Molitveni zid

Guest
18.7.2021 u 22:58h
Kraljice Svete Krunice i draga Majčice naša,
ogrni nas svojim presvetim plaštom i izmoli za nas nova srca kod Gospodina. Spomeni se kako se jos nikada nije čulo da si odbila ičije molbe.
Blažena ti među ženama, hvala ti na svakom zagrljaju i prisutnosti.
Prečista Djevice i kraljice obitelji i mira, moli za nas ❤
Guest
18.7.2021 u 16:07h
Molim Te Majko blagoslovi posao mog muža u Italiji njegove financije i agenciju molim re da sve bude dobro i da bez problema radi ovu godinu tamo ,Amen ❤
Guest
18.7.2021 u 12:11h
Isuse prikazujem ti jednu osobu koja se duze vrijeme ne osjeća dobro fizički, a s tim upada i u depresiju. Isuse dotakni tu osobu, provodi posjet liječniku ako je potrebno, dotakni srce te osobe, proslavi se u njezinoj muci.
Tena
17.7.2021 u 12:23h
Draga nasa Majko sveta Marijo predajem ti svoje srce i svoje molitve i svoju patnju i svoju bolest. Sveta Marijo molim te se smiluj mi se molim te čuj me molim te budi uz mene u ovoj patnji. Molim te ozdravi me molim te predajem ti se cijela. Uslisi moje molitve molim te. Hvala ti blagoslovljena Djevice Marijo
Kristina
16.7.2021 u 21:17h
Draga majcice! Danas moji sva tri sina i trudna nevjesta dosli k tebi u Medjugorje! Prije dvije godine je to bilo nemoguce u kakvim zivotnim okolnostima su se nalazili zahvaljujuci tebi majko tvom sinu Isusu i svetom Josipu je to Danas postal moguce. Hvala ti iz dubine srca i duse za to. Molim te majko potakni ih da se valjano ispovjede i pokaju za svoje grijehe. Zagrli ih plastom svoje ljubavi da zauvjek ostanu na pravim kristovom putu i vjeru. ❤️
Guest
16.7.2021 u 09:45h
SVETA MARIJO MAJKO BOŽJA NAŠA GOSPO BRZE POMOĆI POHITI DA NAM POMOGNEŠ
Snježana
15.7.2021 u 18:14h
Najdraža Majčice!
Hvala Majko za sva uslišanja. Tebi posvećujem svoju obitelj,muža,oca,sina,kći i zeta,unuka,pokćerku i djecu,sestru i njezinu obitelj i sebe samu.Moli za nas Majko ,za sve ono šta je dobro za nas. Jačaj nas u vjeri,ufanju i ljubavi. Štiti nas od svakoga zla i prikażi svome Sinu. Blagoslovi nam duhovno i tjelesno zdravlje i obrati sve koji još nisu upoznali Bożju ljubav. Ljubim te Majčice svim svojim srcem! Hvala ti Majčice!
Blazenka
15.7.2021 u 11:46h
Molim zagovor Gospe, sv. Josipa i sv. Jude Tadeja za moj osobni duhovni rast i obraćenje moje obitelji , oslobodjenje od ovisnosti..za Duhovna zvanja mojih kceri Vanessa , Tea i Leon ako je to Bozja volja..

Moliti za svog supružnika, Božji blagoslov, ljubav i jednodušnost među supružnicima

Moliti za svoju obitelji i za druge u potrebi, koje trebaju zastupničku molitvu

Moliti za zdravlje, financijski blagoslov i uspjeh u skladu s Božjom voljom.
Guest
15.7.2021 u 10:50h
Marijo Majko Milosrđa, moli te da zajedno sa sv.Josipom, zamolite Isusa da usliši ove moje molitvene nakane za moji užu i širu obitelj koju mi je dragi Bog dao.
Kraljice mira izmoli nam mir!
