Molitveni zid

Snježana
27.6.2019 u 22:37h
Predobra majčice, moli za moju majku koja je nakon teške operacije u kritičnom stanju. Ona je svoju vjeru uvijek svjedočila neizmjernom ljubavlju i žrtvom za sve nas,zato te molim iz dubine srca da moliš svog Sina Gospodina našega Isusa Krista da položi svoje presvete ruke na svako njeno ranjeno i bolno mjesto i iscijeli i ozdravi sve šta je bolesno. Neka se ispune njegove riječi : Vjera te tvoja spasila! Amen! Zahvaljujem ti Majko !
Jelena
27.6.2019 u 19:48h
Draga moja Majko izgubili smo svoju bebicu.Ti znaš kolika je naša bol i patnja.Molim te zagovornice naša pomozi nam. Tvoje srce je puno ljubavi , hvala Ti sta si s nama i hvala dragom Isusu.
tina
26.6.2019 u 23:20h
MAJKO BOZJA iz sveg srca te molim da mi pomognes ,nemam vise snage vise.Pokazi mi put ,tvom sinu me poruci.Ja nemogu vise.Ti znas moj problem.hvala ti majko moja
Guest
26.6.2019 u 22:15h
Draga gospe ti vidis moje stanje sve ti vidis i nadgledas hvala ti za to i zato vapijen tebi tvoja bijedna ali od tebe ljubljena sam kci nista mi ne uspijeva napraviti dobar pomak jako mi treba tvoja pomoc sve sam zabrljala kao da tonem u moru bez dna i svaki moj napor osudjen je na neuspjeh marijo ti sisvaki razlog moje nade u te se pouzdajem tebi vapijem oslobodi me pokazi mi izlaz jer kazu da ti gospe sve mozes kod svoga sina povedi me za ruke spasi me jer ja nista ne mogu neka se bog sam po mojoj situaciji proslavi i ti majko marijo po ozi meni izgubljenoj spasi me ove nesrece ljubim te uvijek bez obzira na sve hvala ti za to sto postojis amen
Ivana
26.6.2019 u 19:54h
Ljubljena majko molim te za Vedrana,za njegovo obracenje,oslobođenje i ozdravljenje!ti znas majko koliko je droge unio u sebe,koliko se kladio i sad zeli izaci iz zajednice nakon dva tjedna.molim te majko pomozi.zamoli svoga predivnog sina da mu se smiluje.ti sve znas ljubljena majko.pomozi molim te.
Guest
26.6.2019 u 14:55h
Draga moja majko Marijo predajem u tvoje ruke sebe i svoju obitelj,oslobodi nas svega sto nas priječi da budemo blizi tebi i tvome sinu Gospodinu nasemu Isusu Kristu.Hvala ti majko Marijo,hvala tebi Isuse moj.Hvala i slava u sve vijeke vjekova Amen.
Mira
25.6.2019 u 16:40h
Draga Gospe Medjugorska, hvala Ti za sve draga Majko. Majko draga , Ti dobro znas kakoTe moj sin voli i kako je dolazio k Tebi, Ti najbolje znas sta je Tebe molio. Znam da si uslisila njegovu molitvu, Gospe draga, ne znam u sto se sad pretvorio, prestao je ici u crkvu vec dugo godina. Molim Te Majko draga, moli Isusa,Sina Tvoga da ozdravi njegovo srce i podje ispovijediti se i u crkvu ici. Da Bozja volja bude u njegovom zivotu.
Hvala Ti Majko, Kraljice Mira, Gospe Medjugorska.
Guest
25.6.2019 u 14:16h
Hvaljen Bog hvaljen Isus i blažena djevica Marija. Molim da preporučit e u vaše molitve mog sina i njegovu obitelj da budu zaštićeni od svakog zla i neprijatelja. Bogu je sve moguće i vjerujem ovu molbu u potrebama uslišio. Draga blažena djevica Marija zaštitnica naša zaštiti D. L. E.M. od svakog lošeg utjecaja od loših i zavidnih ljudi te daruj im samo mir, zdravlje i tvoju najveću zaštitu koja je sama ljubav.Hvala ti Oče hvala ti i slava Isuse hvala ti Gospe zaštitnice naša. Amen Amen Aleluja.
