Molitveni zid

Linda
27.7.2019 u 11:27h
Molim te Djevice Marijo, majko naša, molim ti se za zdravlje moje djece Mie i Mihaele, čuvaj ih od zla. Majko Božja skini uroke bačene na mene, otkloniti svojom molitvom, moleći se sinu Isusu da udaljio demone iz mog tijela te da me ozdravi od zle sile, dade mome srcu mir, sreću i blagoslov. Amen
Biserka Lučić
26.7.2019 u 10:03h
Dragi moj Isuse i majko Marijo! Molim za moje najmilije, Bože, ti sve znaš, neka bude volja tvoja.
Tonka
26.7.2019 u 08:36h
Draga majčice molim tvoju pomoć za moga sina (za njegovo zdravlje), pomozi mu odlazak u utorak na injekciju koju prima mjesečno.Hvala ti majko i tvome Sinu za pomoć koju nam daješ, učvrsti nas u vjeri i ljubavi i pošalji mir u naša srca i našu obitelj a posebno mir za sina.Majko izmoli kod svog sina svjommajčinskom riječi za mir moga sina i njegove sestre koja stalno misli na njega sa svoje tri djevojčice i mužem,udjeli mir i blagoslov između njih. Hvala majko na brizi za svoju dječicu, neka tvoja ruka i dalje nas štiti i vodi pravim putem.Amen
Irena
25.7.2019 u 16:13h
Molim te draga Majko izmolim kod svog Sina da prestanu tlačenja mog muža i mene, molim da Tvoj Sin izliječi rane mog muža, mene i naše djece, molim za tjelesno i duševno zdravlje obitelji.
GuestJ
25.7.2019 u 16:10h
Majko, zamolila bih te da blagosloviš svojim posebnim Majčinskim blagoslovom Alena, njegovu mamu, Tonija i doktora kod kojeg trebam ići i sve djelatnike te bolnice.. Majko zaštiti me i učini što je najbolje za mene! Hvala ti mama! Amen! Aleluja!
GuestJ
25.7.2019 u 16:07h
Draga mama, zamolila bih te za jednu djevojku Iris, da izliješ svoj posebni Majčinski blagoslov na nju i zagovaraš je i čuvaš na svim putevima njezinim! Hvala ti mama! Amen! Aleluja!
GuestJ
25.7.2019 u 16:05h
Draga mama, molim te da izliješ svoj posebni Majčinski blagoslov na Miša koji mi je udijelio veliku pomoć.. Ja nemam drugi način da mu se zahvalim osim da tebe zamolim da ga obilno blagosloviš, pratiš i čuvaš na svim putevima njegovim! Hvala ti mama! Amen! Aleluja! Jer velika mi dijela učini Svesilni, sveto je Ime Njegovo!
GuestJ
25.7.2019 u 16:02h
Draga mama, molim te izlij svoj posebni Majčinski blagoslov na Marka i pomozi mu da ustraje na putu kreposti i da se oslobodi svih ovisnosti i lijekova.. Pomozi mu i da ti dođe u Međugorje.. Hvala ti mama na svim blagoslovima, uslišanjima, zagovorima i molitvama!
Josip
25.7.2019 u 15:59h
Majčice Božja!
Izmoli mi, Majko, jaku i čvrstu Vjeru!
Sva nada mi je u Tebi i Presvetom Trojstvu!
Nemoj me zaboraviti u ponedjeljak!
Hvala Ti Majko milostiva!
Slava Ocu, Sinu i Duhu Svetomu!
Amen!
nives
24.7.2019 u 14:21h
Draga majko.ti znas ds vise ne mpgu.molim te za ozdtavljenke svih mojih problema sa zdravljem pa da ti dodjem zahvaliti u medjugorje.izmoli mi toliko zeljeno zdravlje. Hvala ti majko!
nives
24.7.2019 u 10:48h
Majcice. Nemam vise snage=molim te da ozdravim od svih zdravstvemih problema pa da ti mpgu doci zahvaliti u. Medjugorje!hvals ti majcice!
