Molitveni zid

GueSilviost
26.8.2020 u 17:02h
Majčice pomozi mi da pronađem dobru djevojku za blagoslovljen brak. I život u dobrom i blagoslovljeom braku. Hvala
Marija
26.8.2020 u 16:03h
Isuse,molim te, po zagovoru majke Marije, blagoslovi život moje sestre i zeta, odagnaj svako zlo od njih i napasti oholosti i laži koja se uvukla u njihov život. Prosvijetli ih, a mojoj sestri daj zdravlje, i snagu Duha Svetoga da se zna i može nositi sa napadima zloga.Duše Sveti rasvijetli zetu razum i srce, da spozna prave vrijednosti i smisao života.Hvala ti majko, blagoslovi svakog člana moje obitelji!
Guest
26.8.2020 u 14:15h
Majčice moja nebeska, molim Te cijelim svojim srcem da moje dijete ozdravi, da se Bog proslavi kroz njezino zdravlje! Vodi sve doktore koje susreće i blagoslovi njihov rad, da s predanošću rade svoj posao i svakom djetetu pristupaju kao da je njihovo vlastito??
Čuvaj moju obitelj od svakog zla i zaštiti naše putove gdje god krenemo.
Daj nam snage i vjere da sve što činimo bude na slavu Bogu.
Izlij svoju Majčinsku ljubav na moga brata koji je zaboravio Boga, pomozi mu da se vrati na pravi put, daj mu svaki blagoslov u životu.
Molim Te i za blagoslov naših financija, da Bog providi sve što nam je potrebno??
Hvala Ti Majčice moja što nas uvijek zagovaraš kod svoga ljubljenog Sina i uslišavaš naše molitve. Hvala od ❤️
Maja
Dreamy
26.8.2020 u 09:26h
Gospodine dragi Bože, Tebi kojem je sve moguće,po zagovoru naše Presvete Majke Marije usliši mi jedinu i zadnju milost za koju te molim.Vrati me u srce i život supruga kojeg volim i za kojeg i život dajem.Izliječi naša srca od bolnih uspomena i povreda svake vrste,dopusti da krenemo u novi život zajedno,oslobođeni svakog tereta srca i duše.Skloni iz naših života sve osobe koje nas ugrožavaju na bilo koji način.Blagoslovi novom milosti naš razoreni brak. To te molim u ime Isusa Krista,tvoga Sina ❤️
Sanja
26.8.2020 u 08:44h
Draga Majko,po Tvom zagovoru kod dragog Boga molim Te izlječenje svog ranjenog,usamljenog i napuštenog srca.Molim te za milost obnove bračnih zavjeta.Ako sam imalo zavrijedila dalje živjeti svrni svoj pogled na mene griješnika i pomozi mi Majko,jer se život sve više gasi u meni.
Darinka
26.8.2020 u 08:28h
Draga Majčice Kraljice mira, molim te za milost pokajanja i obraćenja supruga i djece Petra i Eme , za milost vjere za spas njihovih duša i svaki blagoslov Božji u obitelji, ozdravljenje duha , duše i tijela. Hvala ti Majčice za svu ljubav koju izljevas na nas.Isuse mili spasi nas i oslobodi svih zala. Hvala i slava Bogu Ocu Bogu Sinu i Bogu Duhu Svetom!
Lidija ....
26.8.2020 u 08:25h
Kraljice Mira , Gospe Moja Draga , Majcice Moja , predajem ti svoju molitvu - zelim se udat i imat obitelj i djecu ako je to volja Bozja .
Majcice Draga ti znas klliko se molim da moj muz bude Darko K. , da mi bude muz i da imam sa njim djecu .
Blagoslovi Majcice Draga Darka K. , Blagoslovi Mene !
Izmoli od Dragog Isusa molitvu mog srca ako je to volja Bozja .
Izmoli od Isusa da se udam i imam djecu ,
nadite mi muza dok jos mogu imat obitelj i djecu .
Predajem ti Majcice moju molitvu .
Blagoslovi je i prinesi Svome Sinu u Nebesku Visinu !
Hvala Draga Majcice , Hvala Dragi Isuse , Hvala Sveti Josipe , Hvala Svi Sveci i Svetice Bozje , Hvala Svi Blazenici , Hvala Anedele Cuvaru , Hvala ,,,
Kraljice Mira , moli za mene , moli za nas i blagoslovi nas !