VeraGuest
15.7.2021 u 10:33h
Draga Gospe molim te da kod svoga sina izmoli milost da moja Ružica dobije posao u struci Gospe pomozi molim te
Marijana
15.7.2021 u 09:10h
Molim vas za ozdravljenje jednog mladića, obraćenje njegove obitelji i snagu i jakost da to sve izdržim ,da sve prođe ok i obraćenje moje obitelji.Amen
Guest
14.7.2021 u 23:34h
Draga Majko! Hvala za sve uslisane molitve! I sada te molim da mene i moju kcer preporucis svom Sinu na nasem novom zivotnom putu da nam da puno blagoslova. Evo i pocela sam postit srijedom i petkom kako nas trazila u svojim ukazanjima. Bez Tebe i tvog Sina i Oca dragoga ne mozemo nista, bez Vas bas nista. Zato te molim da nas stavis po svoj plast i cuvas od sveg zla i budes na pomoci, i neka sve bude na Slavu sina Tvoga i Oca nasega.
Antonija
13.7.2021 u 10:12h
Zdravlje bolesnih, utočište grešnika, utjeho žalosnih, Pomoćnice kršćana, Kraljice mira pod Tvoju zaštitu, obranu i utočište povjeravam Ti svoga sina Luku, molim Te izmoli mu sve milosti koje su na spasenje njegove duše, neka se proslavi Krist Gospodin u njegovom životu, Bogu hvala i slava na svemu iz Njegove svete Ruke. Amen.
M.T.
12.7.2021 u 21:53h
Majko draga, molim tvoj zagovor za kcer i njenog buduceg muža da uslisis molitve koje ti za njih prinosim, da vođeni Duhom Svetim dobiju hrabrosti za vazan korak. Molim i za sina da se vrati vjeri i za Danijelu da se izvuce iz depresije. Cvrsto vjerujem da ces uslisiti moje molitve, a ja cu ti se doci u zahvalu pokloniti pred Tvoj sveti lik u Međugorju, što mi je velika želja jer nisam nikad bila.
Guest
12.7.2021 u 17:00h
Majčice naša,Gospe Međugorska Tvome moćnom zagovoru preporučujem jedan brak.Svojim plaštom ljubavi zaogrni ih i čuvaj
ZDENKA
12.7.2021 u 09:25h
BEZGRJESNA DJEVICE MARIJO POD TVOJ PLAST I ZASTITU STAVLJAM SVOJU OBITELJ DJECU I UNUCAD A POSEBNO SVOJU KCER MARIJU KOJA IMA BOLEST BUBREGA I OSTALIH TEGOBA! GOSPE DRAGA IZMOLI KOD SVOG SINA NJENO PSIHICKO I TJELESNO ZDRAVLJE, UZMI JOJ SVE STRAHOVE I BOLESTI! HVALA TI GOSPE, JER ZNAM DA SI SVEMOGUCA I NASA MAJKA KOJA ZAGOVARA KOD SVOGA SINA ZA NAS! HVALA TI MAJCICE?
Guest
11.7.2021 u 23:48h
Gospe pomozi mi sutra na isputu daj mi smirenost mudrost i hrabrosti

Molim Te Gospe.
Cuvaj me.
Guest
11.7.2021 u 22:07h
Majčice moja,Godpe Međugorska,čuj moju molitvu i zamoli Svog sina da ju usliši....molim te majčice spasi ga
Nives
11.7.2021 u 07:19h
Draga Majčice molim te za tvoj zagovor da donesem dobru odluku.Čuvaj me i budi uz mene i moju obitelj.
