Sadržaj autora medjugorje-info.com

Svete mise u iduću nedjelju u 7, 8, 9:30, 11 i 18 sati. U područnim crkvama, (u Miletini, Vionici i Šurmancima) u 9 sati.

Zagovorna mreža za Hrvatsku, u ponedjeljak 29.11. 2021. kreće sa molitvenom inicijativom Posveta Isusu Kristu po Mariji prema sv. Ljudevitu Monfortskom u trajanju od 33. dana. Njihov poziv prenosimo u cijelosti:

Mons. Aldo Cavalli (75 god.) nadbiskup Lecca (IT), koji trenutno vrši službu apostolskog nuncija u Nizozemskoj, nasljedovati će poljskog nadbiskupa, mons. Henryka Hosera, preminulog prošlog kolovoza, u službi apostolskog vizitatora u Međugorju. To je isključivo pastoralni zadatak koji ne ulazi u pitanja vjerodostojnosti marijanskih ukazanja.

„Draga djeco! S vama sam u ovom milosrdnom vremenu i pozivam vas sve da budete nositelji mira i ljubavi u ovom svijetu, gdje vas, dječice, Bog preko mene poziva da budete molitva i ljubav i izraz raja ovdje na zemlji.

Laudato TV otvoreno je analizirao uzrok i posljedice pandemije koronavirusa. U emisiji ‘Izdvojeno’ uživo smo sinoć analizirali što kaže znanost, a što Crkva te zašto smo podijeljeni na cijepljene i necijepljene.

U srijedu 24. studenog u 19,00 sati nastavljaju se Tribine srijedom u staroj crkvi na Humcu. Gost predavač je psiholog i edukant realitetne psihologije prof. MARIO BRKIĆ. Njegovo predavanje je za roditelje, iz perspektive školskog psihologa - "Što muči našu djecu?".

Duhovno-glazbeni spektakl 2022. se vraća jači i veći.

Svete mise u iduću nedjelju u 7, 8, 9:30, 11 i 18 sati. U područnim crkvama u Miletini, Vionici i Šurmancima u 9 sati.

Današnja gošća emisije PUT SRCA pokazati će nam zašto nam osobe s teškoćama i invaliditetom mogu biti primjer i uzor. To je zato jer je jedna od njihovih najljepših karakteristika ta da su BORCI. 

Poziv Hercegovcima na ponovno okupljanje podrške Hrvatskoj u borbi protiv fašizma neviđenog u povijesti čovječanstva! Poziv na mirno okupljanje u svrhu podrške građanima Republike Hrvatske – SVJETLOM PROTIV MRAKA

Krist Kralj, zaštitnik je župe Čitluk. Iz župnog ureda pozivaju vjernike da shvate kako je ova trodnevna priprava važna za župu kao duhovna priprava za blagdan njihova zaštitnika: „Dužni smo sudjelovati u pripravi za proslavu ovoga blagdana. Stoga pozivamo sve vas dragi župljani na sudjelovanje u programu trodnevnice kojom ćemo se molitveno i euharistijski pripraviti za proslavu Krista Kralja - zaštitnika naše župe.“

Apologetska udruga Blaženi Ivan Merz organizira prvu međunarodnu konferenciju koja će se održati u subotu 20. studenoga 2021. na Filozofsko-teološkom institutu Družbe Isusove (Jordanovac 110, Zagreb) s početkom u 7 sati.

Stranica 1 od 869