Molitveni zid

Irena
9.12.2019 u 14:30h
Molim našu dragu Majčicu da izmoli kod svog Sina da moj muž i ja imamo dobar, miran i kvalitetan san, da se budimo mirni radosni i odmorni i da imamo mir u duši i tijelu. Izmoli Ga da izliječi rane mog muža, mene i naše djece, da živimo radosno s Kristom. Tako trebam Tvoj mir, radost i snagu! Molim Te izmoli predraga Majčice kod svog Sina da prestanu uznemiravanja moje obitelji, i da se ne bojimo tih uznemiravanja. Molim te da se dokine svaki strah, nemir i ružne misli u mojoj obitelji.
Majčice draga, hvala Ti za primljene milosti!
Jelena
9.12.2019 u 00:33h
Draga mama, tebi se prikazujem, tebi se predajem. Molim te zaogrni me svojim plaštem, svojim zagovorom i molitvom, jer mi je jako potrebno, moli kod svog Sina za mene, moje bolovanje, odštetu i moj budući posao... Molim te mama pronađi načina i dovedi do mene posao koji će biti u skladu s mojim potrebama i mogućnostima i željama.. Molim te Majko blagoslovi me svojim posebnim Majčinskim blagoslovom ?.. Hvala ti mama na svemu što činiš za mene! Isuse uzdam se u tebe! Unaprijed hvala na svemu što će se zbiti!
K
9.12.2019 u 00:33h
Majko Božja, molim te zaštiti me i sačuvaj sve one blagoslove i milosti koje mi je Gospodin udijelio ili mi ih želi udijeliti. Čuvaj me od krivih puteva i daj mi snage za borbu. Hvala ti na današnjem danu, na isprošenim milostima, hvala ti što si sa mnom. Molim te čuvaj Nik. i neka se uvijek i u svemu vrši Božja volja.
Molim te da mi izmoliš prave riječi da mogu reći sve što treba znati onako kako to Gospodin želi.
Majko, čuvaj me i sakrij me pod svoj plašt ljubavi da se prestraši neprijatelj!
Jelena
9.12.2019 u 00:26h
Draga mama, predajem ti i prikazujem ti Mateu Z., molim te zagovaraj je i moli za nju pred svojim Sinom i izli na nju svoj posebni Majčinski blagoslov. Zaštiti je od svih napada zla i od pakla ovisnosti, izvedi je Majko na pravi put molim te. Hvala ti mama!
Tonka
8.12.2019 u 19:49h
Draga moja Majko molim te za zagovor tvoga sina za zdravlje moga sina (koji je psihički bolestan). Neka tvoj Sin izlije Duha svetoga kako bi osjetio mir i ljubav u srcu, molim te da zavlada ljubav njegova prema svojoj sestri i njenoj obitelji (poveži ih Majko svojim milosrđe). Zahvaljujem ti Majko Marijo za sve što činiš za nas, vodi nas da i dalje budemo čvrsti u vjeri i ljubavi prema Nebeskom Ocu i tvome Sinu. Moli za nas,posebno za našeg sina. Na slavu Božiju. Amen
Diana
6.12.2019 u 20:07h
Gospe pomozi mi, hvala ti što me paziš svaki dan. Čuvaj moju obitelj i mog dečka i njegovu obitelj, molim te da se zaručimo i vjenčamo ako je volja Božja, molim te da nas pomažeš u čistoći svaki dan. Čuvaj nas Gospe molim te!
Katarina
6.12.2019 u 18:09h
Majčice Božja izmoli kod svoga sina milost za mene da se smirim , ptolazim kemoterapije koje su mi teške.Molim zs zdravlje a najprije mir u duši.O Bože smiluj mi se.
Guestk.l.
6.12.2019 u 16:34h
Majko naša,hvala ti za sve do sada i molimo te zagovaraj nas kod svog sina Isusa Krista da nam pomognes u poteškoćama života za mog tatu A.L.koji mora na operaciju da sve prođe dobro i za kćerke Bar.i Mari.k. za stvaranje obitelji koja boluje od depresije jos te molim da nam podaris milosti koje su nam potrebne u obitelji Kresina. Blagoslovi sve naše putove i rješenje stambenog pitanja. Zahvalan K.L.
Mira
6.12.2019 u 13:44h
Bože moj, smiluj se duši moga sina, primi njegovu dušu u svoje Kraljevstvo, meni podaj mira i snage u ovoj dolini suza. Smiluj se svim siromašnim dušama.