Blaženka
10.7.2021 u 07:19h
Molim Vas, molite za ozdravljenje obiteljskih stabala svih onih ljudi koje imam na svome popisu za molitvu, za sve žive i mrtve iz svih tih obitelji, za otkupljenje, ozdravljenje i oslobođenje i sposobnost oprosta svega svima, za oslobođenje od posljedica grijeha naših predaka, za očuvanje moga braka, za svetost svih ovih obitelji i za obilan izljev Duha Svetoga na svakoga od nas, posebno za velečasnog Nikolu i cijelu Slatinu, za oslobođenje i otkupljenje svakog milimetra Slatine i slatinskog područja, za svaki mogući blagoslov na ljude i cijeli prostor. Molimo i za sve duše u čistilištu, za obraćenje grešnika i za Gospine nakane. Posebna molitva za obraćenje Mirka K. i cijelu njegovu obitelj. Molimo za moje oči, za moje zube i zubno meso, da mogu primiti potpuno ozdravljenje i iscjeljenje. Hvala Vam! Bog Vas blagoslovio!
Guest
9.7.2021 u 11:21h
Kao sto je Tvoj Sin Isus u Kani Galilejskoj čuo i uslišao Tvoju molitvu,molim te majčice zamoli ga da po tvom zagovoru usliši ovu moju molitvenu nakanu za mog sina i njegovu obitelj.Blagoslovi ih Isuse svojim mirom,radošcu,zdravljem....po moćnon zagovoru Tvoje i naše Majke Međugorske.U more Tvojeg milosrđa uranjam njih dvoje,njihov brak i dječicu koju si im Ti Bože da.
Neka ova molitva bude na Tvoju Slavu Bože.Hvala Ti Bože za sve!
Brini se ti,neka se vrši Tvoja sveta volja
GAnkicauest
8.7.2021 u 18:01h
Isuse molim Te za moje voljene, i sve ljude da nam budeš milostiv čuvaš nas i ispuniš svojom ljubavi Isuse..Hvala Isuse dragi...
Guest
7.7.2021 u 16:21h
Hvala Ti draga Majko na milosti da sam mogla biti prisutna u Međugorju na godišnjicu Tvojih ukazanja .VELIKA TI HVALA ZA SVE MILOSTI KOJE SMO PRITEKLIH GODINA DOBILI MOJA OBITELJ I JA.
Milim Te,čuvaj nas i štiti od zla i zloga.Posebno ti preporučam svoju djecu i njihove obitelji.
Budi u pomoć svima nama,moli za nas,a naročito za sina koji ide sutra na daleki,daleki put.
KRALJICE MIRA,MOLI ZA NAS!
Lovorka
5.7.2021 u 22:21h
Dragi svećenici, radi se o zdravlju mojih roditelja. Moja mama skriva neprebrodive tajne od mog rođenja prema tati. Tata osjeća da mu je žena sumnjiva, ali je ostao kavalir. Molim vas da se ja sama što manje živciram. Inače, pijem lijekove za shizofreniju, akutnu psihozu, depresiju, Heferol tablete protiv anemije i Daylette tablete za kraći menstrualni ciklus jer menstruacijom gubim mnogo željeza u krvi. Hvala vam puno.
Lucia
5.7.2021 u 16:43h
Preporučujem u molitvu svoga prijatelja i njegovu obitelj koji su izgubili muža i oca. Također preporučujem u molitvu prijateljicu koja je nedavno izgubila bebu i njenu obitelj. Hvala. Bvb. ??️
silvana
5.7.2021 u 16:32h
Draga majcice uslisi moje molitve da ozdravim da bolovi prođu i da zdravlje dođe.Hvala ti majčiço.
Guest
3.7.2021 u 18:48h
Isuse,Marijo i Josipe,svi sveci i svetice,pritecite nam u pomoć u ovoj velikoj nevolji.Duše u čistilištu,molite za nas.Anđeli čuvari,branite nas.Presveta Krvi Kristova,pobjednice zlih duhova,spasi nas.Moj Isuse,Milosrđe, u Tvoje ruke stavljam sve.Marijo,Majko naša brani nas i stavi pod svoj zaštitnički Plašt.Amen!
Guest
3.7.2021 u 08:03h
Majko naša,Gospe Međugorskan, svojim plaštom zaštiti moju užu i širu obitelj.Izmoli nam od Isusa milost praštanja i razumjevanja jednih prema drugima.
