Molitveni zid

Sandra
23.7.2020 u 21:58h
Molim od sveg srca za hitnu molitvu za moju majku koja je jako bolesna i u losem stanju da joj dragi Bog podari ozdravljenje i novu snagu. Hvala i Bvb!
Irena
23.7.2020 u 17:56h
Molim da milost da suprug i ja u svakom trenutku budemo svjesni Kristove prisutnosti u svakodnevnom životu, da Kristov mir upravlja našim srcima, molim za blagoslov obitelji.
Draga Majko, nadam se da će korona uskoro proći i da ću ti moći doći. Hvala TI
Petra
22.7.2020 u 16:33h
Gospe moja,budite mi na pomoći,pomognite mi u ovim moojim problemima da uspijem to sve porješavati na faksu. Samo me Vaše čudo može spasiti i izbaviti. Molim Vas,budite mi na pomoći. Ne mogu ovo sama. Uspjet ću jedino uz Vas i Vaša čuda. Puno Vas volim i preklinjem nemojte me ostaviti.PG
Guest
20.7.2020 u 22:35h
Draga Majčice,molim Te zagovaraj moju obitelj kod dragog Isusa...da nam udjeli blagoslov,mir,slogu,zdravlje,jakost vjere i molitve.Molim Te za obraćenje moga brata,da se ostavi alkohola.Da tata ozdravi od zloćudne bolesti i da mu vjera ojača.Za moju pokojnu majčicu,da je Ti čuvaš i paziš.Da suprug ozdravi od ptsp i depresije i da zajedno sa kćerkom umnožimo svoje zajedničke molitve.Da nađem posao po Tvojoj preporuci,koji ću znati savjesno i dobro obavljati.Za sve naše neprijatelje te molim,za duše u čistilištu,i za sve one koji su bili u molitvi za moju obitelj i mene.Hvala Ti Majčice na svemu što namjeniš i izmoliš za moju obitelj i mene.
Paula
18.7.2020 u 22:07h
Draga Majko! Molim te da moj suprug i ja ne dobijemo otkaz. Molim te da mi das snage i razuma, pokazuj mi prave puteve kojima moram ici. Molim te rasvijetli i blagoslovi mi stazu zivota moga i moje obitelji, jer tama oko nas je teska. Molim te blagoslovi i ljude oko nas i prosvijetli im razum i dusu da se okrenu prema SVJETLOSTI.HVALA OCU, SINU I DUHU SVETOMU! HVALA TEBI PRELJUBLJENA MAJKO!
Mila
18.7.2020 u 20:26h
Draga Gospe Marijo, molim Te za ozdravljenje moje sestre Anđelke i za zdravlje moje obitelji. Hvala Međugorju na molitvama za sve ljude.
Jelena
17.7.2020 u 14:03h
Gospo izgubila sam povjerenje u ljude. Molim te, zamoli Isusa da me promijeni. Da izliječi moje srce. Da mi da dar prijateljstva, ali prijatelja koji će me voditi k svetosti. Molim te Gospo, osjećam se bezvoljno, Malodušno. Imam stalni osjećaj da ništa ne vrijedim, da se premalo trudim. Preumorna sam.volim te
Marina
16.7.2020 u 16:20h
Za Marka da mu pomogne Marija i Isus što mu je potrebnowsrzrw
Irena
16.7.2020 u 15:02h
Majko, molim te izmoli kod tvog sina iscjeljenje rana duše i tijela mog muža i mene, molim te za blagoslov naše obitelji.
Guest
16.7.2020 u 01:30h
Presveta Najko, ja grešnica Tebe molim, zagovaraj kod svoga sina Isusa za moju djecu koja prolaze tešku muku ida prosvijetli njihovog oca, da se odmakne od inata i počme na pravi način pomagati svojoj djeci i oni njemu. Ponizno Te molim za svoga sina koji mora položiti ispit u ponedjeljak da svojim močnim zagovorom zagovaraš kod svoga sina koji je milostiv i s kojim možemo svea bez njega ništa, da moj sin kojeg mi je On podario položi ispit pred kojim se nalazi, odagnaj od njega sve strahove, paniku i nesigurnost, blagoslovi njegove ispitivače. Ti si nas Majka puna milosti irazumijevanja, hvala Ti na svim milostima i hvala Isusu neka se proslavi u ovoj mojoj potrebi .