Mirela
24.7.2019 u 08:39h
Isuse smiluj se i ozdravi mog sina Matea od karcinoma timusa i metastaza neka samo jedna kapljica tvoje dragocjene krvi što si je prolio za nas poteče venama tvog sina Matea da bude posvećen i ozdravljen Amen ?
Mirela
24.7.2019 u 08:31h
Majčice naša smiluj se da po tvom zagovoru ozdravi moj sin Mateo od zloćudne bolesti karcinoma timusa i metastaza da te hvalimo i slavimo u sve vijeke vijekova Amen ?
Jelena
24.7.2019 u 01:34h
Draga mama, pod tvoj posebni Majčinski blagoslov i tvoje molitve zagovor i pomoć stavljam svoju prijateljicu Vesnu i njenu kćer i sebe, i sve troškove koje imamo i financijsku pomoć koja nam je nužna... Molim te Majko pomozi, ti ne ostavljaš svoju djecu bez pomoći, i hvala ti na uslišanju ove molbe i na svemu što činiš već sada! Hvala mama na svim tvojim darovima!
Mira
23.7.2019 u 22:38h
Draga Gospe Medjugorska, Kraljice Mira, molim te za Tvoj zagovor kod Isusa Sina Tvoga za ozdravljenje Ivice, sad je saznao da ima rak zeludca. Majko draga Nebeska, smiluj se Ivici i vapaj njehov i obitelji njegove da dodje na Nebo, i Otac Nebeski da uslisi molitve nase! Hvala Ti Majko draga, Kraljice Mira, Gospe Medjugorska!
Nina
23.7.2019 u 17:14h
Draga majko hvala ti na svemu . Uslizi moje molitve
Josip
23.7.2019 u 13:25h
Majčice naša!
Pomozi odmah!
Hvala Ti Majko!
Ljilja
23.7.2019 u 12:21h
Gospe moja predajem ti svog sina i snahu da ih predas svom sinu Isusu da im se smiluje i daruje im dijete jer po medicini je nèmoguce da imaju bebu,ja znam da si ti svemogući molim te pomozi im i podari im bar jednog anđela Tebi na hvalu i slavu...Gospe moja majka si i najbolje razumijes njihove patnje, uzmi ih u svoje majcinsko krilo i pomozi im...
Guestk.l.
23.7.2019 u 12:17h
Draga Majko naša, pozdravljam te od srca i zahvaljujem na uslišanim molitvama i molim te za mog brata E.L. koji je jako bolestan za milost obraćenja i ozdravljenja koji sad ide na kemoterapiju. I dalje te molim za obraćenje mog supruga B.K da se brine za svoju obitelj poput Sv Josipa-i za naše dvije cure B. i M. za njihove osobe života da mogu osnivat obitelj to te od srca molim i za sve druge poteškoće koje nas pritišću znane i neznane, stambeno pitanje. Molim te da nas zagovaraš kod svog sina Isusa Krista, zahvalna k.l.
Marina
22.7.2019 u 11:53h
Ljubljena majcice,svrni svoj milostiv pogled na svoju kcer Josipu,moju majku.Isprosi joj od milosrdnog Isusa snagu i volju da nam ozdravi.Hvala ti ljubljena majcice ,hvala milosrdnom Isusu,neka bude volja njegova.?
Guest
22.7.2019 u 10:09h
Draga majčice,
Molim te daj mi hrabrosti i snage, da uspijem u ljubavnom i obiteljskom životu. Daj da moja obitelj bude sretna, da sve nedaće prebrodi. Molim te za moju sestru, pomozi joj da nađe osobu koja će joj u životu biti suputnik. Znam da sam mnogo griješila ali pomozi mi i izvedi me na pravi put da pronađem pravu ljubav .
Hvala ti za sve što dolazi, za sve što je prošlo. Hvala ti od srca majčice.