Zamoli Isusa da krvlju Svojom otjera zlo alkohola od mog brata.Hvala ti majčice sto nas zagovaraš ,hvala za sve uslišane molitve.Hvala Ti Isuse sto zajedno sa svojom Majkom bdiješ nad namad
Jelena
2.7.2021 u 09:39h
Draga Majko , koja nikada nikoga nisi ostavila , molim te u ovoj svojoj molbi ,majčice nemoj me ostaviti. Oslobodi me svjetovnog duha. Ne daj da propadnem. Molim te Gospo. Smiluj se meni grješniku. Molim te izmoli mi obraćenje.
Vera Bilal
1.7.2021 u 18:15h
Vera B.
01.07.2021. 17:45
Hvaljen Isus i Marija!
Gospo moja milostiva smiluj se na moga unuka Tinu i isprosi milost od sina svoga milostivoga Isusa Krista i Boga dragoga da ga oslobodi te od strahova. On ima 12 godina i vec duze vrijeme osjeca strahova. Boji se mraka, Boji sesvega. Primite ga pod svoj plast ljubabi., zaogrni te ga prosvijetli te ga, Daj te mu svoj mir i blagoslov. Posalji te mu duha svetoga da bude uz njega i da ga prati na svakom putu i koraku. Gospo moja draga dotakni ga i ti svojom milostivim i precistim rukama da osjeti Tvoju milost i Tvoj dar.
I Tvoje precist ruke djele velike milosti svim ljudima ovoga svijeta. Ko je god zatrazio Tvoju milost i dobio je.
Ja molim milost za moga unuka Tinu da ga Gospo moja milostiva oslobodi te od strahova. Hvala Ti Gospo milostiva, hvala Ti Isuse milostivi, hvala Ti oce svevisnji i jedini.
Amen
SPORTAŠ
1.7.2021 u 16:27h
SVETA MARIJO MAJKO BOŽJA NAŠA GOSPO BRZE POMOĆI POHITI DA NAM POMOGNEŠ
Ines
1.7.2021 u 12:01h
Najdraža Majčice zahvaljujem na tvome milosrđu i molim te bdij i dalje nad mojom sekom u njenom liječenju.
Ana
1.7.2021 u 06:09h
Kraljice mira, majko bolesnika,
Moli za sve nas bolesne svoga Sina. Moli Ga da ozdravi moj mozak od tumora ?
Guest
30.6.2021 u 21:47h
SVETA MARIJO MAJKO BOŽJA NAŠA GOSPO BRZE POMOĆI POHITI DA NAM POMOGNEŠ
Guest
30.6.2021 u 17:56h
SVETA MARIJO MAJKO BOŽJA NAŠA GOSPO BRZE POMOĆI POHITI DA IM POMOGNEŠ
Guest
30.6.2021 u 14:06h
Molim Te Najdraza Majko blagoslovi mog muza i njegov posao u Italiji Molim te blagoslivi njegov posao i njegove nadredene daj mu razuma i blagoslov da ostane radit vani ,Hvala Ti na svim čudima i blagoslivima,Amen
Jelena
30.6.2021 u 13:20h
Draga Gospo, molim te svim srcem, oslobodi me od svakog zla. Izmoli mi milost poslušnosti Božjoj volji. Molim te Gospo, promijeni moje srce.
Guest
30.6.2021 u 11:14h
SVETA MARIJO NADO NAŠA PRIJESTOLJE MUDROSTI MOLI ZA NAS
Guest
30.6.2021 u 11:09h
SVETA MARIJO MAJKO BOŽJA NAŠA GOSPO BRZE POMOĆI POHITI DA NAM POMOGNEŠ
josipa
29.6.2021 u 22:40h
MAJKO MARIJO...ZAGOVORNICE NAŠA,POMOGNI MI U PRONALASKU POSLA ,DA NEDJELJA BUDE NERADNA .HVALA TI I SLAVA.ČUVAJ ME OD LOŠIH I POVRŠNIH LJUDI.PREKRIJ MENE I MOJU OBITELJ SVOJIM PLAŠTEM I OBRANI NAS OD SVAKOG ZLA DUHA ,DUŠE I TIJELA.BEZGRIJEŠNO SRCE MARIJINO MOLI ZA MENE I MOJU OBITELJ.
