Sadržaj s oznakom: medjugorjeinfocom

Centar za duhovnost i kulturu Ignacije u danima muke Gospodnje, od 6. do 9. travnja, organizira molitvenu meditaciju u tišini, u domu duhovnih vježbi Opatija.

Christi Lux omogućuje Vam da virtualno zapalite svoju svijeću u svom omiljenom marijanskom svetištu diljem svijeta i da napišete svoje nakane za koje će se moliti u samostanu časnih sestara klarisa u Zagrebu i u staračkom domu u Maloj Gorici. Svojim sudjelovanjem u ovom projektu direktno pomažete ostvarenju karitativnih i humanitarnih ciljeva i projekata. Sada su odlučili i Svetu Misu koja se prikazuje na Vaše nakane prenositi uživo, a njihovu objavu prenosimo u cijelosti:

Međugorje je danas, u subotu 18. ožujka 2023. ponovno podsjećalo na ona stara vremena prije pandemije, kada su se ulicama Bijakovića probijale rijeke hodočasnika koje su se kretale do ili od Plavog križa, mjesta ispod Brda ukazanja, gdje se najviše puta događao susret Gospe i vidjelice Mirjane Dragičević – Soldo

Draga djeco, pozivam vas da kroz molitvu i milosrđe što bolje upoznate moga Sina. 

Dođi doma - Dom sv. Ante na Humcu u srijedu, 15. ožujka 2023. s temom JESU LI DOŠLA POSLJEDNJA VREMENA?

Ornella Filippini: Sve nas je osvojio novi župnik

Danas se navršava 89 godina od završetka izgradnje križa na Križevcu i slavlja prve sv. mise pod tim križem.

Ivana Aničić ima 28 godina i dolazi iz Mostara. 

U subotu 11. ožujka u crkvi Blažene Djevice Marije kraljice apostola u Zaprešiću, u sklopu Pasionske baštine, održan je koncert „Sine Božji budi faljen“. 

Nakon molitve i zavjeta moje majke u Sinju, Gospa me izliječila od srčane bolesti i nastavila me voditi kroz život.

Pa čovjek se pita jel' ova Gospa normalna? Di će nama, milenijalcima generacije z, y i x govoriti o pokori, obraćanju, molitvi…

Gerard Grgić i Slavko Bošnjak su 25. veljače 2023. u 5,25 sati krenuli na hodočašće iz Beča prema Međugorju. 

Gošća emisije PUT SRCA koja se emitira na Radiopostaji MIR Međugorje je dr. Iva Mustapić Ilić iz Kaštel Starog. 

Zapaljena svijeća nosi u sebi naše želje i molbe te simbolizira duboke potrebe i čežnje koje nismo sposobni svjesno izraziti iako ih duboko u sebi nosimo.

U Švicarskoj održana trodnevna korizmena duhovna obnova „Čisto srce stvori mi Bože“

Stranica 1 od 3