim te blagoslovi moju sestru i njenu obitelj čuvaj je i ozdravi .pomozi joj molim te na svim podrucjima izdravstvenim,duhovnim i financijskim koje je dozivjela zbog prometne nesreće ,Amen ❤
Petra
18.11.2020 u 21:53h
Gospe moja,pomozi mi na mome putu,toliko zelim uspjeti,a stalno me sputava nesto,molim Vas da se molite za mene,da mi pomognete kao sv.Josipu Kupertinskom. Vjerujem Vam i uzdam se u Vas jer bez Vase pomoci sam nitko,jedino uz Vas i s Vama ja ovo mogu. Budite mi na pomoci na mome tomu putu sto sam izabrala. Isuse,uzdam se u tebe!
Once again
18.11.2020 u 18:17h
Kraljice mira, prije 30-ak godina uslišala si naše molitve koje smo ti uputili preko vidjelice. Molim te, učini da onaj, kome si onda pomogla, ponovo osjeti tvoju milost i da ga dovedeš na pravi put, sa kojeg je, na žalost, skrenuo i radi čega pati cijela obitelj. Vjerujem u tvoju milost i znam da ćeš nam opet biti od pomoći. Amen.
Marina
17.11.2020 u 20:34h
Molim Te Majko za osobu koju sam povrijedila i ne može mi oprostiti. Gušim se od bola i svaki dan mi je zbog toga teško. Majčice čuvaj nas kao svoju djecu. Hvala Ti Majko!
Guestk.l.
17.11.2020 u 19:55h
Majčice draga pomozi nam za mog brata Edija koji U ČETVRTAK ima tešku operaciju trbuha-karcinom na crijevima da sve bude dobro ja sam psihički na izmaku snaga jer mi je jako teško za njega također blagoslovi i sve doktore koji ce obavit operaciju i njegove roditelje,djecu i suprugu, također te molim za milost obraćenja da u tim teškim trenucima spozna Isusa Krista da mu je blizu i da se nikada više bolest ne vrati. Hvala ti Majko za sve ti sve znaš naše želje molitve i nade.
Zahvalna K.l Volim te Majko.
Stranica 23 od 102