Marija
29.6.2021 u 08:30h
Kraljice mira, molim te za budućeg supruga te za moje zdravlje i zdravlje cijele obitelji. Molim te za jaču vjeru
pavčec
28.6.2021 u 17:56h
Majčice draga molim Te sačuvaj obitelj mog brata od raspadanja,daj im snage da pronađu ispravan put ,put tvoje ljubavi a posebno zaštiti dječicu..Amen
Guest
28.6.2021 u 10:31h
Majčice moja,Gospe Međugorska pod svoj plašt skrij mog muža,mene i naš brak.Zagovaraj nas,zajedno sa sv. Josipom,kod Svog sina da krvlju i vodomSvojom, koja je potekla iz probodenog boka dok je visio na križu za nas razapet,očisti od ovog zla koje radi razdor u našem braku.Majčice naša zamoli ga za radost mir ljubav.....
Renata
27.6.2021 u 17:16h
Hvaljen Isus i Marija. Molim vas pomolite sto da sto prije nadjem posao koji je prilagodjen mojoj bolesti i za moju baku koja ima rak. Hvala i BVb
Guest
27.6.2021 u 13:40h
SVETA MARIJO MAJKO BOŽJA NAŠA GOSPO BRZE POMOĆI POHITI DA MI POMOGNEŠ
Guest
27.6.2021 u 12:38h
Majčice draga predajem u Tvoje prečiste ruke moju obitelj i sebe.Zaštitnice naše zagovaraj nas molim Te kod svoga Sina,našeg Isusa Krista u ovim našim velikim nevoljama.Molim te da i propast mlina i oteta imovina budu vođeni Tvojom rukom i da se spasi što se spasiti može.Moli Majko za one koji su počinili to veliko zlo i nepravdu a smiluj se i nama da umijemo oprostiti i nikad da drugome takvo ili bilo kakvo drugo zlo ne počinimo.Ti vidiš i znaš sve.Blagoslovi nas Majko i budi uz nas a osobito u času naše smrti.Hvala Majčice na svemu!
Kristina
27.6.2021 u 12:07h
Draga majcice moja! HVALA ti od srca za tvoju prisutnost u mome zivotu i zivotima moje obitelji HVALA ti za sve tvoje milosti i uslisane molitve u mome zivotu i kad mi je najteze bilo nikad me nisi zaboravila. Draga majko blagoslovi sve ove hodocasnike koji su dosli ovih dana u Medjugorje! I dalje Nas prati cuvaj i zagovaraj. Volim te tvoja Kristina
27.6.2021 u 08:47h
Draga Majčice,
hvala ti na uslišenim molitvama.
Molim te oslobodi moje srce od svih prepreka da može služiti tvojim pozivima. Čuvaj i blagoslovi moju obitelj. Molim te da blagosloviš i urediš put za moje zaposlenje!
Majčice ne dopusti da se ikada odjelim od tebe i tvoga sina Isusa, bez vas sam nitko i ništa, bez vas ne postojim. Majčice i Isuse volim vas!
Guest
26.6.2021 u 08:25h
Kraljice mira moli za nas!
Emilija
25.6.2021 u 23:47h
Draga Majko , molim Te za moga sina ,spasi ga od zla u koje se upustio daj mu snage da se izvuče iz toga i negrijesi i nevrijeda Tebe i Tvojega Sina .Molim se za Tvoj sveti zagovor ,hvala Ti majčice .
Stranica 17 od 110