Sadržaj autora Ina

Samo nekoliko sati uoči dolaska pape Franje u apostolski pohod Južnom Sudanu, u toj se zemlji dogodio pokolj u kojemu je stradalo najmanje dvadeset ljudi, objavila je u petak 3. veljače KNA.

U Bogu brojni traže i svoju snagu u teškim trenutcima karijere, kada primjerice dođu neke teške ozljede, a neki jednostavno žive vjeru i Bog im je puno više od onoga čime se bave. I brojni sportaši iz Hercegovine i hercegovačkih klubova doslovno žive svoju vjeru na terenu i van njega. U nastavku donosimo njihova svjedočanstva.

Prva subota i u veljači rezervirana je za mušku molitvu krunice. Osim u Zagrebu, muška molitva krunice održava se ove subote u još osam gradova.

Sveti Otac susreo se s preživjelim stanovnicima DR Kongo primivši ih u Apostolskoj nuncijaturi u Kinshasiju, te je uputio snažan apel protiv nasilja koje razdire živote naroda na istoku zemlje ubijajući nevine ljude koji su "služili miru". Papin govor donosimo u cijelosti

Župnik u Župi sv. Petra i Pavla na Kočerinu fra Mario Knezović predvodio je u petak 27. siječnja duhovnu obnovu o temi „Život s autentičnim Isusom Kristom u vremenu nijekanja Boga“ u Župi sv. Petra u predjelu Ploče u Zadru.

Na sprovodu australskog kardinala Georga Pella u srijedu 2. veljače u Sydneyu okupili su se ožalošćeni vjernici ali i prosvjednici.

Poslušajte novi nagovor don Josipa Radića u kojem govori o sreći i njenim zabludama.

Katolički svećenik M.S.F.S. James Manjackal predvodi jednom mjesečno virtualnu molitvu za ozdravljenje kao i za međukontinentalnu zagovorničku molitvu za sve narode.

Molitvu možete pratiti u subotu 4.2.2022. s početkom 15:30 na ovom youtube kanalu.

Prema izvješću lokalnih vlasti više od milijun vjernika sudjelovalo je na misnom slavlju koje je predvodio Sveti Otac u srijedu 1. veljače u Kinshasi, glavnom gradu DR Konga.

Video iz dječjeg vrtića u Sjevernoj Karolini izazvao je reakciju na internetu jer prikazuje odgojiteljicu koja očito indoktrinira vrlo malu djecu rodnom ideologijom.

U nedjelju, 12. veljače 2023., slavi se spomendan nebeskog zaštitnika hrvatske župe Croatian Catholic Parish – New York, te ujedno i blagdan bl. Alojzija Stepinca, javlja croexpress.

Mons. Ivan Štironja, dosadašnji kotorski biskup, novi je porečki i pulski biskup

Stranica 1 od 435