Sanja
5.12.2019 u 21:41h
Najdraža Majčice Božja, Kraljice Anđela, Gospe moja,
Molim te izmoli mi milost kod svog presvetog Sina Isusa da se smiluje mojoj mami da joj kemoterapija dobro prođe i da ozdravi molim te ?
Hvala ti draga Majko , hvala ti, volim te
Marina
5.12.2019 u 16:04h
Predraga Majčice, molim te zagovaraj moga sina Marka i štiti ga. Isprosi kod tvoga Sina mir, zadovoljstvo i ono što mu je najpotrebnije. Pomogni mu nositi ovu bol koju sada upravo nosi. Amen
K.m.r
5.12.2019 u 11:31h
Predraga Majko, molim te vodi nas putem obraćenja i izmoli nam čuda povjerenja u Božju providnost. Nisam dostojna pomoći niti ju znam prihvatiti, ali te molim da mi pomogneš i da me postaviš na noge u istini i u volji Božjoj. Molim te, čuvaj moje blagoslove i izmoli mi milost iskrenog pokajanja i žive vjere da ih mogu primiti. Molim te i da dotakneš srca onih koje sam slomila, da se opraštanje i pomirenje obilato izliju. Molim te Gospodine da Ti upravljaš našom komunikacijom i neka sve bude Tebi na slavu i hvalu!
Molim te Majko pomozi mi ispravno živjeti i dati svoje vrijeme Bogu. Hvala ti što si Majka čuda i molim te da me uvijek zagovaraš, bdiješ nadamnom i moliš sa mnom i za mene. Molim te da mi izmoliš potrebne milosti i oprost, neka nas Gospodin ozdravi ako je volja Njegova. Blizinu Božju tražim u svom životu Gospe, pomozi majko draga
Helena
5.12.2019 u 08:06h
Draga naša majko Marijo molim te zagovaraj kod svog Sina i pomozi mome bratu koji se sada nalazi u bolnici kao i njegovoj obitelji, sve ih blagoslovi i stavi pod svoj plašt. Hvala ti draga Majčice na svemu što činiš za nas. Neka je hvala i slava Isusu zauvijek!
Tihana
4.12.2019 u 13:11h
Majko ne dopusti ovu nepravdu koja je ucinjena mom djetetu mateu molim te majko pronadi put da to moje djete moze s ponospm nositi uniformu koji toliko voli i zeli majko draga uslisi me!
MARIJA
2.12.2019 u 14:12h
PREMILA MAJKO NAŠA MOLIM TE USLIŠAŠ MOJE MOLITVE DA SE MOJ BRAK VRATI U NORMALU POŠTO SMO OBOJE ZASTRANILI NEMA RAZGOVORA SAMO SVAĐA I MOLIM TE USLIŠAJ MOJE MOLITVE ZA POSLOVNI USPJEH HVALA TI GOSPE DRAGA
Suzana
2.12.2019 u 12:47h
Molim te Boze da kroz ovo vrijeme dosasca prati me tvoja volja i milost, da sve izidje na dobro, na tvoju slavu i hvalu Gospodine. Ozdravi sve bolesno u meni, da moj put bude blagoslovljen, mir ,ljubav i radost da vlada u srcu mom. U tvoje ruke predajem sve.
Hvala ti Isuse i Gospe Draga.
Glavan Srdjan
1.12.2019 u 10:30h
Predraga majčice molim te pomogni da moj muž dobije dobar posao da uspijemo platiti sve naše dugove. Tebi ništa nije nemoguće i stavi nas svih pod tvoju zaštitu da budemo zdravi i u duhu i u tijelu. Hvala ti predraga majčice
Doroteja
1.12.2019 u 07:29h
Majko Bozija, molim te da uspijem nac posao prema kvalifikaciji. Blagoslovi moje zelje, misli i djela, blagoslovi ljude koji mi zele pomoci! Isuse to te molim u tvoje ime! Amen!