PetraG
25.6.2019 u 09:06h
Draga majko moja,sv.Ante,moj Isuse,
Pomognite mi jer ja se bojim,kako cu ja to sve uspjeti,ne znam,ali znam da sama ne mogu...jedino uz Vasu pomoc i Vase cudo....znam da ste ovdje uz mene i hvala Vam za sve...pomognite mu da uspijem proci ove nadolazece usmene....molim Vas,preklinjem vas. Vjerujem Vam,nemojte me pustiti. Neka bude volja Vasa,sve svoje brige Vam predajem. Hvala Vam za sve!
Marijana
24.6.2019 u 09:59h
U Tvoje majcinsko srce Marijo polazem Renata Marka i Vladimira. Ozdravi ih i oslobodi od svih naslijedenih zlih sklonosti i daruj im dar obracenja. Neka im Tvoje majcinsko srce bude zastita cijeloga njihovog zivota. Amen!
Lucija
24.6.2019 u 00:31h
Gospodine, Hvala Ti na svemu! Hvala Ti za sve što dolazi, za danas i za sve što je prošlo! Molimo Te za psihičko i fizičko zdravlje i ozdravljenje, za mir, snagu, ljubav, obitelj, prijatelje, školum fakultet, autoškolu! Molimo Te da uspijemo u ljubavnom, obiteljskom i obrazovnom životu! Isuse, uzdamo se u Tebe! Isuse, Ti misli! Neka bude Tvoja volja Isuse! Volimo Te! 3
Guest
23.6.2019 u 23:38h
Draga majcice kraljice Mira molim te da I kod mene u mojoj obitelji napokon zavlada mir I razumjevanje molim te da molis svog a Sina za mog Sina Gabriela da otvori svoje srce presvetom srcu Isusovom da zazove ime Isusovo da prizna svoje grijehe I obratit se. Hvala draga moja majcice.
Stana
23.6.2019 u 18:16h
Utječemo se Gospinom zagovoru kod njenog Sina Isusa u svim našim potrebama osobito duševnog i tjelesnog zdravlja! Gospe izmoli nam dar obraćenja i ozdravljenja. Slava Bogu! Amen!
Snjezana
23.6.2019 u 03:29h
Draga majko ,dragi moj Isuse
Molim vas za moju djecu.
Sacuvajte ih od svega zla na tome svjetu. Dajte im zdravlje ,pamet,govor i mudros.
Moj Isuse blagoslovi njihov put .
Daj nam svima čvrstu vjeru i snagu .
Oprostite mi moje grijehe i pomozite da vise ne griješim.
Majko moja moli se za moju familiju ,
da živimo u vjeri , postovanju i ljubavi.
Majcice moja moli se sinu svome da nas
ne napusti.
Amen
Guest
22.6.2019 u 13:52h
draga Gospe izmoli mi puno zdravlja i uspjeha u životu na svim područjima.
S.
22.6.2019 u 08:15h
Hvaljen Isus i Marija. Molim te majčice mila izmoli milost za moje fizičko, duševno i tjelesno zdravlje. Molim te ljubljeni Isuse ozdravi i odkloni svaku moju ranu koju nosim na duši, čuvaj me od svih neprijatelja i podari mi mir u srcu. Čuvaj moju djecu, da budu zdrava i uspješna u Životu.. Čuvaj moju mamu i molim te da ozdravi po tvojoj volji, obrani moju obitelj od svakojakih napasti i daj da napokon živimo u miru, zdravlju i blagostanja. Hvala ti milosrdni Isuse ?, hvala ti majko naša ?.. ?
Guest
21.6.2019 u 19:36h
Draga Majko ukloni sve zlo od mojg supruga,avojim majcinskim zagovorom ga ozdravi.
Guest
21.6.2019 u 14:20h
Draga Majko,ukloni svaki strahi nemir koji me tlači,svojom svetom nogom satari svakog zlog duha koji me pokusava zbuniti i odvojiti od tebe.. pogledaj na sve tjeskobne,uznemirene,depresivne, iz korjena iscupaj i ukloni sve sto im prijeci da dodju Isusu,,po Tvome Bezgresnom zacecu i po Predragocjenoj Krvi Isusovoj.
Guest
21.6.2019 u 14:16h
Draga Majčice,pogledaj na mene,svojim majčinskim zagovorom ozdravi me,neka samo jedna kapljica tvoje svete suze kane na mene,znam da bit cu ozdravljena! Majko moja,sve moje. Kraljice Sv.krunice budi moj spas!
Marjeta Wolf
21.6.2019 u 00:05h
JEZUS, da bi se v našo družino vrnila molitev, da bi se Evropa vrnila k Tebi, prosim!