Josip
22.7.2019 u 09:47h
Majčice,
Primi naša srdašca. To je sve što mogu dati Tvoja dječica.
Hvala Ti na ozdravljenju.
Amen.
Lucija
22.7.2019 u 03:42h
Gospodine, Hvala Ti na svemu! Hvala Ti za sve što dolazi, za danas i za sve što je prošlo! Molimo Te za psihičko i fizičko zdravlje i ozdravljenje, za mir, snagu, ljubav, obitelj, prijatelje, školum fakultet, autoškolu! Molimo Te da uspijemo u ljubavnom, obiteljskom i obrazovnom životu! Isuse, uzdamo se u Tebe! Isuse, Ti misli! Neka bude Tvoja volja Isuse! Volimo Te! 3
Dubravka
21.7.2019 u 22:56h
Molitva dragom Bogu za jednu Ivanku, koja sutra ide na ne znam koju kemoterapiju.Da dobije snagu , hrabrost i vjeru u zivoga Boga.Bog vas blagoslovio!
Gordana
21.7.2019 u 15:52h
Majko Precista i Premilostiva molim te da isprosiš milost od Svoga Sina da mojoj djeci i njihovim životnim odabranicima udijeli obilje svoga mira i ljubav i u srcima, tijelima, riječima, osjećajima, djelima, vjeri....Molim te i da moji unučići imaju klicu ljubavi, vjere i povjerenja u Boga Oca i da ta klica uvijek raste i donese obilje divnih plodova na hvalu i slavu Boga Oca našega. Amen. Hvala Majko premilostivoga srca sto nas zagovaraš kod svoga Sina, našega Spasitelja.?
GuestJ
21.7.2019 u 14:02h
Draga mama!, hvala ti za sve uslišane i ne uslišane molitve i za sve milosti koje si isprosi la i molila za mene i druge ljude! Mama, molim te izlij svoj posebni Majčinski blagoslov na Dina K. i njegovu financijsku situaciju, na njegove poslodavce i firmu i izmoli mu da radi i ima što više posla, molim te mama pomozi i hvala ti! Prati ga na svim putevima njegovim i daj da spozna da si ti Majka svih ljudi! Hvala ti mama! ❤️
Josip
21.7.2019 u 11:37h
Majčice Božja.
Molim Te da čvrsto povjerujem u Božju Riječ koja kaže da sam Isusovim Ranama izliječen.
Izmoli mi milost jake vjere. Tako sam slab.....
Dotakni moje kameno srce Isuse. Uđi Isuse u moje srce, duh i tijelo. Neka Božansko Svjetlo zasja u mojoj duši i griješnom tijelu i umu.
Dođi odmah, sada, ovog trena. Proslavi se na meni. Trebam te i želim u svojem griješnom životu.
Hvala presvetoj Krvi Isusovoj, Presvetim Ranama Isusovim, Presvetom Trojstvu , Majčici Božjoj, Svim Svecima i Anđelima Čuvarima.
Hvala Ti i Slava Bože Svemogući!
Zaštiti i usliši sve duše koje traže pomoć na ovom molitvenom zidu!!!!
Amen.
Guest
20.7.2019 u 23:23h
Gospe moja majcice svih srdaca molim te da podaris mir srcu moga muza I ulijes izgubljeno povjerenje. Hvala ti beskrajno♥️
Guest
18.7.2019 u 23:34h
Draga Gospo,molim te pomozi mi da moje rane zacijele i izdaja i izigranost prestane me boljet i da mi das snage i vodis me kroz zivot ,da mi das snage da prezivim i u zivot mi dovedes iskrenu osobu koja ce mi bit zastita i potpora u ovozemaljskom zivotu a najvise te molim razmrsi ovaj cvor u mom zivotu koji me sprecava da odem na ispovijed i na svetu pricest .da se taj cvor razmrsi da mogu pred oltar kleknit i pomolit se cistoga srca .draga gospo medjugorska molim te uslisi moje molbe .amen .