Snježana
1.12.2019 u 06:18h
Najdraża majko,hvala ti na molitvama,na uslišanjima,na milostima. Hvala na tvojoj prisutnosti i ljubavi. Ljubim te majko svim srcem i żelim da me i dalje vodiš prema svome Sinu.Majko moli Božju providnost za mog sina,da uspije naći posao, da ostvari ono u čemu je dobar i talentiran . Moli za duhovno i tjelesno zdravlje moje djece,mog muža, mog oca,sestre ,zeta i mene same. Neka dragi Bog obrati sve one u mojoj obitelji koji nisu upoznali njegovu ljubav. Majčice ,prije 2 mjeseca preminula je u Kristu moja majka,najvažnija osoba u mome životu. Ona je bila nesebična,puna ljubavi,sveta dok je živjela,moli za nju svoga Sina ,a ja vjerujem da je s njme radosna u vječnosti! Hvala majko !
Katarina
30.11.2019 u 23:11h
Molim te Gospe moja pomozi mi u mojoj potrebi ti je znas, ti mozes. Hvala ti majčice!
BD
30.11.2019 u 19:44h
Molim Isusa po zagovoru svetaca kojima se utječem(sv Rire,Dymphe,Ante i BDM),da me cuje i usliši moje molitve,za oprost grijeha iz prošlosti,pobjedu nad depresijom i njenim simptomima i posljedicama koje nosi,te pronalazak iskrene vjere i nade u buducnost.Molim Isusa da mi vrati vjeru i život,osmijeh i nadu u budućnost s njim.Samo mi Bog može pomoći da zaboravim bivšu curu,vezu nakon koje je i nastupila depresija,dugotrajna,te se nadam i molim za novu ljubav,vezu uz Božju pomoć.Nadam se da će svetci kojima sam se zavjetovao,a koji su mi već i prije pomogli,dati snažan zagovor,i da ću imati priliku izvršiti svoje zavjete prema njima i Bogu,sretniji i blagoslovljeniji.Hvala svima koji mogu ili hoće i žele pomoći.Ja obećajem da ničiju pomoć neću zaboraviti. Posebno se nadam pomoći sv Ante te BDM,koj mi je i prije pomogla u manjim stvarima,i zahvalan sam na tome.Hvala
Helena
29.11.2019 u 03:20h
Sveta Marijo i svi sveci na nebu pomozite mi u ovoj mojoj potrebi, Isuse smiluj se, tebi je sve poznati. Hvala Ti i slava Ti Isuse. Sve nas blagoslovi i zastiti.
Zdenka
28.11.2019 u 21:52h
Draga Gospo, molim te ozdravi mog tesko bolesnog supruga. Hvala ti majcice.
Sandra
28.11.2019 u 21:13h
Molim te Gospe moja od sveg srca za moju majku Katu, da joj isprosis ozdravljenj kicme, pluca, srca a i cijelo tijela i duse. Da opet moze stati i hodati potpuno bezbolno i bez ogranicenja. Hvala ti nebeska majko na svemu sto mi uvijek pomazes. Volim te.
Guest J
28.11.2019 u 20:05h
Draga mama, predajem ti Dina K., njegov život, njegov posao i cijelo njegovo biće, molim te zagovaraj ga i prikaži ga svome Sinu i blagoslovi ga svojim posebnim Majčinskim blagoslovom! Hvala ti mama!
Jelena
28.11.2019 u 20:02h
Draga mama, molim te za pomoć, molim te za zagovor i tvoje molitve za mene pred tvojim Sinom. Molim te isprosi mi pomoć za ovu moju tešku financijsku situaciju, pomozi mi da nađem novaca da platim sve račune i kupim si hrane, molim te pomozi mi da izađem iz ovog mraka koji me već dugo proganja. Zaštiti me Majko i blagoslovi me svojim posebnim Majčinskim blagoslovom. Hvala ti mama!
Jasna
28.11.2019 u 18:43h
Sveta Majko Marijo, Bogorodice, molim te isprosi za mene Gospoda za milost.... Molim tebe i Isusa da me pratite u svakidasnjim problemima. pomozite mi da svoju kcer odgojim na slavu Bogu. Da ne izgubim posao te da ne posustajem u zivotu. Da ne gubim volju za rad i da radim posteno i ispravno.. Molim i za zdravlje mene i mojih ukucana i roditelja.. neka nam svima bude Bozja volja... Ne trazim manji kriz, samo zastitu i snagu da nosim ovaj kriz koji mi je Bog namijenio...