Silvana
20.6.2019 u 19:52h
Draga Gospe molim te za moju necakinju koja ima 27 godina i tumor.Dr joj daju malu sansu za prezivit molim te Gospe neka je Isus ozdravi i ucini cudo
Silvana
20.6.2019 u 19:50h
Draga Gospe u tvoje majcinske ruke stavljam sina ti znas njegovu muku i depresiju.Molim te dovedi Isusa i neka se tvoj ljubljeni Sin objavi i proslavi u njegovom zivotu
Silvana
20.6.2019 u 19:47h
Molim vas pomolite se za mog sina da upise zeljeni fakultet i neka ga zagovara nasa Gospa koja vidi njegovu zelju i posreduje za njega.Neka se dragi Bog proslavi u njegovom zivotu.Isuse ti znas koliko to zeli.Hvala ti Isuse
Guest
19.6.2019 u 18:06h
Hvala ti majcice moja na uslisanoj molitvi million puta ti hvala budi cascena slavljena I blagoslovljena u sve vjeke od mene I cijelog svijeta
Zauvjek tvoja♥️
Zana
19.6.2019 u 12:32h
Hvala ti Majčice na uslišanoj molitvi.Hvala Presvetom Trojstvu. Molim te nebeska Majko da se sastanem sa sinom.Zagovaj i dalje Majčice svoga sina za moga.
Petra
19.6.2019 u 09:51h
Dragi moj Boze,Gospe moja...,
Pomognite mi,neka bude volja Vasa. Molite za mene i da uspijem dati ovu godinu na fakultetu. Budite uz mene!
Guest
19.6.2019 u 06:41h
Draga moja majko budi mi milostiva moli svog Sina da smiluje mom petnestogodisnjem sinu koji vec 18 Dana pobjego od Kuce i niko nezna di se nalazi policija ga trazi I sve je na nogama. Molim te Samo da ga nadju zivog. Smiluj se ti znas kako je majci kad pati
Damir
18.6.2019 u 17:22h
Gospe molim Te da zagovaraš pred Isusom za duše u čistilištu.Hvala Ti
PG
18.6.2019 u 13:17h
Dragi Boze,Isuse moj,
Pomognite mi da uspijem rjesiti sretno usmene na vrijeme i da to sve prodem. Ne mogu ovo sama,bojim se jako. Budite uz mene. Vi cinite cuda,pomognite mi i spasite me. Hvala Vam za sve. Neka bude volja tvoja Boze.
Snježana
17.6.2019 u 20:26h
Majko naša donosim ti molbu da moliš svoga Sina za moje dijete koje je izuzetno darovito i želi raditi i živjeti od tog dara koji ima. Neka Gospodin providi i pomogne mu na tom putu. Hvala mu i slava, neka ga moje dijete proslavi kroz svoja djela! Ljubim te i zahvaljujem ti!
Biserka Lučić
17.6.2019 u 11:15h
Gospe draga,Majko naša!Ti znaš moje prošnje i molbe za moje najmilije.Pomozi im i zagovaraj kod svog sina Isusa.Aleluja
Lucija
17.6.2019 u 00:46h
Gospodine, Hvala Ti na svemu! Hvala Ti za sve što dolazi, za danas i za sve što je prošlo! Molimo Te za psihičko i fizičko zdravlje i ozdravljenje, za mir, snagu, ljubav, obitelj, prijatelje, školum fakultet, autoškolu! Molimo Te da uspijemo u ljubavnom, obiteljskom i obrazovnom životu! Isuse, uzdamo se u Tebe! Isuse, Ti misli! Neka bude Tvoja volja Isuse! Volimo Te! 3
Anita
17.6.2019 u 00:05h
Gospodine Isuse molim te da me oslobodiš od svakoga zlog duha te da iscijeliš svaku moju ranu. Tebi sve predajem, molim te da odagnaš svako zlo od mene i moje obitelji. Hvala ti Isuse, ljubim te Isuse.
Guest
16.6.2019 u 23:53h
Gospe hvalati do neba jer siizmolila da moj unuk dobro zavrsi razred i jer je njegova mama bila jaka i zabranila mu videoigre pa je popravio ocjene to si ti gospe izmolila i moje srce klice od radosti i zahvalnosti ti si gospo divna mJka i mocna zagovornica hvala ti i nastavi ih braniti i voditi sve ih zasticuj i dalje i hvaljen isus i marijo ti saljem ti mama s neba socnu pusu volim te be i isusa najvise
Slave
16.6.2019 u 21:25h
Gospe sve znas daj da prebolimo majcinu smrt a tuga i suze oko srca.Daj da se moja obitelj drzi skupa.Amen Aleluja
Guestk.l.