GlLjiljana
15.7.2020 u 19:27h
Voljena naša Majko molim Te zaogrni moga sina Plaštem svoje ljubavi i prikaži Isusu sve njegove strahove i sumnje i moli Majčice Isusa da mu pomogne položiti vozački ispit nakon toliko puno prepreka i da ga oblikuje kao blagoslovljenog sudionika u prometu ako je to Očeva volja.Moli majčice za blagoslov,obraćenje,vjeru i ljubav cijele moje obitelji.Hvala Ti Majčice!
marija
15.7.2020 u 19:04h
Draga Majčici i premili Isuse, želim Vam od srca zahvaliti na dobrom nalazu moga brata Ivice i što je pristao na liječenje od alkohola i pušenja. Premili moji velika Vam HVALA. Marija
Doroteja
14.7.2020 u 20:32h
Majko Bozija, molim te da prikazez moju molitvu Bogu, da se zaposlim u struci, neka bude Bozija volja. Isuse to te molim u tvoje ime. Amen!
Silvija
14.7.2020 u 16:14h
Majči,brani nas i štiti od svakog zla!
Molim Te da nas zagovaraš kod svog Sina za obraćenje i mir....Moli kod Oca da providi naš život kako je najbolje za sve...
Zaštiti i bdij nad Lucijom i nad doktorima kod operacije mandula....
Čuvaj nas od svakog zla!!!
Volim Te i zahvaljujem Ti što nas voliš bezuvjetno!
Guest
14.7.2020 u 14:41h
Gospo naša majko naša majko božja
Ponizna i grešna nevrijedna molim te za čudo da se moja beba rodi živa i zdrava.
Doktori su sve šanse za život uzeli nama i njoj ali Bog je velik i tvoj dragi sin Isus je svemoguć ljecnik nas. Molimte zagovaraj nas pred njim moli za nas za moju dragu kćer koju nosim.
Nek se dragi Bog proslavi kroz njeno rodjenje ♥️
Kristina
14.7.2020 u 14:06h
Draga majcice molim te pogledaj me svojim njeznim pogledom i 3kpgxs izmoli mi milost za posao koji cekam a posebno te molim da sa svetim Josipom zajedno molis za mog sina Gabriela da donese pravu odluku da se vrati gospodinu Isusu i svojoj obitelji iz loseg drustva i svijeta kriminala.Hvala ti majcice moja ? otajstvena!
Guest
13.7.2020 u 23:18h
Molim te Majcice blagoslovi mog muža ,prosvjetli ga i blagoslovi njegove financije daj mu razuma da se odgovorno ponasa prema poslu ,blagoslovi njegov posao ,poslovodje i sve koji s njim rade molim Ze ne dozvoli da napusti svoj posao ,Amen
Guest
13.7.2020 u 23:13h
Molim Te draga Majko pomozi mi u odgoju djece blagoslovi ih i čuvaj dotakni jh i prosvjetli jer bez Tebe ih ne mogu izvesti na prsvi put ,Smiluj nam se draga Marijo ,amen
Guest
13.7.2020 u 23:08h
Molim Te draga Majko blagoslovi mene i moje financije i pomozi mi da se izvucem iz financijskih poteskoca,Amen
Silvija
13.7.2020 u 00:35h
Majči,molim Te za obraćenje i mir u obitelji,snagu za trpljenje!!!
Zamoli kod Oca milosti i providnost za bolji život mene i moje obitelji!!!
Volim Te Majko nad svim majkama!!!!
Darijana
12.7.2020 u 12:22h
Majčice moja, moje slabosti stavi u svoje ruke i zaštiti me, zagovaraj me kod svog sina da liječi moje slabosti i da budu njemu na slavu.
Guest
12.7.2020 u 08:06h
Draga Majčice molim te za Mariju da je blagosloviš djetešcem. Budi joj na pomoći. Razveseli njeno srce i dušu. Molim te i za sve svoje prijatelje i neprijatelje. I za Nina i Luku da ozdrave od nesretnih slučajeva /sudar, pad s tobogana. Smiluj nam se Bože po milosrđu svome. Operi nas i izbriši naše krivice.
