Molitveni zid

Mama za Dejana
20.5.2021 u 14:33h
Gospe moja draga milosti puna molim Te po tvom zagovoru kod Gospodina Isusa našega da njegovo milosrđe moga sina Dejana sada skroz na skroz ozdravi i iscijeli sve njegove rane prošlosti zbog gubitka voljenih neka zbriše sve loše i podari ozdravljenje duha duše i tijela. Svaka blokada neka nestane u njegovom životu, i vrati se osmjeh i radost u život moga sina Dejana. Hvala ti Blažena Djevice Marijo hvala ti Gospodine Isuse i slava Hvala ti Oče ? Blagoslovljen Bog uvijek e Amen Aleluja ?
Guest
20.5.2021 u 09:42h
Majko naša,Gospe Međugorska,Kraljice Hrvata tvome moćnom zagovoru preporučujem našu dragu nam domovinu Hrvatsku.Izmoli nam od Isusa milost da krvlju svojom unisti zlo komunizma i svako drugo zlo unašoj dragoj nam Hrvatskoj.neka nam pošalje ćestitih ljudi koji će bit na vlasti.Bože blagoslovi moju zemlju Hrvatsku,izlij svoga Duha Nju po moćnom zagovoru naše Majke.To te molim po Isusu Kristu našem Gospodinu.Amen.
Jelena
19.5.2021 u 10:18h
Draga Gospo, molim te zamoli Isusa da promijeni koje srce . Neka mi da novo srce i očuva me od zla. Gospo molim te svim srcem ovim siromašnim da mi se promijeni srce. Tako bi htjela biti radosna. Neka mi bude po njegovoj Svetoj volji .
Nikolina
18.5.2021 u 10:27h
Majčice draga, HVALA TI NA SVEMU ! Od sveg te srca molim budi i dalje uz mene i moju obitelj i pomozi mi majčice za moju djevojčicu Klaru, da joj se sve flekice povuku i da se više nikada ne vrate. Amen.
Ljubica
17.5.2021 u 16:45h
Draga Majko
Hvala ti na uslisanim molitvama i na onima koje nisu.
Bog zna što je za nas najbolje jer nas voli i čuje naše molitve i zna to rasporediti.
Hvala ti na završenom sudskom procesu i presudi za koju sam te molila i molim te da nam pomognes da povratimo mir koji su nam oduzeli prije godinu i pol dana.
Molim za zdravlje duse,duha i tijela,mir i blagoslov za sve nas.
Štiti nas i vodi Majcice u sve dane života našega
Hvala ti Majko Božja Marijo,
Hvala ti Isuse,
Hvala ti Sv.Josipe
Guest
17.5.2021 u 16:18h
SVETA MARIJO MAJKO BOŽJA NAŠA GOSPO BRZE POMOĆI POHITI DA JOJ POMOGNEŠ
Guest
17.5.2021 u 08:44h
SVETA MARIJO MAJKO BOŽJA NAŠA GOSPO BRZE POMOĆI POHITI DA MI POMOGNEŠ
Kristina
16.5.2021 u 21:48h
Draga Gospe, molim Te budi nam mama. Čuvaj i odgajaj u meni onu vjeru koju si mi izmolila, ne daj da se zbog mene posrame oni koji Gospodina traže.
Čuvaj N. i mene u miru, slozi i ljubavi, neka nitko ne rastavi što je Bog odredio. Molim Te i da nas zagovaraš za čudo u našim financijama i poslovima. Amen
Zrinka
16.5.2021 u 21:32h
Molim te Marijo majko Bozja I nasa Majko,ocuvaj me od jos veceg zla.Spasi mene I moju obitelji I sve ljude u velikim potrebama. Oslobodi me grijeha,oslobodi me jos vecih nevolja,pomozi mi da izadem iz ovih dugova,iz ovog robovlasnickog zla...pomozi mi da nadem svoj mir,da mogu u miru zivjeti.
Spasi me molim te Tebi na slavi,meni na spasenje duse . Marijo majko nasa ti mozes izmoliti sve kod svog sina Isusa. Spasi me ,Pomozi mi I Uslisi me.