16.6.2019 u 17:46h
Draga Gospo daj da moj brat E.L. , tata A. i mama Marija ozdrave molim te iz dubine moje duše. Brat ide na kemoterapiju možda i operaciju a tata ide na operaciju a mama je već operirana. Brat boluje od karcinoma na crijevima i daj da ozdravi i pobjedi rak..Mati nasa i majko svih majki daj zdravlja i snage da pobjedi rak.Gospo Medjugorska .Amen, Aleluja. Draga majko molim te za obraćenje mog supruga B.K. za naše dvije kćeri B.i M.da si pronađu osobe života. Molim te i za sudsku raspravu koja će biti 18,06.2019 u 9 sati da prođe onako kako ti znaš da ja najbolje za nas . Hvala ti majko naša, ZAHVALNA l.k. DAJ MI SNAGE ZA SVE TO, hvala ti majko naša. k.l.
Mira
16.6.2019 u 17:05h
Draga Gospe Medjugorska, Kraljice Mira, Uzvisena Gospodarice moja, zahvaljujem Ti na Tvome milosrdju kojeg si izmolila od svoga Sina, Gospodina nasega Isusa Krista, hvala za novo srce koje u meni sad kuca, hvala Ti Majko milistivna.
Majcice draga , molim te za svoju prijateljicu Jadranku i njene sinove Danijela i Tomislava, za njihovo obracenje i iscijeljenje duse i tijela, da Gospodin Isus Krist bude Svevladar njihovih srca , da Gospodin Isus Krist dotakne njihova srca i iscijeli ih id zaceca do ove dobi.
Hvala ti Majko draga, Gospe Medjugorska Kraljice Mira!
Biserka Lučić
16.6.2019 u 00:11h
Isuse i majko naša Marijo! Molim vaš zagovor za zdravlje moje majke.
Guest
14.6.2019 u 22:57h
Draga moja gospe pozdravljam te i ljubim i molim da izmolis isusa nek se brzo obrate moni mili koji se jos nisumoli da se iz svake pogibelji izbave sva moja djeca i njihove obitelji molimza najmladjeg sina koji je tebi posebno posvecenda se obrati da sretno polozi maturu i vozacki ispit od prve te dobije dobar posao onaj sto mu je u izgledu i da ude svet i zahvalan tebi cuvaj ga jer je vrlo osjecajan vodi mog s za ruku jer je predobar ali kicos u ini daj sve podnese i opstane tugdje trpi ozdravi srcce i brak moje ire julu odi i stiti jer je sama i dobra ali u neznanju kod izbora u vezi posebno ivana zagovaraj a anu uzdrzi u jakosti i mudrosto marinu oslobodi i djecu joj od strahova i obzira helenu ojacaj a n obrati pa makar u prvoj taj i mefjugorja jer je t rd orH e nastavi blagoslivljatia be obrati iozdra i u dusi a sve moje potrebe poznajes ipomazes mi po ozi mi da primis moju ponudui pobrinesse za moje zdravlje jer si obecyla Kp molim natvoje nakanae da ces se ti po rinuti zaboles ike i ja stonim u tome ti me mejko neces iznevjeriti jato dobro znam i molim za moju xestru m zdravlje i snagiu tati utjehu cijelog neba i tvoju pomoc omoga brat m i .il prosvijetli za odabir u vezama nek budu na slavu i cast bogu najvise plim da se svi obrate sada jer je zadnji cas sve to stavljam na nakane u svetoj misi koja ce biti u medjugorjui tvoj zago or za sve hrvate i cineli svijet sve sve enike biskupe i papu za cijelu crk u i jps pridJem u tumisugospe da sei t ije nakane za medjugorje imedjugorcane i vidioce sa o iteljima ukljuce u nakanu sv mise josbduse u cistilistu pa nerodjene nestali u ratu i svi bolesnici na dusii tijelu a doktore da duh svpprosvijetli da daju ispryvne dijagnoze i odgovaryjucu najdjelot orniju terapiju svima u mojoj o itelji i svim drugima ljubim te najdrZa gospe izahvaljujem bogu za tebe i idioce i sve moje mile i dryge hvaljen isus i marija
Dora
13.6.2019 u 18:01h
Nasa nebeska Majko, hvala ti sto si nas pozvala k sebi u Medjugorje, hvala ti za tvoj blagoslov, za tvoj zagovor za mir i radost u obitelji, majcinstvo, zdravlje, hvala ti za brojne uslisane molitve. Hvala tvom Bezgrešnom Srcu, cuvaj nas i dalje i budi nam oslonac 3
Anamarija
13.6.2019 u 15:06h
Draga moja Majčice! Prikazujem ti svoju drugu majku, novu koju mi je dragi Bog podarija, svoju svekrvu molin te pomozi joj u njenoj bolesti! Molin te, čuj me, usliši vapaj moj! Hvala ti Majko!