Amen !
Guest
26.8.2020 u 07:29h
Draga majčice molim te da oslobodis mene i moju obitelj od svih neprijatelja i molim te za ljubav i zdravlje moje obitelji !!
Guest
26.8.2020 u 06:46h
Dragi Bože! Pomnoži mom sinu, da nadje pravi put u životu! Pomnoži mu, da s ogne snagu, da oprosti svima, koji su ga u životu povrijedili! Hvala ti Isuse, što uslišuješ naše molbe!
Guest
25.8.2020 u 23:58h
Molim te Gospe pomoli se za moje nakane onako kako je najbolje za mene i moje najmilije molim te zamoli svoga Sina....
Mama
25.8.2020 u 23:55h
Draga Majko Bozja, molim te da ozdravis moga sina i da mi pomognes i das snage da izdrzim sve ovo. Molim te pomozi i pokloni nam zdravlje i mir u nasoj obitelji. Hvala ti!
Kornelija
25.8.2020 u 23:29h
Predraga Majčice molim te zagovor kod svoga Sina za mene i moju obitelj.Da nas dragi Bog očuva od svih zlih sila.Molim te za svoj duhovni rast,obraćenje sebe i uskoro bivšeg supruga.Želim prestati osjećati gorčinu,
ljutnju,nemir,ne praštanje i sve ostalo negativno prema njemu.Neka u mom srcu bude samo ljubav i dobrota.Duh Sveti neka neka djeluje u meni.Mij život neka ide dalje kako dragi Bog želi.Molim Te za svog nećaka- da mu uspiju pomoći terapije.I zahvaljujem Ti na obitelji koju imam.Slava Ocu,Sinu i Duhu Svetomu
Guest
25.8.2020 u 22:30h
Majčice mila,predajem ti sve parove koji žarko žele djecu,a ne mogu ih imati,a posebno ti predajem svog brata i nevjestu,usliši želju njihovih srca za darom roditeljstva molim te! Također te molim za jednu mladu obitelj u kojoj se otac bori sa zloćudnom bolesti.
Čuvaj i mog malog dječaka i mog dragog supruga. Stavljam ih sve pod zaštitu tvog Bezgrešnog srca. Hvala ti,Majko!
Ruza
25.8.2020 u 22:23h
Kraljice Mira, Majko Kristova blagosovi moju djecu, isprosi milosti kod svog sina Isusa Krista da ih prosvijetli da se obrste Bogu. Majcice mila molim te za veliki zagovor kod tvog sina Isusa Krista za Karla, da se Karlovo srce oslobodih i zacijeli, da se Karlo obrati i da mu Bog podari zivotnu suputnicu sa kojom ce biti sretan u zivotu. Hvala ti Majcice mila!
Mona
25.8.2020 u 22:14h
Draga Majčice, molim te za članove moje obitelji koji nisu upoznali ljubav Božju,molim te zagovaraj da se dijete rodi živo i zdravo, molim te za zdravlje moje obitelji i za posao. Hvala Ti što zagovaraš za nas pred svojim Sinom. Gospodine,hvala Ti za sve milosti koje nam daješ.
Guest
25.8.2020 u 21:44h
Dragi Boze i Majko nasa,čujte nase molitve,ulišite nas i obradujte nas.Dovedite nas u Medjugorje u najskorije vrijeme.Hvala vam za svaki dan i svaki dar koji nam darujete svojom milosti i dobrotom.
Marija
25.8.2020 u 21:39h
Majko mira moli za nas u ovim teškim trenucima u kojima se nalazi svijet. Zaštiti nas i obrati na. Pokaži nam pravi put i vodi nas. Majko moja blagoslovi moje bližnje i izmoli nam blagoslove Duha Svetog za života.
D
25.8.2020 u 20:43h
Isuse najprije ti hvala za sve što si mi dosad dao i što u svakom danu vidim tvoju prisutnost. Hvala ti što sam postao bolji čovjek, što sam ostavio drogu, otvorio oči i promijenio svoj život, hvala ti Isuse što mi daješ snagu da nosim svoj križ. Sada te molim Isuse da čuvaš moju obitelj i da mi daješ snagu za svaki novi da mi oprostiš kad skrenem s puta tvoga i da me na pravi put ponovno vratiš, molim te još da upoznam ženu, kojoj si ti na prvom mjestu s kojom da stvorim svoju obitelj. Hvala ti moj Isuse na svemu!