Hvala Ti Majko Marijo
Bog Vas Blagoslovio
Nina
15.5.2021 u 01:59h
Molim Te, naša blažena Djevice, pritekni mi u pomoć Rana na lijevoj nozi da mi zacijeli , a moju mamu i kćerkicu čuvaj i blagoslovi za zdravlje. Hvala Ti! Mir svima nama!
Guest
14.5.2021 u 14:32h
Draga majcice! Nalazim se u teskom razdoblju niko me ne razumije muz me zeli napustiti nakon 28 godina braka na poslu sam u losoj situaciji cjeli mi se svijet rusi nemam ni u kome zastite i razumjevanja a nemam vise ni snage pomozi mi molim te
GuestJasenka
14.5.2021 u 08:54h
Draga moja majčice!Molim te za pomoć i sama znaš koliko mi je to potrebno!Molim za rješenje problema ovisnosti,alkoholizma,i neimaštine u mojoj obitelji,zamoli svog sina Gospodina našeg za novi početak i konačno rješenje uzdam se u tebe,smiluj mi se
Blaženka
14.5.2021 u 07:37h
Hvaljen Isus i Marija.
Majčice molim te za obraćenje mene i moje obitelji i izljev Duha Svetoga. Molim te dovedi nas na hodočašće u Međugorje. Tebi je sve moguće . Ovu moju potrebu polažem u tvoje srce i srce tvog preljubljenog sina Gospodina našega Isusa Krista. Ja ću se truditi biti što više Božija. Hvaljen Isus i Marija.
Guest
13.5.2021 u 23:28h
SVETA MARIJO MAJKO BOŽJA NAŠA GOSPO BRZE POMOĆI POHITI DA NAM POMOGNEŠ
Guest
13.5.2021 u 12:21h
Tvojem moćnom zagovoru Majko naša predajem molitve i brige na za sve članove svoje obitelji.Kao što sinu Kani tako i sada zamoli svog sina da nam udjeli svoj na mir i radost,zdravlje duše i tijela kako bi sto dostojnije slavili našeg na Gospodina.hvala ti majčice
Guest
13.5.2021 u 09:14h
Majčice draga,prinosim Ti moju obitelj.Molim Te prije svega za Kraljevstvo Božje a onda za blagoslov,snagu,poniznost,obračenja,umnažanje vjere,ispovjed,pričest,napredak,prestanak psovke i ispijanja alkohola,za spas onog što je ostalo,za zdravlje i razum,mudrost i pamet,za mir i slogu,za ispite.U Tvoje ruke stavljam sve što imamo da Ti time upravljaš.Svrati svoj mili pogled na draga mrtve,duše u čistilištu,nerođene,beskučnike.Hvala Isuse i Marijo na svemu!
Sanja
12.5.2021 u 15:18h
Draga Gospo, premili Bože molim Vas da me ojačate,da me osnažite, da mi date milosti ,snage, i volje da oprostim mužu preljub i sve povrede koje mi je nanio. Da ne spominjem više njegovu ljubavnicu nego da stoički podnesem svoj križ. Molim Vas da nam pomognete u našoj ljubavi i braku. Vratite nas na put ljubavi i vjere. Oprostite nam grijehe naše , učinite uz naš trud , naš brak jačim i snažnijim. Neka nas zaobiđe zlo. Molim za oboje da budemo bolji vjernici . Molim i za našu kćer da nađe pristojnog i dobrog mladića te da uspješno završi svoje studentske obaveze i nađe dobar posao.Molim za duševni mir i zdravlje cijele moje obitelji.
Guest
12.5.2021 u 10:40h
SVETA MARIJO MAJKO BOŽJA NAŠA GOSPO BRZE POMOĆI POHITI DA MI POMOGNEŠ
Mama
11.5.2021 u 16:33h
Draga majčice molim te da moga sina izvedeš na pravi put ,čuvaj i štiti cijelu moju obitelj .Hvala ti majko
Snježana
11.5.2021 u 14:32h
Najdraża Majčice! Hvala na uslišanim molitvama! Ti si uvijek uz nas,u molitvama, u mislima i djelima. Ne mogu ti dovoljno zahvaliti za sve u mome životu.Samo te molim da me i dalje vodiš na životnome putu i preporučam svoju obitelj i sebe u molitve.