Guest
13.6.2019 u 10:38h
Majko moja pomozi mi molim te spasi me ti sve znas
PG
13.6.2019 u 08:18h
Sv.Ante,draga Majko,
Pokazite mi put,nisam uspjela,hocu li uspjeti. To vi znate,nemojte me ostaviti,samo me Vase cudo moze spasiti. Pomognite mi,pomolite se za mene.
Draga
12.6.2019 u 18:02h
Gospe,molim za mir i ljubav u svojoj obitelji i za zdravlje moje mame. Hvala ti Majcice.
Tonka
12.6.2019 u 13:17h
Draga Majko zahvaljujem ti na svemu,budi i dalje moja pomoćnica u svim mojim poteškoćama, a najviše pomoć za mog sina. Sve znaš majko,moli zagovor kod svog Sina za zdravlje mog sina.Neka nam pošalje mir i blagoslov u naša srca i našu obitelj.Amen
Slave
12.6.2019 u 00:45h
Mati cudotvorna Gospo Medugorska daj da mi mama ozdravi.Tebi je sve moguce.Ja vjerujem i ufam se da ce pobjediti rak.Mati draga nek sutra budu dobri nalazi.Mama je danas jako patila u bolnici molili samo zlatnu krunicu i Svetom Josipu.Daj joj zdravlja i mir.Amen Aleluja
Petra
11.6.2019 u 12:27h
Majko Moja,molim te,ucini cudo da prodem ove kolokvije i ovaj sto sam danas pisala. Jedino sto mi je preostalo je nada. Sve cu uciti za tebe,molim te spasite me Vasim cudom jer nema dana da ne placem. Molim Vas da bude sve dobro,preklinjem Vas. Hvala Vam,puno Vas volim,ne mogu bez Vas nista. Cujte moje molitve,dragi sv.Ante...pomozite mi,ocajna sam,ne znam sto da radim.
Snježana
11.6.2019 u 09:31h
Ljubljena majčice zahvaljujem ti za sve naše uslišane molitve, za sva obraćenja u našoj obitelji,molim te majko moli idalje za sve nakane u mome srcu koje ti znaš, za kojima čeznem, a posebno moli za moju predobru majku, za njeno ozdravljenje i uspješnu operaciju srca,za moga dragog tatu i njegovo duhovno i tjelesno zdravlje i snagu, za obitelj moje sestre i nju samu, za moju dobru djecu,zeta i sve njihove životne puteve . Moli majko za duhovnu i tjelesnu snagu i zdravlje mog muža i mene i da nas uvijek i u svemu vodi ,jača i čuva tvoj Sin naš Gospodin. Neka je blagoslovljeno sveto ime njegovo! Ljubim te majko i zahvaljujem!
Damir
10.6.2019 u 22:49h
Draga majčice Marijo, molim tvoju zaštitu i zagovor. Molim te da oslobodiš i ozdraviš. Molim te da moliš Isusa za mene. Predajem ti sve svoje brige i probleme i molim te da ih ti riješi. Hvala ti, majčice! Tvoj sin D.
Slave
10.6.2019 u 17:51h
Gospe Medugoraka hvala ti iz dubine moje duse i srca sta su nalazi dobri.Mati moja mati svi majki sutra mama opet radi nalaze daj molim te da budu dobri.Cudotvorna si i hvala ti pomoc cea mojoj mami da rak pobjedi.Doktori ne daju nadu.Al zato ti Gospo Medugorska ja verujem da ces ozdravit moju mamu.Onaj tko vjeruje taj i dobije.Molili smo Sv.Josipu.Posalji joj Duha Svetoga da sve prode pozitivno daj joj snagu i jakost.Tuga i nemir vlada u mome srcu.Mati moja uslis moje molitve uznam se u tebe.Svetu Ante Gospo od zdravlja .Amen Aleluja
Stranica 74 od 111