Sadržaj autora medjugorje-info.com

Proslavljeni hollywoodski glumac Jim Caviezel, poznat po svojima brojnim dostignućima, od kojih je svakako najveće uloga Isusa u filmu Pasija iz 2004. godine posjetio je Udrugu Susret tijekom njegovog boravka na području općine Čitluk, piše citluk.ba.

Gost emisije Agape koja se emitira na Radiopostaji MIR Međugorje, a koju uređuje i vodi fra Mario Knezović, gost je bio don Kristijan Zeba, župnik u Srdoču-Rijeka.

Iz tiska je izišlo lipanjsko izdanje revije Svjetlo riječi. Tema ovomjesečnog broja, u koju čitatelje uvodi dr. sc. don Josip Mužić, je Duhovi: sakramentalna narav crkve.

Nakon punih pet godina, Alan će, zajedno sa svojim bendom, nastupiti u rodnom Zagrebu, 28.10.2023.

A partire da martedì 1o giugno, l’orario del programma di preghiera serale cambia. 

Franjevački samostan sv. Ante na Humcu kao i svake godine organizira molitvenu devetnicu kao pripravu za proslavu svetkovine njihovog patrona sv. Ante.

Devetnica na čast Svetog Ante

Gospa nam je najveći primjer potpune otvorenosti poticajima Duha Svetoga i vjere u Božja obećanja. Kako tu Gospinu otvorenost i vjeru u svom životu vježbaju i žive, govori nam današnja gošća emisije PUT SRCA koja se emitira na Radiopostaji MIR Međugorje je, Manuela Grebenar, supruga i majka sedmero djece, po struci magistrica ekonomije. 

Gost emisije PUT SRCA je Goran Đukić iz Osijeka. Goran ima 42 godine i boluje od cerebralne paralize. 

„Draga djeco! Pozivam vas da idete u prirodu i molite da Svevišnji govori vašem srcu i da osjetite snagu Duha Svetoga da bi svjedočili ljubav koju Bog ima za svako stvorenje.

Jedno od desetero djece adolescentske dobi ispred ekrana provodi više od šest sati dnevno. 

Gost emisije Agape koja se emitira na Radiopostaji MIR Međugorje, a koju uređuje i vodi fra Mario Knezović bio je mr. Josip Milić, član molitvene zajednice „Most Božje ljubavi“ i srednjoškolski profesor filozofije i logike.

Evo nove devetnice koju molimo za proglašenje blaženim i svetim sluge Božjega o. A. Gabrića i koju obavljamo zajedno s njime, s njegovim tekstovima, njegovim mislima i molitvama. Teme su posebno lijepe, jer su trajno bile prisutne u mislima i molitvama oca Ante.

Stranica 1 od 914