Guest
12.7.2020 u 07:58h
Draga Majčice!
U svome srcu nosim puno molitava za tebe. Budi moja zagovornica. Kaži svome Sinu sve što mi je teško, sve ljude i situacije za koje molim i sve ono s čime se borim. Ti sve znaš. Ti si majka, i sve razumiješ. Tješiš, savjetuješ. Šapni Isusu za mene. Pomozi mi Majko jer te molim i jer te volim. Tvoje sam dijete.
L.
Marija Kapitanovic
11.7.2020 u 06:31h
Draga Majko molim te smiluj se Mihaelu i meni,pogledaj nas zauzmi se za nas i utjesi nas Majko jedina..Predajem tebi svo zlo sto bas TLACI ,umara ,molim te proslavi se Majko sa Presvetim Trojstvom da mozemo povecat Slavu Tvoju Majko i Slavu Boga Oca svojim zivotima,da mozemo povecati Slavu Sina i Duha Svetog.Molim te i za nase neprijatelje,pomozi im.Pomozi Snjezi i Josku molim te.Majko volimo te Mihael i ja.
Guest
10.7.2020 u 09:39h
Draga Majko Marija, Zagovaraj kod Isusa da mi otvori put za brak i posao!
Dreamy
9.7.2020 u 14:25h
Moja nebeska Majko.Utječem se Tebi i Tvom zagovoru da svojim posredovanjem kod Gospodina izmoliš za mene milosti obraćenja mog supruga,izlječenja njegovog ranjenog srca od bolnih i krivih uspomena,milost pronalaska puta prema Bogu,iskrenom pokajanju za grijehe,zle riječi i postupke.Da zaštitim,sačuvam i očuvam naš brak od razvoda.
Damir
9.7.2020 u 12:50h
Gospe molim Te da zagovaraš pred Isusom za duše u čistilištu.Hvala Ti.
Guest
7.7.2020 u 22:47h
Molim Te Majko čuvaj i dotakni moju majku i cjelu obitelj izlijeci nas i ozdravi i dusu i tjelo Blagoslovi nas da zivimo u miru sreči i ljubavi,oslobodi nas od zla Amen
Marta
7.7.2020 u 19:06h
Hvaljen Isus i Marija! Volim Vas puno!Molim te dragi Bože dotakni rukom milosti svu moju obitelj kao što si dotakao mene, neka se obrate i krenu tvojim putem.Pomozi i meni da ne budem ohola i da ne govorim ružno o drugima.Izbaci otrovne riječi iz mene.Dragi Bože čuvaj moju i sestrinu djecu, moje roditelje , moju sestru pogotovo.Draga Marijo moli Boga za moju sestru .Njoj je Isus jako potreban.Molim te otkloni od nje svako zlo, molim te svim srcem , te zagrli je jako i nikad je ne puštaj unatoč svemu.Bože molim te da joj oprostiš sve grijehe i da ona i ja zajedno krenemo u Crkvu i molimo krunicu zajedno sve više i više.Dragi Isuse čuvaj moju mamu i ispuni joj srce radošću.Volim te Bože , Isuse i Marijo!!!
sanja
5.7.2020 u 14:03h
Draga Majko Marija,
molim te oslobodi me tjeskobe straha i brige, pomozi mi učvrstiti moju vjeru, zagovaraj me kod svog dragog sina Isusa da mi bude milosrđa i udjeli duhovni mir.
Ines
4.7.2020 u 19:54h
Mila majčice molim za tvoj mili blagoslov i zagovor kod sina svojega Gospodina našega za ozdravljenje moje seke Ksenija!