Guest
11.5.2021 u 08:08h
Majko naša tvome moćnom zagovoru preporučujem svoga sina.zamoli Svog sina da ga ozdravi.Pod svoj plašt ljubavi skrij moju djecu i unučiće da ih zli nedodiruje.molim za obraćenje nagrešnika i mir u našim obiteljima.Hvala Ti posrednice na naša
Mon
10.5.2021 u 21:57h
Molim Te, Gospe moja mila, neka se moj sin obrati.
Hvala Ti za sve❤
Marica
10.5.2021 u 20:03h
Majko nebesa, hvala na svim milostima koje sam dobila po tvom zagovoru. Pomozi mi majko nasa nebeska iz moliti obraćenje mog supruga.
Guest
10.5.2021 u 16:57h
Majko moja, molim Te izmoli mi muza. Moli svoga Sina, da se naše duše sretnu i prepoznaju. Izmoli mi i da me Gospodin oslobodi svih navezanosti. Hvala Ti Majcice sto si uvijek uz mene i zagovaras za mene!
Kiki
10.5.2021 u 07:00h
Majko ja te molim iz sveg srca pogledaj moje SRCE. Jako zarko zeli da imamo djece.Moje ruke nemoj da ostanu prazne.Dusa me boli.Vec 20 God molim se za tu nakanu.Molim te Majko moja jedina
Guest
9.5.2021 u 21:33h
Draga marijo i isuse
Molim vas obratite moju obitelj
Pogotovo mog tagau i brata
Cuvaj moju cijelu obitelj
Daj nam mir, blagoslov, zadovoljstvo, ljubav i mir
Amen
Jelena
9.5.2021 u 19:27h
Draga Gospo, molim te svim srcem za unutarnje ozdravljenje. Molim te kao svoju majku. Ti vidiš moje srce, mojoj ranjivosti samo mi ti draga Kraljice mira možeš pomoći. Neka mi se smiluje dragi Gospodin. Moj dobri pastir. Hvala ti.
Lara
8.5.2021 u 20:57h
Molim te, Majko Bozja, blagoslovi mi sve sto mislim, radim, disem, jedem kad spavam i kada sam budna. Molim te, blagoslovi sve moje odnose. Molim te blagoslovi mi zdravlje, srecu i buducnost. Molim te zacijeli sve moje rane. Gospode Boze, pomozi mi! Molim te, okreni sve na dobro i blagoslov. Ne ostavljaj me nikad. Neka me Gospodin blagoslovi i cuva! Neka me Gospodin livem svojim obasja, milostiv neka mi bude! Neka Gospospodin pogled svoj svrati na me i mir mi donese i srecu, radost, ljubav... Hvala!
Lara
8.5.2021 u 20:57h
Molim te, Majko Bozja, blagoslovi mi sve sto mislim, radim, disem, jedem kad spavam i kada sam budna. Molim te, blagoslovi sve moje odnose. Molim te blagoslovi mi zdravlje, srecu i buducnost. Molim te zacijeli sve moje rane. Gospode Boze, pomozi mi! Molim te, okreni sve na dobro i blagoslov. Ne ostavljaj me nikad. Neka me Gospodin blagoslovi i cuva! Neka me Gospodin livem svojim obasja, milostiv neka mi bude! Neka Gospospodin pogled svoj svrati na me i mir mi donese i srecu, radost, ljubav... Hvala!
Lara
8.5.2021 u 20:02h
Majko Bozja, molim te blagoslovi me! Molim te da mi sve bude na blagoslov! Molim te blagoslovi svaki trenutak mog zivota i sve sto posjedujem. Molim te da ovo lose razdoblje bude blagoslovljeno. Molim te da mi sve okrenes na dobro. Blagoslovi moj brak i sve ljude koje znam. Molim te za pomoc. S tobom sve moze izici na dobro. Hvala!
Guest
8.5.2021 u 17:08h
Majko naša,posrednice naša je, zagovaraj moju obitelj kod Svog Sina.Izmoli nam milost praštanja i neka se Bog proslavi kroz sve moje brige za članove moje na obitelji.
Hvala Ti Bože za sve u mom životu.
Hvala Ti posrednice naša na brizi za sve ljude.Slava Tebi Kriste Bože!