Guest
18.7.2019 u 20:43h
Gospe jos te molim zamoli isusa da ako ja nemam dovoljno vjere neka mi on udijeli i mojim milima barem da imamo ono gorusicino zrno vjete pa da primim o o sto molim po ovoj devetnici
Guest
18.7.2019 u 20:37h
Gospe moja podupri moju devetnicu za cudo ozdravljenjajer nemam druge pomoci obrati moje gresnike za koje stalno molim i tako nam pokazi koliko nas sve ljubis ja te beskrajno volim i ljubim isusa iznad svega neka se bog proslavi svoju svemogucnost milosrdje i pravednost amen
Jelena
18.7.2019 u 13:22h
Milena Majčice,
Pomozi mojoj obitelji, podari joj zdravlja i ljubavi i blagostanja. Molim te da nam pomogneš u svim nedaćama koje su je snašle. Od srdrašca ti hvala majčice.
Jelena
18.7.2019 u 13:00h
Draga Majčice,
Molim te za dobro u obitelji, molim te pomozi mi da se moj otac i dečko kojega volim slažu i budu si dobri. Da tata ne bude ljut na sve, molim te podari mu mir i zdravlje, podari mir, zdravlje i ljubav mojoj obitelji i osobi koju volim. Hvala ti od srca
Snježana
18.7.2019 u 11:10h
Molim te Majko naša da se moje dijete vrati kući i vrati vrijednosti života u naš dom. Molim te otjeraj od nas svako zlo i zaštiti nas od njih. Srce je najjači mišić i stijena. Čuvaj nas, molim te. Pomozi nas u nevolji. Izbavi nas od zla. Amen
Biserka Lučić
18.7.2019 u 10:47h
Dragi Isuse i Marijo!Ozdravite moje najmilije(tjelesno i duhovno),i pomozite Mati da se obrati.
Irena
18.7.2019 u 09:36h
Molim te Majčice za dobar i miran san mom mužu i meni, kaži svom Sinu da liječi rane moje, mog muža i naše djece. Molim te za mir u duši i tijelu, da nas ne uznemiravani uznemiravanja zloga.
Irena
17.7.2019 u 20:05h
Preporučam se u molitve koje nosim na srcu!Hvala
Jure
16.7.2019 u 18:44h
Gospe moja predajem se u tvoje ruke spasi me od ove depresije straha nesanice.molim te majčice draga pomozi mi u ovoj nevolji i jadu.nemoj me ostavit.hvala ti majko naša
Guestk.l.
16.7.2019 u 15:37h
Draga Majko naša, hvala ti za sve do sada što si nam dala, sada te posebno molim za obraćenje mog supruga B.to te molim 20 godina i ostale iz moje obitelji, predajem ti i naše kćerke M. i B. da se ispune na svojem ljubavnom, poslovnom, zdravstvenom planu da osnuju obitelji sa ljudima koji jedni drugima pripadaju i još ti predajem mog jako bolesnog brata E. i tatu A.i D.M.za obraćenje ozdravljenje na duši i tijelu,da nam urediš i stambeno pitanje. Hvala ti majko na svim milostima koje si nam dala ali još te ponizno molim da nas zagovaraš kod svog sina isusa Krista za sve što nam je potrebno a mi ni neznamo. Zahvalna K.L.
Gordana
16.7.2019 u 14:21h
Isuse moj mili, vapijem Ti za potpuno obraćenje na Boziji put moje djece i njihovih zivotnih odabranika. Molim te da prihvate Tvoje pružene ruke spasa i da dopuste da im srca napunis Svojim mirom i ljubavlju. Molim te neka ih Duh Sveti opere Tvojom pobjedničkom krvlju iznutra i izvana. Molim te neka ih Tvoja i naša Majka Poniznosti svojim svetim plastom brani i obrani od napada zloga. Hvala Ti Isuse sto moju djecu i njihove odabranike čistiš od grijeha i navezanosti na ovozemaljske stvari. Molim te mili Isuse da moji unučići imaju u sebi klicu ljubavi, povjerenja i vjere u Boga Oca i da ta klica samo raste i donese obilje divnih plodova. Hvala Isuse. Volim te Isuse. Amen.