Antonija
3.7.2020 u 19:07h
Draga Majcice,molim Te da mi od Gospodina izmolis da moju obitelj i mene blagoslovi s jos jednim djetetom,ako je Njegova volja. Hvala Ti Majcice
Guest
3.7.2020 u 18:01h
Draga moja Majko,ti najbolje vidiš moju patnju i čežnju srca moga,učini nešto Majko draga jer više ovako ne mogu.
marijana
3.7.2020 u 14:50h
Draga Majko molit te za zaštitu, oslobođenje i iscjeljenje mene i moje obitelji .Oslobodi nas strahova ,briga i tjeskoba.Zagovaraj moju obitelj kod svoga Sina i Oca Nebeskog.Za obraćenje moga sina Ivana ,Porod kćeri i njihove ispite.Za moj posao i posao zeta i muža .Duhovno i fizičko zdravlje.Za moju braću ,šogoricu i roditelje i nećaku.Amen.
marija
3.7.2020 u 05:57h
Draga Majko, ako vidiš naše molitve i želje,pogledaj milosrdno na moga brata Ivicu i pompgni mu da se odvikne od alkohola i pušenja. Mvala Ti draga Majko od sestre, koja neizmjerno voli svoga brata i moli se za njega. Marija
Željko
2.7.2020 u 21:45h
Draga Gospo molim te za blagoslov čovjeka s kojim imam sklopljen ugovor i izmoli od Gospodina da ga obrati u srcu. Moli te i za naš sklopljeni posao da se ispoštuje pošteno do kraja.
MM
2.7.2020 u 21:36h
Draga Majko po tvome zagovoru molim Gospodina da sačuvaj moje radno mjesto ako je to dobro za mene. Pomozi da uvijek svoje obvaze obavljam marljivo i savjesno . Molim te i da blagosloviš moje nadređene i one koji me ne vole.
Guest
2.7.2020 u 16:52h
Draga Gospo,
Molim te zagovaraj za brak i posao da mi Isus otvori put!
Guest
2.7.2020 u 15:22h
Gospo moja čuvaj moju obitelj da bude živa i zdrava pokaži nam pravi put i pomozi nam na tom putu da sve bude u redu financijski i pomozi meni s mojim poslom.
Hvala ti na uslišanim molitvama do sada i za sve ti hvala.
Za ELU
2.7.2020 u 14:04h
Draga Gospo, Blažena Djevice Marijo posrednice naša izmoli milost Presvetog srca Isusova da potpuno ozdravi unučicu Elu i da milošću i tvojom podari da isprave se leđa i sve kosti ojačaju, da hodi ispravno i da sve zdravstvene smetnje sada nestanu. Hvala i slava Gospe naša, Hvala ti i slava Isuse, Hvala i slava Oče naš ? Amen Aleluja.
Za Miu
2.7.2020 u 13:58h
Draga Gospo, Blažena Djevice Marijo posrednice naša izmoli milost Presvetog srca Isusova da ozdravi unučicu Miu i, podari joj odmah sada potpuno ozdravljenje osobito vida, neka joj se izbistri i očisti vid milošću tvojom Gospe mila, neka se usliši sada molitva ova. Hvaljen i slavljen Isus u Presvetom oltarskom sakramentu. Hvala i slava Gospe mila i pomoćnice naša?
L
1.7.2020 u 22:30h
Drago Gospo, blagoslovi moga muža.Očisti i dotakni njegovo srce. Pomozi da se vrati svojoj obitelji.Sačuaj i blagoslovi naš brak od zla i propasti.Naša dječica trebaju oca i majku. Hvala ti Gospo moja.Prikazujem ti svoju obitelj i zavjetujem se na dolazak u Medugorje i molitvu krunice svakog dana.Amen.Aleluja
Martina
30.6.2020 u 22:33h
Draga gospo, molim te izmoli zagovor za spas i obnovu mog braka! Blagoslovi mog supruga da shvati koje su prave vrijednosti u životu, neka se zauvijek udalji od druge žene, posveti svojoj obitelji i bude dobar suprug i otac. Zahvalna sam na svemu dobrom što imamo, a najviše na našem djetetu za koje želim da odrasta uz svoje roditelje. Za sebe molim strpljivosti i hrabrosti da se mogu nositi s ovom situacijom. Neka bude volja Božja!