Kristina
7.5.2021 u 22:07h
Draga majcice! Molim te po ovoj devetnici tvojih suza ovaj put za sebe trenutno mi je jako lose zdravstveno. Molim te za poboljsanje odnosa prema svima mome muzu i mojim sinovima. Trenutno osjecam kao, da me niko ne razumije i ne postuje ni muz ni sinovi osjecam se napusteno i odbaceno a to je jako bolno! Pogledaj na mene moli svog sina da on zavlada u mom srcu i mojim mislima da me oslobodi svih rana i svega sto sprjecava dobre odnose u obitelji I mome ponasanju. Hvala ti majcice moja uvjek si me uslisavala i u najtezim trenutcima mog zivota!
Kristina
7.5.2021 u 19:58h
Molim te Majko pomozi i zauzmi se za mene. Znaš gdje sam zapela, znaš gdje boli. Izmoli mi snagu i kreposti da izdržim.
Molim te za milost praštanja, pomirbe i da Božja volja vlada u našim životima. Uđi u našu komunikaciju i neka nas ništa ne razdvaja.
U Tvoje ruke. Neka nam neprijatelj ne oduzme blagoslove koje nam je Gospodin dao, a nama pomozi da se popravimo i ostanemo vjerni. Amen
Guest
7.5.2021 u 10:45h
Majčice naša Tvome moćnom zagovoru preporučujem svoga sina njegov brak i obitelj.Izmoli od Isusa radost u braku i obitelji,izmoli im zdravlje duše ,tjela ,psihe i svih potrebnih kreposti kako bi što dostojnije slavili svoga Boga
Proslavi se Bože kroz ovu obitelj.
Hvala ti moj spasitelju za sve primljene milosti.hvala Ti za sve
Guest
7.5.2021 u 09:41h
SVETA MARIJO MAJKO BOŽJA NAŠA GOSPO BRZE POMOĆI POHITI DA NAM POMOGNEŠ
Guest
7.5.2021 u 09:27h
Blažena Djevice Marijo, blagoslovi moju majku, da joj očuvano duhovno i tjelesno zdravlje, molim Te za zdravlje svoje kćeri i za moje zdravlje. Hvala na uslišanim molitvama! Blagoslovljena budi! Amen!
Guest
6.5.2021 u 11:19h
SVETA MARIJO MAJKO BOŽJA NAŠA GOSPO BRZE POMOĆI POHITI DA NAM POMOGNEŠ
Guest
6.5.2021 u 10:59h
Majko naša, posrednice i zagovornice naša Tvome moćnom zagovoru preporučujem jednu trudnicu i njeno djete.Isuse,Marijo i Josipe brinite se za nju i njenu obitelj.Bože neka se vrši Tvoja volja.
ZORAN
5.5.2021 u 14:51h
Molim te Majčice,zamoli Isusa da nam pomogne sa našom farmom da naša obitelj može skromno i sretno živjeti,hvala ti Majko!!!!
Guest
5.5.2021 u 14:42h
Draga Majko.
Obraćam ti se sa velikim povjerenjem. Molim Te pomozi! Očajan sam. Strah me je majko.
A vremena nema mnogo. Obitelj mi se rapada.
Nalazimo se pred razvodom braka. A ja to nikako ne želim. Na oltaru smo se zakleli na vjernost Bogu i jedno drugom do smrti. To ne želim prekršiti majčice.
Molim te dotakni srce moje supruge. Jer ja ne mogu do njega nikako doprijeti. Molim te dotakni naše duše svojom milosti.
Daj da odustane od razvoda. Majko imamo 4 djece. 15 god braka iza sebe. Puno ljubavi i lijepih trenutaka.
Ali i onih loših nažalost. Povrijedili smo jedno drugo! Ja želim oprostiti želim sačuvati brak i obitelj. I posvetiti svoju obitelj Tebi majko pod zaštitu.
Daj da možemo oprostiti jedno drugom. Da obnovimo naš brak. Rasplamsaj našu ljubav. Ja se kajem iskreno i duboko za svaki svoj grijeh! Oprosti mi i Ti moja majko.
Ti sve znaš. I sve možeš. Znaš i prije nego kažem šta ću te zamoliti. Ti znaš šta je u mom srcu.
