Sadržaj autora medjugorje-info.com

U organizaciji talijanske turističke agencije „Rusconi Viaggi“ u Međugorje je u utorak 17. svibnja stigla grupa od 32 hodočasnika iz Ekvadora. 

U Zagrebu na Kaptolu 9 stoji crkva i samostan sv. Franje. Legenda kaže da je i sam svetac iz Asiza noćio na tom mjestu kada je putovao iz Dalmacije natrag u Italiju. 

Organizatori koncerta izdali su preporuke za obitelji i ostale posjetitelje

Sembra che in questi giorni tutto sia in qualche modo crollato. Le più ovvie sono le oscillazioni temporali. 

U Gospinom mjesecu, drugu godinu za redom, Maria Vision Međugorje organizira krunicu za djecu i mlade na Brdu Ukazanja.

Nakon prve dvije uspješne konferencije ''Budi muškarac'' koje smo organizirali online 2020. i 2021. godine, ove ćemo godine organizirati treću konferenciju koja će se održati uživo (u pravome smislu te riječi), u zagrebačkom hotelu ''International''.

Čuli smo neke riječi koje je Isus povjerio svojima prije nego će prijeći s ovoga svijeta Ocu, riječi koje govore o tome što znači biti kršćanima: „Kao što sam ja ljubio vas, tako i vi ljubite jedni druge“ (Iv 13,34). 

U današnjoj emisiji PUT SRCA dragi slušatelji, donosim vam propovijed hrvatskog svećenika franjevca fra Mate Bašića. 

Prepoznati mjesec svibanj najbolje se može po ružinim grmovima prepunim cvata. Taj prekrasni cvijet bez konkurencije zavlada našim vrtovima, ogradama, ulicama… 

Neobjavljena je molitva sv. Franje Asiškog predstavljena u broju „Brat Franjo. 

Nakon dugog prekida (koji je trajao više od dvije godine zbog pandemije Covid-19), misa kanonizacije organizirana u nedjelju 15. svibnja 2022. na Trgu sv. Petra ponovno pokreće tradiciju grupnih kanonizacija, koje se obično organiziraju u svibnju i listopadu. Bit će proglašeno deset novih svetaca, uključujući pet Talijana, jednog Indijca, jednog Nizozemca i tri Francuza (Charles de Foucauld, Marie Rivier i César de Bus).

Svete mise u iduću nedjelju su u 7, 8, 9:30, 11 i 18 sati. U područnim crkvama, u Miletini, Vionici i Šurmancima u 9 sati.

Stranica 1 od 882