Sadržaj autora medjugorje-info.com

Eva Vukina, katolička umjetnica iz Čakovca poznata je po svom oslikavanju aktualnih situacija u hrvatskom društvu u svjetlu Božje istine i pravde.

U Međugorju ovih zadnjih dana mjeseca studenoga nema puno hodočasnika. Zato je posebno upadala u oči grupa od čak 40 hodočasnika iz Meksika koji su od 26. – 29. studenoga 2022. boravili u Međugorju.

Nakon "Najvećega dara" i "Marijine zemlje" u Mostaru će uskoro biti prikazan treći film španjolskoga katoličkog redatelja Juana Manuela Cotela. Radi se o filmu “Proslavimo blagdan u miru” koji je božićna glazbena komedija za cijelu obitelj.

Objavljeno u Evanđelje | 26.11.2022.

Evanđelje dana, 26.11.2022.

Evanđelje dana s razmatranjem: 26. 11. 2022. Lk 21, 34-36

Svete mise u iduću nedjelju u 7, 8, 9:30, 11 i 18 sati. U područnim crkvama, u Miletini, Vionici i Šurmancima u 9 sati.

„Draga djeco! Svevišnji me posla vama da vas učim molitvi.

U Župi Čerin pokrenut je niz novih susreta koji će se odvijati pod zajedničkim imenom „Magnificat“. Riječ Magnificat u hrvatskom prijevodu znači „Veliča“ i prva je riječ iz Marijina hvalospjeva „Veliča duša moja Gospodina!“ A to je zato što će se spomenuti susreti sastojati od molitve, pjesme i svjedočanstva.

U četvrtak, 24.11. 2022. je dvadeset druga obljetnica smrti pokojnog fra Slavka Barbarića. Kao župna zajednica koju je fra Slavko uvelike obogatio svojim životom i djelom i ove će godine župa i župljani organizirati nekoliko molitvenih događanja njemu u čast.

Vezano uz spomendan na svetu Ceciliju zanima nas uzrečica: "Tko pjeva dvostruko moli“.

"O slavna djevice i nepobjediva mučenice Isusa Krista, zaštitnice glazbe, sv. Cecilijo!

U emisiji Agape koja se emitira na Radiopostaji MIR Međugorje gostovala je Milka Rotim, rodom iz Doljana. Udata je, i majka je četvero djece. Sada živi u Čitluku. Majka je fra Stipe Rotima i osoba je koja je proživjela ratne strahote i zarobljeništvo svoga dvoipolgodišnjeg sina.

Svete mise u iduću nedjelju u 7, 8, 9:30, 11 i 18 sati. U područnim crkvama, u Miletini, Vionici i Šurmancima u 9 sati.

Stranica 1 od 902