Guest
25.8.2020 u 16:24h
Draga Majko,molim Te,blagoslovi moju djecu.
Pomozi im donijeti ispravnu odluku vezanu za
događaj koji je pred njima.Neka bude volja tvoja.Amen
Zdenka
25.8.2020 u 15:00h
Gospe draga hvala ti za sve sto si za moju Obitelj ucinila posebno za ozdravljenje unuka Duje koje je bilo pravo cudo! Hvala ti Gospo od srca?Molim te za mir u svjetu i oslobodi nas od ove posasti Korone! Molim te za mir i zdravlje u obitelji, posebno za Majcino i kcerino (Marija) duhovno i tjelesno zdravlje! Obrati mog muza da bude odgovoran otac i muz! Kcer Jelena da rodi zivo i zdravo dite! Hvala ti za prvo, sto je zivo i zdravo! Povedi sina Stipu pravim putem, hvala sto nije zaglibio i sto je dobar momak! Molim te i za zdravlje svekrve! Obrati brata da se sjeti svoje majke i sestre! Molim te daj mi snage za dalje i pokazi mi pravi put! Molim te za sve bolesne i napustene, zlostavljane, gladne, budi im u pomoci! Hvala ti Isuse i Gospe mila sa svim svecima! Molitva za sve pokojne i duse u cistilistu! Neka nam Isus i Gospa draga budu u pomoci u ovim teskim vremenima! Amen!
Jelena
25.8.2020 u 14:50h
Predraga Majko daj mi pouzdanje i jaku vjeru u Tvoga Sina. Svojim zagovorom kod Njega izljeci sve moje rane i oslobodi me od svih zlih nasrtaja. Hvala ti draga Majko!
GuestMarija
25.8.2020 u 14:42h
Majko Bozija ,molim ti se za moju unuku, ocisti i ozdravi njenu pamet da moze da dobro uci sve sto joj je potrebno u skoli i u zivotu jer jako tesko shvaca i , ima velikih problema sa ucenjem, ispravi njene nedostatke iozdravi i ocisti njen razum. Majko Bozija i nasa, HVALA TI !
Guest
25.8.2020 u 13:39h
Draga Majko! Molim te za zdravlje moje obitelji, stiti nas od svake bolesti i zla, te molim te da mi pronadjes dobrog momka i zarucnika po zagovoru sv. Josipa. Hvala Ti za sve sto si mi do sad pomogla, draga moja Majcice, smiluj se i uzdajem se Tebe.
Kristina
25.8.2020 u 12:43h
Draga Majcice, znam da mozda nisam dostojna tvog uslisenja i da postoji razlog zasto nemam djecu, ali te iz dubine srca molim da mene i mog supruga Daria zagovaras kod Gospodina i izmolis nam dijete. Daj da mi se po tvom zagovoru Bog smiluje i uslisi moju molitvu za kojom toliko vapim. Amen
Guest
25.8.2020 u 12:09h
Stavljam svoju obitelj pod Marijinu zastitu. Posebno je molim za duhovno i tjelesno zdravlje moje kceri. Neka je osnazi i ozdravi
Amen
Gracija
25.8.2020 u 11:55h
Molim te mila Majko da oslobodiš mog unuka Filipa od svih napastovanja svih kletvi koje su izrečene protiv njega. Ti sve znaš.Molim te smiluj se i zagovaraj za njega kod Svoga Sina?
Hvala ti Majko na svemu ❤
Ante
25.8.2020 u 09:50h
Molim Boga da oblikuje srce jedne vrlo drage mi osobe i da tako obnovi naš odnos. Amen
Kornelija
25.8.2020 u 09:43h
Draga Majčice tebi Tvoj Sin ništa ne odbija.Ti si naša Zaštitnica i Majka i po Tvome zagovoru molim za sebe i svoju obitelj.Za svoj duhovni rast,mir u duši.Da oprostim uskoro bivšem suprugu i on meni.Za svoje i njegovo obraćenej.Da nema gorcine u mojoj duši i da spoznam Boga,otvorim Mu dušu i neka vodi moj život po Svojoj volji.Molim i za bolesnog nećaka,da mu pomognu terapije,za duše u čistilištu,za one za koje niko ne moli i za obraćenjr grešnika.Hvala i slava Isusu..