Guest
28.11.2019 u 18:13h
Molimo za sve stradale u strašnom potresu u Albaniji, posebno za one koji su pod ruševinama da što prije budu spašeni, za Božju pomoć i ljudsku solidarnost. I da se zagovorom Kraljice mira zaustave ratovi i prirodne katastrofe. Daj nama, našim obiteljima, narodu i cijelom svijetu svoj mir, Isuse, kralju mira. Kraljice mira moli za nas! Hvala!
pomoć
Marina
28.11.2019 u 00:29h
Draga majčice molim te da mi isprosiš od Boga snagu da se mogu nositi sa depresijom koju proživljavam. Predajem ti svoju usamljenost, nesigurnost i sve svoje strahove i brige.
PetraG
27.11.2019 u 13:57h
Draga majko,sv.Anti,pomognite mi,budite mi u pomoci jer jedini spas i jedina nada ste mi Vi. Sama ovo ne mogu,preslaba sam,ali uz Vas i jedino uz Vas cu uspjeti,ostvarit cu svoj san,molim Vas,uzdam se u Vas.
Kristi
27.11.2019 u 01:55h
Hvala mama što si mi tolike milosti isprosila i što me štitiš i braniš. Oprosti mi što sam toliko toga pustila da propadne. Molim Te, pomozi mi naći put van iz ovog mraka jer ne vidim i ne osjećam, isprosi mi ozdravljenja koja su mi potrebna. Molim Te da pohodiš i sve one na koje sam utjecala svojim grijesima. Izliječi moje srce i moju volju. Provedi me kroz ovu bol na veću slavu Tvoju i Isusovu, na moje i spasenje drugih. Da se vrati što je izgubljeno i obnovi što je srušeno, ako je volja Božja. Želim živjeti.
Molim Te, ustraj sa mnom i vodi me naprijed. Gospe moja, moli sa mnom, za mene i uz mene i pomozi mi da molim kao Ti. Zgazi svaku laž i ne dopusti da padnem u očaj i da otvrdnem.
Zaštiti moju obitelj, sadašnju i buduću. Osobito te molim za Nik. , da ga svome sinu preporučiš i da mu izliječiš srce. Molim Te da izliječiš zamjeranja između nas. Zaogrni nas plaštem svoje ljubavi da se prestraši neprijatelj.
Vjekoslava
26.11.2019 u 22:51h
Bezgrješna moja Majko, Kraljice svete krunice, molim Te moli se za mene Djetetu Isusu da mi vrati duhovno i fizičko zdravlje, za zdravlje moje kćeri, te posao koji cijeli život želim. Amen.
brat Miroslav
26.11.2019 u 21:36h
Majcice, hvala na zagovoru, hvala za sve , spasila si me majko petnajstogodisnje patnje Tvoj sin Miroslav
Guest R S
26.11.2019 u 09:25h
Molim te Gospe draga ,isprosi Nikoli da se obrati , njegovo ranjeno srce ozdravi, mojoj Heleni dobrog muza, kao i obeacenje moga muza.Hvala ti Majcice sto nas stitis i bdijes nad nama.Hvala nanogim blagoslovima koje si izmolila kod svog Sina za nas
GuestMirela
25.11.2019 u 18:23h
Majčice naša neka po tvom zagovoru ozdravi Mateo Matošević od zloćudnog metastatskog karcinoma timusa u ime Isusovo Amen ??
Marina
25.11.2019 u 15:33h
Draga Majčice, molim te da mom sinu Luki isprosiš ono što mu je najpotrebnije.
Molim da pronađe smisao i zadovoljstvo u pomaganju drugima i mir u tvome Sinu. Amen
Kiki
25.11.2019 u 12:44h
Presveta Djevice Marijo.
Molim te da mi pokažeš put iz ove beizlazne situacije, Ti si mi jedini oslonac na ovom putu, molim Te pomozi meni i svima koji sudjeluju u ovoj situaciji. Neka Tvoj blagoslov siđe na nas.
Hvala.
Martina
25.11.2019 u 08:09h
Majčice draga, čije molbe tvoj Sin nikad ne odbija, molim te za zagovor za moje prijatelje da dobiju dijete i da im se riješe zdravstveni problemi. Ljubim te Majko naša.
Doroteja
25.11.2019 u 07:29h
Majko Bozija, molim te da oci moje djece ozdrave. Isuse to te molim u tvoje ime. Boze blagoslovi nastalo stanje. Molim te za moju obitel !Amen!