Guest
15.7.2019 u 23:40h
Draga moja majcice molim te za moju obitelj da nam se smilujes i providis nam kako je najbolje. Osobito te molim za Gabriela da ga spasis od ovog zla u kojem se nalazi. Moli svog Sina da njegova presveta krv opere sve njegove grijehe I vrati ga k sebi. Volim te Izahvaljujem ti. ♥️
Vanja Zovko
15.7.2019 u 22:14h
Majice moja draga,Isuse moj hvala Vam na svemu svakom trenu nasih zivota ,molim vas za zdravlje moje djece ,supruga i moje ... Vjerujem u te i molim te uslisi moje Molitve. podari nam puno Bozijeg blagoslova,zdravlja i srece.Bolesne ozdravi.. hvala ti majcice sto si uz nas
Amen
AnkicaGuest
15.7.2019 u 22:09h
Isuse i Bože moj dragi moli za moje nevjeste sinove , unuke njihove djevojke i sebe za Tihomirovo zdravlje, Bože sve nas ispuni Duhom Svetim, mirom, svjetlom i istinom i budi uvijek uz sve nas vodi nas i čuvj Bože i Isuse molim svim srcem svojim. Amen..
AnkicaGuest
15.7.2019 u 21:46h
Bože moj i Isuse moj dragi molim vas za Matiju mog unuka . Ozdravite ga njegovu štitnjaču, dajte mu zdravlje cijelog tijela i duše i budite uvijek uz njega i vodite ga. Hvala Isuse i Bože moj...Amen...
Guest
15.7.2019 u 09:19h
Gospe moja molim te pomozi mom K. da napokon ozdravi i da može nastavit svoj život normalno .
Guest k
15.7.2019 u 00:18h
Gospe moja, predajem u tvoje ruke ove čvorove straha, nevjere i sumnje. Hvala ti što si uvijek sa mnom i što me zagovaras., potrebna mi je milost... Molim te da Gospodin izliječi moje srce, moj um i moje rane, moj život. ti znaš što me boli i gdje padam. Molim te omeksaj me i ohrabri. Treba mi tvoja podrška, nadasve u obitelji, u služenju, u životu i s N. kojeg preporučam u tvoj zagovor. Hvala ti majko što nas voliš, daj da i mi tako ljubimo!
Lucija
15.7.2019 u 00:15h
Gospodine, Hvala Ti na svemu! Hvala Ti za sve što dolazi, za danas i za sve što je prošlo! Molimo Te za psihičko i fizičko zdravlje i ozdravljenje, za mir, snagu, ljubav, obitelj, prijatelje, školum fakultet, autoškolu! Molimo Te da uspijemo u ljubavnom, obiteljskom i obrazovnom životu! Isuse, uzdamo se u Tebe! Isuse, Ti misli! Neka bude Tvoja volja Isuse! Volimo Te! 3
GuestA
14.7.2019 u 20:11h
Draga majcice!Molim te za moha decka Matea da se ostavi alkohola,nocnog zivota i svega losega,da se posveti nama.Blagoslovi ga majko i hvala ti na svemu .
Mario
14.7.2019 u 20:05h
Draga Majko Marijo moja molim te izmoli mi milost kod tvoga sina, Isusa Krista da mi se moja bivša cura javi te da se pomirimo,te da počnemo živjeti kao obitelj,također Majko Božja pomozi svim ljudima koji na ovaj način traže tvoju pomoć tvoju mislost da im dragi Bog pomogne.
Guest
14.7.2019 u 00:45h
Molim te za blagoslov i ozdravljenje Tereze. Izlij svoje milosti na nju i cijelu njenu obitelj. Molim te za Vincenta Lamberta! Hvala!
Stranica 72 od 111