In 93rd
25.8.2020 u 08:47h
Molim te Dragi Bože za zdravlje moga strica Gorana, budi milostiv prema njemu.
Guest
25.8.2020 u 02:53h
Kraljice svete krunice molim te za tvoj zagovor za obraćenje moje supruge.
Nina
25.8.2020 u 00:41h
Majčice jedina, utječem se tebi i tvom sinu Isusu, usliši molitve naših obitelji za sve naše potrebe. Oče nebeski nek se vrši volja tvoja!
Guest
25.8.2020 u 00:06h
Mama, molim te, da prepoznam svog budućeg muža po Božjoj Volji. Molim te da ga uzljubim i da budemo tvoji. Oslobodi me navezanosti od jedne osobe i grča jer ne mogu više. Ti znaš. Hvala ti što ćeš to učiniti.
Guest
24.8.2020 u 23:18h
Majcice svojim plastom cuvaj i stiti moju obitelj. Izmoli kod svog sina zagovor za nas. Moli za nase zdravlje, ljubav, mir sacuvaj nas majcice od svakog zla, svake pogibelji duse i tijela.
Marija
24.8.2020 u 23:15h
Hvala Majko za primljene milosti..
Sve svoje potrebe i želje polažem u tvoje ruke da po Tvome zagovoru Dragi Bog usliša moje molirve
Guest
24.8.2020 u 22:47h
Zahvaljujem Ti Majko na svim uslišanim molitvama i na svakom zagovoru kod Tvoga Sina. Čvaj nas i dalje pod svojim plaštom jer se jedino tako možemo oduprijeti od zla. Kličem poput Tebe "neka mi bude po tvojoj riječi" i neka se proslavi Tvoj Sin kroz mene i moj život.
Guest
24.8.2020 u 22:47h
Draga Majko naša, molim te za zagovor za moju nakanu. Ti znaš moju bol i moju potrebu, molila sam devetnice a trenutno molim tridesetodnevnu pobožnost Sv. Josipu da mi izmoli uslišenje kod našeg dragog Isusa
Guest
24.8.2020 u 22:35h
Gospo mila, Majko ljubljena na osobit način želim te zamoliti da se pobrineš za moga oca Ivana, da i ovo tvoje dijete tvojom pomoću upozna Ljubav Božju prema njemu, da se obrati i spasi po zaslugama tvoga jedinoga Sina Gospodina našega Isusa Krista Raspetoga, to te molim po tvojoj Majčinskoj ljubavi i po Premilosrdnom Srcu našega Gospodina! Hvala ti za sve!
Lucija
24.8.2020 u 22:18h
Gospodine Bože, Majko moja Marijo kraljice svete krunice, svi sveci i svetice Božje, čujte moj vapaj, pogledajte moju bol, uslišite moje molitve! Hvala Vam!
Guest
24.8.2020 u 22:12h
Ljubljeni Gospodine, molim te po zagovoru naše Majke Kraljice Mira za brata Matiju, da usmjeriš njegov život i njegovo srce na svoj Put, da Ti osmisliš njegovo vrijeme i daš smisao njegovim danima. I sve što Ti znaš da je potrebno njegovu srcu, duši i tijelu da mu to po svojoj neizmjernoj ljubavi, milosrđu i sućuti za nas jadne, grješne ljude daruješ u preobilju. Hvala Ti Oče, hvala Ti za tvoju dobrotu, tvoju blizinu i tvoju brižnost! Hvala ti Majko za tvoj pun ljubavi i nježnosti zagrljaj, vodstvo i zaštitu!