Molim te Majčice daj da nađemo mir. Spasi naš brak. Usliši moju molitvu. Upitaj Isusa Majčice
Tebi On ništa neće odbiti. Molim te Kraljice mira. Ljubavi moja. Radosti moja. Pogledaj na svoje dijete. Majko kao tvoj sin ja te molim. Pomozi nam. Zagovaraj nas kod Isusa. Majko,
Daj da ne pobijedi Zlo. Molim te da sačuvamo Svetost braka i obitelji.
Da naša obitelj bude posvećena Bogu. I da slavi Njegovo Sveto Ime.
Obećavam ti Vjernost do kraja života.
Hvala ti moja Majčice.
Znam da me nećeš iznevjeriti.
Molim svu braću i sestre u vjeri da se pomole za nas.
Hvala Vam.
Guest
4.5.2021 u 22:27h
Gospodine, Bože moj, molim te po moćnom zagovoru Kraljice Mira za obraćenje i posvećenje mene, moje obitelji, rodbine,prijatelja i sve djece Božje. Molim i za sedam darova i dvanaest plodova Duha Svetog, a napose dar ljubavi kako bismo ispunili Očevu volju. Hvala ti Gospodine. Hvala ti Majko.
Marina
3.5.2021 u 09:58h
Draga Majčice, molim te da hitno pomogneš da se odnos mog sina i njegovog oca popravi.
Molim još pomogni sinu da se potrudi maksimalno da završi školovanje.
Marijo ti si nada u bolje sutra
Vera
2.5.2021 u 20:57h
Hvaljen Isus i Marija,molim dragog Isusa da blagoslovi brak moga sina i neviste jednim zdravim djetetom Molim Vas da i Vi u Vašim molitvama molite majicu našu Gospu Međugorsku za njen zagovor Bog Vas blagoslovio i radost Vam podario
Jelena
2.5.2021 u 10:46h
Draga Gospo, molim te za promjenu mojeg srca. Mojeg pogleda na svijet. Dolazim ti ovakva kakva jesam, bijedna , grešna. Zaista želim promjenu. Molim te kao svoju majku za milost. Volim te
Guest
1.5.2021 u 09:26h
Majko naša,odvjetnice naša,molim Te zagovaraj kod našega Oca, moga brata,da ga Duh Sveti prosvjetli,da mu srcem zavlada ljubav i da ga oslobodi poroka i napasti.To Te žarko molim Majčice da možemo u miru Božjem živjeti.Hvala Ti Majko i dobri Isuse!
Adrijana Marija
30.4.2021 u 18:24h
Drago Majcice, Kraljica mira,
U Tvoje Srce stavljam Edsona Glaubera, vidioca iz Brazila, i te molim za zdravlje. Molim te za moju obitelj za vjeru i obracenje. Molim te za majke, kojima su umrli djeca. Budi uz njih. Hvala Majcice!
Biserka
30.4.2021 u 13:05h
Draga moja Gospe! Hvala ti na svemu,VOLIM TE! Molim za obraćenje svih članova svoje obitelji.
Guest
30.4.2021 u 12:50h
Majčice Božja,hvala Ti na svim milostima!Molim Te za snagu,pamet,zdravlje i blagoslov moje obitelji.Za uspjeh na fakultetu O. i M.,za napredak,za drage pokojne i duše u čistilištu osobito one za koje nema tko moliti,za nerođenu djecu i moje duhovno posvojeno nerođeno dijete,za prijatelje,lažne prijatelje i neprijatelje,za zdravlje onih za koje molim,za one koji su počinili suicid.Hvala Majčice moja.Blagoslovljeno i uvijeke slavljeno presveto Ime Isusovo i Marijino!Amen!
Guest
30.4.2021 u 11:40h
Gospe Međugorska,majčice naša, tvome moćnom zagovoru preporučujem svoju obitelj,sve naše obitelji,brakove,djecu,mlade,stare,naše na svećenike,redovničke zajednice,našu na domovinu i one koji su na vlasti,sve ljude.....neka se vrati molitva u naše obitelji.preporučujem duše u čistilištu i umiruće.molim za obraćenje na grešnika,mir u svijetu i da ovo zlo corone nestane
Isuse,smiluj nam se po moćnom zagovoru Svoje i naše Majčice.Hvala Ti na Majko
Guest
29.4.2021 u 23:58h
SVETA MARIJO MAJKO BOŽJA NAŠA GOSPO BRZE POMOĆI POHITI DA NAM POMOGNEŠ
Stranica 21 od 111