Sadržaj autora Ina

Poslušajte propovijed fra Marija Knezovića na Mladoj misi fra Ante Vukoja

Hrvatski nogometni reprezentativac Luka Modrić (38) posvetio je svojoj supruzi Vanji emotivnu objavu na Instagramu povodom njezina rođendana.

Župnik Župe Presvetog Trojstva u Daruvaru Ivan Popić komentirao je u ponedjeljak 22. srpnja za Hrvatski katolički radio masakr u daruvarskom Domu za starije i nemoćne osobe, poručivši da su svi duboko potreseni nezapamćenom tragedijom za taj grad. Župa i Požeška biskupija stavili su se na raspolaganje korisnicima Doma.

Svjetska glazbena diva Celine Marie Claudette Dion rođena je kao četrnaesto dijete u obitelji Adhemar-Charlesa i Therese Tanguay Dion u Kanadi 1968. godine.

U Torinu je, u subotu, 20. srpnja završio XIII. međunarodni susret laičkog pokreta bračne duhovnosti „Équipes Notre-Dame“. Tema završnog dana bila je „Hodimo žarka srca stopama učenika iz Emausa“.

Pater Stjepan Ivan Horvat, poznati hrvatski svećenik koji je baš svake godine dolazio na Ultra Music Festival (Ultru) i ove godine predvodio je svećenike u evangelizaciji često osporavanih mladih.

Papa Franjo je povodom 30. obljetnice atentata na Udrugu izraelsko-argentinske uzajamne pomoći (AMIA) poslao poruku u kojoj potiče da se i dalje traži pravednost koja podrazumijeva poštovanje svakog ljudskog života i dostojanstva.

Stotine obožavatelja dočekale su jučer Luku Modrića na stadionu HŠK Zrinjski. Modrić je stigao u Mostar povodom promocije filma HŠK Zrinjski - Priča o ponosu, u kojem sudjeluje govoreći o utakmicama koje je igrao za HŠK Zrinjski. Kapetana hrvatske reprezentacije odmah su okružili fanovi, s kojima je i pozirao fotografima te im se potpisao na dresove u kojima su ga dočekali.

Crkveni predstavnici u Venezueli izloženi su prijetnjama sigurnosnih snaga zbog upozorenja na patnje žrtava katastrofe uoči izbora, objavila je u utorak 16. srpnja KNA

Zagledani u primjer svetaca primjećujemo da su im često bili pridjevani epiteti poput nerazumnih ili fanatičnih osoba. Mogu li nam oni pomoći u suočavanju s lažnim optužbama?

Izbornik španjolske nogometne reprezentacije Luis de la Fuente Castillo u razgovoru za Copu, medijsku kuću Španjolske biskupske konferencije, vođenom tijekom Europskog nogometnog prvenstva rekao je da znak križa kojeg čini prije početka svake utakmice “nije praznovjerje, nego vjera.”

U nedjelju 14. srpnja 2024. godine, župa Brajkovići u Travniku bila je svjedokom značajnog događaja – mlade mise fra Hrvoja Žabića, prvog mladomisnika ove župe nakon poslijeratnog vremena.

Stranica 1 od 543