Darija
24.8.2020 u 21:40h
Hvala ti Gospodine za sve milosti i dobrotu kojom osipas mene i moju obitelj. Proslavi se Gospodine u nama i po nama, obrani nas od svakog zla, milostiv budi nadim neprijateljima, obrani nas i nas dom, ti znas za nasu bol i zato te molim po zagovoru Majke Blazene Djevice Marije kojoj se utjecem, posalji andeosku vojsku sa Svetim Duhim i Sv. Mihaelom da obrani moju obitelj, pobjedi zlo vrsti nam nas dom, to je tvoj dom Gospodine. I ja znam da ti neced dopustiti da pripadnemo da ostanemo u dugovima i da ces naci nacina da dobijemo sve potrebito od posla do kruha svagdasnjeg. Godpodine oprosti mi sti vjera moja je mala i slaba, sto padam a ti si me ozdravio od raka, potrazio me kad sam bila izgubljena, vratio mi mir duse i vjeru po toj istoj milosti ja te molim za obracenje clanova moje obitelji, za tvoju milost. Oce neka bude volja tvoja? Majko moli za nas, odvjetnice, zastitnice, utociste nase, kraljice svete krunice ostani s nama, zagrli me, u svoje srce zapecati me, brani me, vodi me k Isusu, Sinu svome to te molim srcem i dusom?
Snježana
24.8.2020 u 21:31h
Molim Gospu da me nikada ne zaboravi kao što ja nju zaboravim često kad mi je dobro a kad mi je teško onda je se sjetim.
Anđela
24.8.2020 u 21:17h
Draga majcice! Stiti mene i moju obitelj od svakog zla i neprijatelja! Daj mi mir,vodi me,otjeraj sve strahove od nas!
Guest
24.8.2020 u 21:08h
Molim te Majko za moga sina neka pronađe svoj životni put, neka se ostavi alkohola i ovisnisti te se pobrini za njegovu obitelj. Neka se svi skupa okrenu k tebi i dragome Bogu. Čuvaj Majko i sve ostale u mojoj obitelji. Volim te Majcice draga
Marija
24.8.2020 u 21:05h
Draga Gospo, znas svaku nevolju i bol koja nas je snasla. Molim te za supruga, za našu obitelj, naš brak.Daj da izademo iz ove patnje bolji,jači,sretniji.Da poštujemo jedni druge više i bolje.Gospo blagoslovi svaki dan koji je pred nama i pošalji na nas Duha Svetoga.Amen
Draga Bogorodice, prikazi Svemogućem ocu za obraćenje moga supruga svoga krvlju oblivenoga i ranama pokrivenoga Sina.Amen
Irena
24.8.2020 u 20:50h
Draga majčice, molim Te za zagovor kod Tvog sina, gospodina našega, Isusa Krista, za milost obraćenja mog oca i moje kćeri. Molim da se u srcima tih dobrih ljudi zapali iskra ljubavi prema Tvom sinu. Molim da shvate kako je on Istina, Put i Život. Jedina želja mi je da svi iz moje obitelji jednog dana dođemo do Tvog sina, draga naša majčice. Drugo ništa nije toliko bitno. Hvala Ti Majko naša, hvala iz sveg srca.
Guest
24.8.2020 u 20:38h
Draga Gospe molim te za mir u mojoj obitelji, za obracenje moga brata te zdravlje svojih roditelja. Molim te posalji na zivotni put moga brata ljude i situacije koje ce ga dovesti tebi draga Majko. Majko moli Isusa da muboprosti i spasi njegovu dusu. Hvala ti Gospe.
Ana-Marija
24.8.2020 u 20:34h
Marijo, Majko Moja, molim te cuj moj vapaj! Uslisi molitvu moga srca ti dopuni sve sto je potrebno. Tebi Isus nista ne moze odbiti. Posreduj za mene kao sto si to ucinila u Kani!
Hvala ti, o Majko! ♥️
Marta
24.8.2020 u 20:29h
Molim dragu Gospu da ozdravi moju majku psihicki i dusevno.
Nada
24.8.2020 u 20:13h
Presveta djevice zaogrni moju obitelj i sve ljude koje volim svojim plaštem, čuvaj nas u sve dane života našega kao svoju svojinu i nikad nas ne napuštaj. Daj nam zdravlja i mira . Posebno te molim za jednu nakanu da mi je isprosiš od Oca.Moli za moju obitelj da uvijek ostanemo na tvom putu. Hvala ti predobra Majčice
Guest
24.8.2020 u 19:30h
Za jednog dečka koji se odmaknuo od Isusa i vjere i zaglavio u grijehu .
Stranica 36 od 109