Pismo majci
24.11.2019 u 16:28h
Majko mila, Djevice Marijo, molim Te izmoli za mene da vidim svoga sina. Poveži nas, pomozi nas, ohrabri nas, ojačaj nas, pošalji nam svoje anđele, čista i iskrena srca. Amen
Pismo majci
24.11.2019 u 16:23h
Draga Majko, presveta Djevice Marijo, zahvaljujem Ti se na boljitku moga zdravlja. Po ne znam koji puta si izmolila moj spas. Zahvaljujem se od srca. Molim Te i dalje me prati, bodri i pomaži mi. Amen
žena
24.11.2019 u 09:45h
Molim te predraga majčice i sveti Isuse, pomognite da moj muž dobije dobar posao sa dobrom plaćom da platimo sve naše dugove. Štitite i pomažite i mojoj djeci i meni u svemu šta radimo i pomognite mi i u duševnom zdravlju i da smršavim.
Sanja
23.11.2019 u 17:04h
Hvaljen Isus i Marija,
Draga Majko Božja, Kraljice Anđela ,
molim te isprosi mi milost ozdravljenja za moju mamu koja je dobila rak dojke. MOLIM TE da po tvom svetom zagovoru izmoliš kod svog presvetog sina Isusa zdravlje moje mame.
Vjerujem svim srcem i dušom da ako svrneš svoj pogled na moju mamu i samo jednu riječ kažeš Isus će je ozdraviti. Čvrsto vjerujem u to i molim se da mi uslišiš moju molitvu.
U ponedjeljak u 10h mora biti u bolnici kod onkologa.

Molim Te draga Majko molim te izliječi moju mamu?
MOLIM Vas, molitve za moju mamu Ružicu,za njeno zdravlje,za njen život.
MOLIM Vas uslišite moju molitvu i pomolite se za moju mamu ,za njeno ozdravljenje?

Od srca Vam hvala, na samo jednoj riječi koju kažete i izmolite za nju, za moju mamu.
Bog Vas svih blagoslovio
Sanja?
Suzana
21.11.2019 u 12:09h
Gospe od zdravlja molim te za zdravlje moje duse i tijela, oslobodi me svakog zla. Smiluj mi se boze po milosrdju svome. Cuvaj moju obitelj, u tvoj zagovor stavljam sve nas.
Hvala Majko Kristova.
Kristina
21.11.2019 u 07:03h
Draga moja majcice zelim ti od ❤️ zahvalit sto si mi uslisala moju molitvu za mog Sina Gabriela. Hvala ti sto si uvjek Sa mnom I kad mi najteze I najpotrebnije moja predraga majcice. Budi blagoslovljena hvaljena I cascena u sve vjekove. Tvoja Kristina
Tonka
20.11.2019 u 13:51h
Majko draga molim te za zagovor kod tvoga Sina za svoga sina koji prima injekcije (sutra treba primiti) zbog psihičkih problema da mu svojom majčinskom molitvo pomogneš da ode bez otpora je primiti. Molim te i za nas njegove roditelje da budemo čvrsti u vjeri i da znamo da ste nam jedina zaštita i nada u životu. Molim i za povezanost bolju između moga sina i njegove sestre (ima veliku odbojnost prema njoj i njenom mužu, a oni se brinu i mole za njega. Hvala ti Majko na svemu. Amen
Jadranka
19.11.2019 u 20:13h
Isuse oslobodi mojeg muža ovisnosti o alkoholu, iscijeli sve njegove rane i zapali žar vjere u njegovoj duši. Gospe moja zaogrni ga svojim plaštem i moli za njegovo obraćenje. Isuse predajem ga tebi musli ti!
GAnkiCA uest
19.11.2019 u 16:11h
Bože dragi molim te za moje unuke njihove djevojke sinove, nevjeste i mene .Molim te za Tihomira budi s njime na putu i vodi ga. Bože ispuni nas sve mirom svijetlom tvojom ljubavi i Duhom Sveti da nas vodi i bude s nama. Ljubimo te Bože naš, Ti si naša istina i život vječni. Amen...
GuestMartina
18.11.2019 u 21:44h
Molim te nasa majko daj snage meni i mojoj djecici da budemo dobro i da svladamo sve poteskoce.Draga Majko volim te svim srcem
PetraG
18.11.2019 u 14:16h
Draga Majko,sv.Ante,pomognite mi,bojim se neuspjeha jer želim uspjeti želim ovo završiti i biti korisna u životu,ali sama ne ću moći,molim Vas budite mi na pomoći da sretno položim sve i da dam ovu drugu godinu,molim Vas
Stranica 58 od 110