Marija
30.6.2020 u 12:14h
Draga Majko, molim te da moja obitelj i ja budemo zdravi, te da u cijeloj zemlji prestanu potresi. Molim te da se svi kao narod obratimo. Da Lucija iznese dobro trudnocu do kraja, da porod prodje najbolje za nju i dijete te da rodi zdravo dijete. Za Anu molim uspjesno polaganje ispita i osiguran posao. Molim te da ja upoznam i prepoznam pravu osobu za sebe-buduceg supruznika. Ti sama znas da bih se voljela ostvariti kao supruga i majka. Molim te za sve svecenike i redovnice kao i za sve prijateljice koje zele postati majkama. Zahvaljujem na svim dosadasnjim milostima i blagoslovima te se nadam da cu u rujnu ove godine doci u Medjugorje unatoc vremenu korone.
Seka
30.6.2020 u 11:09h
Mila Gospe moli Boga za moju sestru Marijanu i njenu obitelji koja je u velikoj kriz , moli Boga za nijhovo zdravlje za mir u obitelji za financijski blagoslov, molim te i za njihovog sina neka ga Bog dragi uputi u pravu školu i neka ga prati u učenju i molim te Gospo Moja jačaj ih sve skupa u zajedništvu i vjeri . Od srca Ti veliko fala na svakom Tvom zagovoru do sad Majcice moja
Doroteja
29.6.2020 u 21:15h
Draga Majko Božija, molim te da se uskoro zaposlim u struci, molim te da molis dragog Boga za tu nakanu. To te molim u ime Isusa , Amen!
Tonka
29.6.2020 u 11:35h
Daga majko Marijo molim te izmoli zagovor kod svoga sina Isusa za mog bolesnog sina (bolest tebi znana). Položi svoje ruke na moga sina kako bi osjetio mir u srcu, zaogrni ga svojim plaštem od svih zala koji su oko njega i u njegovim pogledima. Hvala ti majko za svu mlost koju nam daješ, nek se vrši volja Božija. Nama roditeljima daj snagu, mir i vjeru kako bi se nosili sa problemima. Amen
Nada
28.6.2020 u 00:50h
Predraga moja majko Marija, hvala ti na tvojoj neizmjernoj ljubavi i zastiti. Ti si nas put prema Isusu, pa ti u molitvi svakodnevno predajem, cijelu svoju obitelj i sve poteskoce, koje nam se cine teskima. Posebno te molim da Tanja, Sandra i Tina upoznaju sina tvoga, naseg spasitelja Isusa Krista i da ga slijede po njegovoj volji, kako to on zeli. Molim te draga nasa majcice, majko Marija, preobrazi patnju i bol moga zeta Milana, u bozji dar i ljubav Kristovu, neka Sveti Duh dode nad svima nama i neka se cijeli svijet preobrati u volju Bozju. Molim te da i moj suprug Dieter krene stazama naseg spasitelja Isusa Krista i cijela obitelj, svaki pojedinac, koji se ne trudi upoznati bozju volju. Amen. ?❤?
Katarina
27.6.2020 u 18:09h
Mila Gospe moli Boga za mene Katarinu rodenu .5.svibnja...od pokojna oca Stjepana i žive majke Nevenke...moli Boga za mir u mojoj obitelji, za financijski blagoslov, moli Boga za moju majku Nevenku, brata Dragan i mene Katarinu....nemogu da se smijem....nemam zaposlenje, nemam staža, nemam novaca, živim od mamine mirovine...moli mila Gospe za mene Katarinu....
Guest
27.6.2020 u 17:36h
Draga Majčice i dragi Isuse, hvala Vam na svemu. Na svemu što imam u mojem životu hvala Vam. Hvala Vam od ❤️. Oprostite mi moje grijehe i sve što sam loše učinila ili rekla. Oprostite mi. Molim Vas od sveg srca za zdravlje moje djevojčice. Molim Vas da joj se bijele flekice povuku i da ozdravi. Draga Majčice od sveg te srca molim po tvojem zagovoru kod tvoga sina Isusa Krista i u njegovo ime molim te ozdravi moju Klaru. Amen ❤️Majčice usliši molitvu moga srca. Amen. Svima ću svjedočiti Majčice izbavi me iz ove tame. Molim te ozdravi moju Klari. Amen ❤️?
Stranica 41 od 111