Portal Medjugorje-info na Viberu

Od danas smo vam omogućili praćenje najnovijih vijesti putem Vibera. Direktno na vaš dlan donosimo informacije iz Međugorja i okolice, Gospine poruke, vijesti iz Crkve i svijeta, zanimljivosti te razne molitve i aktualne devetnice.

Današnji korisnici sve više vremena provode koristeći pametne telefone i usprkos ogromnoj popularnosti društvenih mreža, korisnici se okreću privatnim komunikacijskim kanalima.

Ovim oblikom komunikacije, u realnom vremenu, donosimo vam vijesti i priče u trenutku kada se one događaju, primate odmah po objavi na portalu i Facebooku.

Zahvaljujući jednostavnom korištenju i iznimnoj popularnosti u Hrvatskoj, pokazali su se logičnim izborom u slučajevima kada nemate otvoren osobni profil na društvenim mrežama ili pak niste u mogućnosti snalaziti se na istima. Na tragu toga, i za to postoji i razlog.

Naime, starija populacija općenito kasni što se tiče tehnoloških trendova te smo potaknuti time osposobili telefonski broj s kojeg vam šaljemo sadržaj s portala Medjugorje-info.com. Pošteđeni otvaranja i virkanja svako malo na web stranicu, ovim načinom olakšat ćemo čitateljima koji nas ne prate preko društvenih mreža ili se teže snalaze na njima.

Ne sumnjamo kako će se neposredna komunikacija, svježe informacije pokazati dobitnom kombinacijoem koju će takva publika objeručke prihvatiti.

Dakle, sve što trebate je putem svoga mobitela poslati poruku sadržaja >ŽELIM PRIMATI VIJESTI< na Viber kojeg vam donosimo u nastavku  00387 63 535 308.

Na Viber se možete dodati klikom OVDJE

Po primitku poruke na ovaj broj, na svakodnevnoj bazi slati ćemo vam vijesti putem linka.

Ukoliko znate nekoga tko bi želio ovim putem primati vijesti slobodno ga uključite te mu priuštite olakšano praćenje portala Medjugorje-info.com.